Vasastan

Tegnérgatan 49 A

Visa planlösning Visa alla bilder
Utgångspris: 7 500 000 kr
Avgift: 2 790 kr
Antal rum: 2 rum och kök
Storlek: 64m2
Kontakta mäklaren för privat visning.
Anmäl intresse
Jim Ribe
Ansvarig Mäklare
Jim Ribe
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare
Louise Lindbäck
Biträdande Mäklare
Louise Lindbäck
Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Välkomna till denna unika vindsetage med två mindre balkonger och skyddat läge i gårdshus. Smakfullt renoverad lägenhet med stort sovrum och rymligt badrum på nedervåningen. Ljust vardagsrum och kök i öppen planlösning på övervåningen. På övervåningen finns två mindre balkonger mot gården och vardagsrummet har fönster i två väderstreck. Här bor man med Tegnerlunden utanför porten nära allt Vasastan och City har att erbjuda. Lägenheten måste upplevas på plats!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
64 KVM
Avgift:
2790 inkl. Värme, VA
Byggnadsår:
1885
Lägenhetsnummer:
28
Andelstal, förening:
4.773%
Andelstal, ägande:
%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Driftskostnader:
400 kr/mån
Våningsplan:
3 & 4 av 4
Hiss:
Nej

Interiör

Här bor man i tyst gårdshus med det bästa av Vasastans och Citys utbud inom bekvämt gångavstånd. Lägenheten är en etagelägenhet med hall, badrum och stort sovrum på nedre plan och på vindsplanet hittar man ett rymligt, fräscht kök med öppen planlösning mot det ljusa och luftiga vardagsrummet. På övervåningen finns två mindre balkonger mot gården och från fönstret åt andra hållet ser man ut över takåsarna mot Hötorgsskraporna. Lägenheten har vattenburen golvvärme i i alla rum förutom sovrummet på nedervåningen. Precis till höger utanför porten finns den vackra Tegnerlunden och en kort promenad nedför backen når man hela världen via Arlanda Express och Arlanda.
Lägenheten är välrenoverad och unik i sitt slag. Detta är ett tillfälle man inte vill missa!

Hall

Välkomnande hall med fönster mot gården, platsbyggda skohyllor och plats för avhängning. Från hallen når man lägenhetens rymliga sovrum, det fräscha badrummet och uppför spiraltrappan kommer man till köket och vardagsrummet. På golvet ligger snygga grå klinkers, ytskikten och snickerierna är vitmålade. 

Sovrum

Stort och rymligt med plats för både stor dubbelsäng med tillhörande sängmöblemang och hemmakontor för den som så önskar. Här hittar man en inbyggd garderobsvägg bakom neutrala skjutdörrar som löser förvaringsbehoven på ett föredömligt sätt. Sovrummet har ett stort fönster mot gården, på golvet ligger rejäla plank och ytskikten och snickerierna är vitmålade.

Badrum

Lägenhetens badrum är väl tilltaget med separerad dusch, kaklade väggar med en välvd fondvägg med mosaik. Badrummet är, förutom dusch, utrustat med WC, handfat med tillhörande badrumskommod med förvaringslådor. En kombinerad tvättmaskin och torktumlare inbyggd under en snygg marmorskiva.

Kök

Köket är väl tilltaget och byggt för att passa den öppna planlösningen. Vita luckor och en rejäl bänkskiva av ek. Här finns gott om förvaring i skåp pch arbetsytor som är svårslagna. Köket är utrustat med inbyggd kyl/frys, inbyggnadsugn, spishäll och diskmaskin. Här finns plats för en rejäl matplats och ett fantastiskt ljus strålar in från ett fönster och två balkongdörrar mot den vackra innergården. Den ena av balkongerna nås från lägenhetens matplats och den andra från lägenhetens vardagsrum. På golvet ligger en snygg ekparkett och ytskikten är vitmålade.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt, ljust och luftigt tack vare den öppna planlösningen mot köket och de 2 fönstren och balkongdörrarna. Här finns plats för rejäl soffgrupp och TV-möblemang. fönsterytor i två väderstreck sörjer för ett underbart ljus. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en snygg ekparkett. 

Förening

Brf Tegnérlunden Nr 49 upplåter 27 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet med hyresrätt. Fastigheten byggdes 1885 och består av 2 flerbostadshus.

Renoveringar

2011 Energi- och ljudisolerade fönster
2005 Uppvärmningssystem
2004 - 2006 Renovering av trapphusen
2004 - 2006 Om putsning av fasad
2004 - 2005 Rörstambyte
2000 - Tak
1975 - 1980 El stambyte

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare samt torkvind med varmluftsfläkt finns i separat byggnad på gården.
Övernattningslägenhet (uthyrd för tillfället).
Innergård med grill och trädgårdsmöbler.
Till samtliga bostadsrättslägenheter hör ett källarförråd.

TV/Bredband

Bredband ComHem (600Mbit/s), möjlighet till kabel-tv, avgift om 134kr/mån debiteras av föreningen för bredband.

Ekonomi

Föreningen har god ekonomi med en låg belåningsgrad. 

Övrigt

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift.

Karta