Erik Bysell

Ansvarig Mäklare

Erik Bysell
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Karlbergsvägen 50, 4tr

Vasastan

3558 kr
Avgift
3
Rum
89
Boa

Högst upp i huset finner du denna exklusiva genomgående sekelskifteslägenhet med fyra fönster i fil, balkong, walk-in-closet och fungerande kakelugn. Genomgående välbevarade detaljer så som fiskbensparkett, stuckaturer, takrosetter, grå bröstpanel och pampig takhöjd som i kombination med moderna tilltalande lösningar skapar en unik bostad. Lägenheten är renoverad med genomtänkt design och vackra exklusiva material. Välskött och stabil förening med låg belåning.

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
3 rum och kök
Boarea:
89m2
Avgift:
3558 inkl. Väme, VA & Kabel-tv
Byggnadsår:
1904
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Självdrag
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Driftskostnader:
767 kr/mån
Våningsplan:
4
Hiss
Ja

Interiör

Högst upp i huset finner du denna exklusiva genomgående sekelskifteslägenhet med fyra fönster i fil, balkong, walk-in-closet och fungerande kakelugn. Genomgående välbevarade detaljer så som fiskbensparkett, stuckaturer, takrosetter, grå bröstpanel och pampig takhöjd som i kombination med moderna tilltalande lösningar skapar en unik bostad. Lägenheten är renoverad med genomtänkt design och vackra exklusiva material. Välskött och stabil förening med låg belåning.

Hall:
Välkomnande hall med plats för avhängig samt förvaring genom rymlig klädkammare.

Kök:
Exklusivt kök med god förvaring genom massiva grå släta luckor med mässingbeslag från Buster & Punch. Köket är utrustat med varmluftsugn, integrerad kyl och frys, micro, fläkt, diskmaskin samt induktionshäll. Bänkskiva och stänkskydd i Carraramarmor. Blandare och diskho i mattsvart. Matplats för flertalet personer och större middagsbjudningar ryms enkelt.  Halvöppen planlösning mot genom skjutdörrar i glas mot vardagsrum skapar en social känsla. Härligt ljusinsläpp genom stort fönster. 

Vardagsrum:
Genom spröjsade skjutdörrar i glas når man det pampiga vardagsrum. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare två stora fönsterpartier. Platsbyggd bokhylla längs väggen mot köket och öppna möbleringsmöjligheter. En praktfull vacker fungerande kakelugn ger ytterligare karaktär till rummet. 

Master bedroom:
Bakom speglade pardörrar i grå nyans finner du detta rogivande master bedroom med stort fönster mot lugn och lummig innergård. Plats för dubbelsäng, nattduksbord och annan önskvärd möblering. Väggarna är målade i en modern beige nyans och på golvet ligger heltäckningsmatta för yttersta komfort. 


Sovrum:
I dagsläget disponeras bostadens andra rum som barnrum. Mycket mysigt sovrum med ljus heltäckningsmatta. Sovrummet möbleras enkelt med säng och nattduksbord
 eller annan möblering om så önskas. Förvaring genom platsbyggd garderob i grått med mässingbeslag från Buster & Punch.

Balkong:
Balkong med kvällssol och vy över takåsarna. Möbleras ledigt med utemöbler. 

Walk-in-closet:
I direkt anslutning till master bedroom nås en rymlig Walk-in-closet med platsbyggd förvaring från golv till tak. 

Badrum:
Lyxigt badrum med väggar i Carrarmarmor och på golvet är i fiskbensmönster, även det i carrarmarmor. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, grått stilrent handfat med blandare i mattsvart i kommod av marmor, stor spegel, vattenfallsdusch i mässing och duschhörna med industriella väggar.

WC:
WC i anslutning till master bedroom med golv i fiskbensmönstrad marmor, väggar i marmor samt målad grå nyans. Utrustad med WC och handfat med stor spegel. 

Övrigt:
Till lägenheten hör vinds samt källarförråd.

Område:
Här bor du i hjärtat av Birkastan, några minuters gångväg från S:t Eriksplan. Här möts det bästa av två världar med ett stort utbud av mysiga krogar, restauranger och välsorterade mataffärer kring Rörstrandsgatan samtidigt som det är nära till härliga grönområden som erbjuder en avkopplande miljö. Vasaparken ligger fem minuters gångväg bort och är en omtyckt oas för alla åldrar. Här finns möjlighet att spela minigolf och fotboll eller besöka lekparken. Under vintern nyttjas fotbollsplanen som skridskobana. Ett stenkast bort finner du även härliga promenadstråk längs Karlbergskanalen och löparspår finns vid området runt Karlbergs slott samt Hagaparken. Här erbjuds även närhet till S:t Eriksplan med alla dess kommunikationer (T-bana och bussar bl.a. linje 3, 4 samt flygbussar från Torsgatan). På promenadavstånd finns även Odenplan med goda kommunikationer i form av pendeltåg samt bussar.

Förening

Brf Verdandi 4 är en äkta förening som förvärvade fastigheten 1979 samt äger marken. En välskött och stabil förening med låg belåning. Föreningen har upplåts med 27 bostadsrätter, en hyresrätt och 2 lokaler. 

Genomförda renoveringar:
2018 - Spolning köksstammar.
2018 - Nytt webbbaserat system för tvättstuga och bastu.
2018 - Nya mattor i entré och hiss.
2016 - Barnvagnsförråd på innergården.
2015 - Dränering.
2012 - Renovering butikslokal.
2012 - Partiellt stambyte (S4 + källare).
2011 - Renovering av fasad mot innergård och byte av alla stuprör mot gård.
2011 - Byte av värmecentral.
2008 - Ommålning av tak.
2006 - Fönsterrenovering.
2005 - Byte av stam 7 och 9, föreningen gör partiella stambyten efter behov.
2001 - Nya balkonger.

Kommande renoveringar:
Föreningen diskuterar att sälja delar eller hela råvinden (dold tillgång).

Ekonomi:
Det finns i dagsläget inga beslutade avgiftsförändringar. 

Gemensamma utrymmen:
Grönskande innegård med flera sittgrupper, grill, stenläggning och trätrall samt välskötta rabatter. 
Bastu och hobbyrum.
Tvättstuga med 3 tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel och ett torkrum. 
Barnvagnsförråd på föreningens innegård. 

TV/Bredband:
Kabel-TV via Comhem där basutbudet ingår i avgiften. Bredband tecknas separat. 

Parkering/Garage:
Boendeparkering råder i området. 

Övrigt:
Föreningen accepterat delat ägande.
Juridisk person godkänns ej. 

Karta