fbpx

Det naturliga valet för den medvetna innerstadsmänniskan.

Vi säkerställer kvalitén för bådadera parter, genom att se och ta tillvara varje persons unika behov i den stora förändringen som att byta boende.

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad

Vi säkerställer kvalitén för bådadera parter, genom att se och ta tillvara varje persons unika behov i den stora förändringen som att byta boende innebär. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte och konsultation. 

Köksö

Vad är Nestor?

Med ett genuint intresse och ett helhjärtat engagemang för de som letar sig fram på bostadsmarknaden i Stockholms innerstad grundade vi Nestor Fastighetsmäkleri. Enda sedan starten har vi haft som målsättning att leverera en tjänst som gör Nestor till det självklara valet för den medvetna innerstadsmänniskan.

En kvalitetsfokuserad bostadsförmedling erbjuder mer än bara förmedlingsexpertis. Våra mäklare är därför ständigt uppdaterade på trender, regelförändringar, prisutveckling och annat som kan påverka bostadsmarknaden i Stockholm. I varje uppdrag nyttjar vi den samlade kunskapen hos våra erfarna mäklare. Allt för att ge största möjliga värde till våra uppdragsgivare och leverera såväl rådgivning som service med seriositet och transparens i alla led.

Under hela processen agerar vi engagerat och proaktivt för att du ska känna dig helt trygg, oavsett om du köper eller säljer en bostad. Hos oss får du en kompetent, engagerad och ärlig mäklare med stor lokalkännedom och en omisskännlig känsla för detaljer.

Läs mer om våra mäklare

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering av din bostad

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig