fbpx

Vasastan

Torsplan 8, 11tr

Visa planlösning Visa alla bilder
SÅLD
Antal rum: 2 rum och kök
Storlek: 58m2
Anmäl intresse
Erik Bysell
Ansvarig Mäklare
Erik Bysell
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Högklassig bostad belägen på våning 11 i rakt söderläge. Norra Tornen är innerstans högsta bostadshus och är beläget i en ny knytpunkt mellan Vasastan och växande Hagastaden. Stor terrass och en hänförande utsikt över Stockholms siluett och Globen. Stora panoramafönster, genomgående exklusiva materialval samt vattenburen golvvärme i hela bostaden. Föreningen har biorum, gym, relaxavdelning, direktaccess till garage, Audi bilpool, gästlägenhet och festvåning. Balkong terrass. Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
58 KVM
Avgift:
3881 kr/mån inkl. Värme, Vatten
Byggnadsår:
2019
Lägenhetsnummer:
2105
Andelstal, förening:
0.43080%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Driftskostnader:
463 kr/mån
Våningsplan:
11
Hiss:
Ja

Interiör

Högklassig och toppmodern bostad belägen på våning 11 i rakt söderläge. Norra Tornen innerstans högsta bostadshus och är beläget i en ny knytpunkt mellan Vasastan och växande Hagastaden. Stor terrass och en hänförande utsikt över Stockholms siluett och Globen. Stora panoramafönster, genomgående exklusiva materialval samt vattenburen golvvärme i hela bostaden. Föreningen har biorum, gym, relaxavdelning, direktaccess till garage, Audi bilpool, gästlägenhet och festvåning. Balkong terrass. Välkommen på visning!

Hall

Välkomnande och trevlig hall med gott om plats för avhängning samt plats att ställa skor. 
Kök:
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har plats för stort matsalsmöblemang. Exklusivt kök från Poliform med släta luckor i grått och bänkskiva i ljus natursten. Full maskinell utrustning med vitvaror från Miele bestående av helintegrerad kyl/frys och diskmaskin, varmluftsugn, samt induktionshäll med ovansittande fläkt. Köksblandaren och downlights i kopparfinish.

Vardagsrum

Öppen planlösning mot kök vilket skapar en luftig känsla. Vardagsrummet inreds enkelt med stor soffgrupp, tv-möbel och annan möblering om så önskas. 
Sovrum:
Trivsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Från sängen har du en fantastisk vy över hela Stockholm, tack vare sovrummets stora panoramafönster. God förvaring med rymlig inbyggd klädkammare. Från sovrummet når du bostadens terass som har skjutdörrar i glas.

Walk-in-closet 
Praktisk walk-in-closet med goda förvaringsmöjligheter. 

Badrum: 
Högklassigt badrum i natursten, specialdesignad förvaringslösning och stämningsfull ljussättning via infällda spotlights. Badrummet är utrustat med tvättställ, vägghängd wc med dold cistern från Duravit, duschhörna bakom glasvägg, tvättpelare och elektrisk handdukstork. Bra förvaring genom spegelskåp ovan tvättställ. 
Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Område

Här bor du centralt i en ny spännande stadsdel och får uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera. Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Det är gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan samt omkringliggande skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att utvecklas snabbt till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Förening

Brf Innovationen är idag Stockholms högsta höghus om ca 125 meter fördelat på 36 våningsplan med totalt 182 lägenheter samt tre hyreslokaler. Föreningen är en äkta och köpte fastigheten 2016 och äger marken. Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd.   

Renoveringar
Då fastigheten är nyproducerad har inga renoveringar utförts och det finns inga planerade underhåll.   Ekonomi

Det finns inga planer på att förändra avgiften. 

Gemensamma utrymmen

Cykel- och barnvagnsrum som enkelt nås via hissen. 
Gästlägenhet om 32 kvm med kokvrå, matbord, dubbelsäng och terrass. 
Festlokal på 36 kvm som rymmer upp till 20 personer och har ett full utrustat kök. 
Biorum med 8 fasta platser. 
Gym med stepmaskiner, motionscyklar och roddmaskin. Det finns även en styrkedel med ett stort utbud av maskiner samt en stretchingavdelning. 
Relaxavdelningen med bastu, duschar, omklädningsrum och relaxdel. Plast och restavfalls hantering genom anslutning till stadens sopsugsanläggning. Övrigt avfall hanteras genom återvinningskärl.

Tv/Bredband

Kabel-TV, bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play som är modern kommunikationsplattform där du som boende själv kan skräddarsy vilka tjänster som önskas efter eget behov. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften.   

Parkering

Garageplatser finns till en kostnad av 3 150 kr/månad. Plats med El-laddare kostar 3625:-/månad. Ansökan om plats görs direkt via Stockholm parkerings hemsida där garaget är benämnt som "Tors Torn". Hissen når direkt från fastigheten ner till garaget. En garageplats kan inte överlåtas från säljare till köpare utan köparen måste själv ansöka om en plats via Stockholm Stad. Garaget öppnar i början av 2019. De som är boende på Torsplan 8 har förtur i kön.
Övrigt: 
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
Delat ägande kan accepteras under förutsättning att minst en delägare har för avsikt att bosätta sig permanent i lägenheten.Besök gärna följande hemsida för ytterligare information: https://www.brfinnovationen.se/

Karta