Jim Ribe

Ansvarig Mäklare

Jim Ribe
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Sysslomansgatan 24, 7 tr

Kungsholmen

6 500 000 kr
Accepterat pris!
3433 kr
Avgift
3
Rum
71
Boa

ACCEPTERAT PRIS,
VISAS ENDAST PÅ BOKAD PRIVATVISNING!
Varmt välkommen till ett unikt och ljust boende med högt, fritt läge och underbar kvällssol på Kungsholmen!

En fantastisk bostad med hög standard, rymlig balkong, öppen eldstad och ett badrum utöver det vanliga. Här bor du bekymmersfritt i en välplanerad och påkostad lägenhet med exklusiva materialval och med ljuset i fokus!

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två fina sovrum, walk-in-closet och ett lyxigt badrum med både badkar och separat dusch.
En mycket välskött och bra förening med god ekonomi.

Föreningen är skuldfri och de har en mycket stark kassa (c:a 6MKR i kassan) samt en hyresrätt kvar. På senaste årsstämman (maj 2018) diskuterades bland annat en fönsterrenovering och möjligheten till att sänka avgifterna.

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
3 rum och kök
Boarea:
71m2
Avgift:
3433 inkl. Värme, Va & Kabel-TV
Byggnadsår:
1939
Lägenhetsnummer:
172
Andelstal, förening:
2.64 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Våningsplan:
7 av 8
Hiss
Ja

Interiör

Varmt välkommen till ett unikt och ljust boende med högt, fritt läge och underbar kvällssol på Kungsholmen!?
En fantastisk bostad med hög standard, rymlig balkong, öppen eldstad och ett badrum utöver det vanliga. Här bor du bekymmersfritt i en välplanerad och påkostad lägenhet med exklusiva materialval och med ljuset i fokus!

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två fina sovrum, walk-in-closet och ett lyxigt badrum med både badkar och separat dusch. 

En mycket välskött och bra förening med god ekonomi.  

Föreningen är skuldfri och de har en mycket stark kassa (c:a 6MKR i kassan) samt en hyresrätt kvar. På senaste årsstämman (maj 2018) diskuterades bland annat en fönsterrenovering och möjligheten till att sänka avgifterna.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Trevlig och välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter direkt innanför ytterdörren. Här ligger en ljus golvklinkers och väggarna är målade i vitt.

Kök:
Från hallen når man lägenhetens hjärta – köket. Modernt och stilrent kök (Puustelli) med inredning i vitt kombinerat med svarta stenbänkskivor. På golvet ligger mörka klinkers och väggarna är målade i vitt. Köksgolvet har även installerad golvvärme. Fullt utrustat med kyl/frys (Siemens), ugn (Siemens), mikro (Siemens), diskmaskin (Bosch), infälld diskho, spishäll (Siemens, extra bred) samt fläkt (Franke, extra bred). Bra belysning och bra arbetsytor ger ett trevligt och välplanerat kök som det är lätt att trivas i. Halvt öppen planlösning mot vardagsrummet med en praktisk bardisk som ger extra sittplatser och en trevlig yta att umgås runt vid sociala sammankomster.

Sovrum:
Mysigt och fint sovrum med ett stort fönster som släpper in gott om naturligt ljus. På golvet ligger en vitlutad fiskbensparkett och väggarna är målade i vitt.
Bra förvaring genom en extra insatt höggarderob.Rummet lämpar sig perfekt som barnkammare, kontor eller gästrum.

Vardagsrum:
Ett fantastiskt fint vardagsrum med både öppen eldstad och utgång till lägenhetens balkong! Rummet ligger centralt i lägenheten och här ryms på et naturligt sätt både soffgrupp, tv-möblering, matsalmöblemang och mycket mer. Samma fina golv som i sovrummet – vitlutad fiskbensparkett och vitmålade väggar.
Under 2018 lät nuvarande ägare dessutom fräsa extra el till både högtalare och sober stämningsbelysning.

Balkong:
Rymlig och trevlig balkong med ett högt, soligt och insynsskyddat läge. Här ligger solen på från lunchtid ända till solnedgången. Fantastisk utsikt mot Rålambshovsparken. Bord och stolar ryms utan problem tillsammans med fina planteringar eller vad som helst önskas på en plats som denna.

Master Bedroom:
Det större sovrummet ligger med anslutning till vardagsrummet och walk-in-closet. Detta är ett ljust och fint rum med ett stort fönster som ger dig en fantastisk utsikt mot stadens takåsar. Vitlutad fiskbensparkett på golvet och vitmålade väggar. Här ryms idag en 2,1 meter bred säng.

Walk-In-Closet:
En lyxig och praktisk walk-in-closet ligger väl inplanerad mellan master bedroom och badrummet. Tre höga garderober samt upphängningsanordningar skapar fantastiska förvaringsmöjligheter. Här får både, väskor, skor och kläder bra plats. Dubbla skjutdörrar in till sovrum och badrum ger en god avskildhet när så önskas.

Badrum:
Badrummet är lyxigt inrett med eleganta materialval och en väl mycket genomtänkt planlösning. Här finns både badkar och separat dusch! Samtliga blandare från kända designmärket Tapwell. Handfat med kommod från Aspen, samt överhängande spegelskåp med inbyggd belysning, wc, handdukstork (eluppvärmd) och plats för tvättmaskin. Golvet pryds av en mörk klinkers med golvvärme och väggarna är kaklade i vitt. Golvvärme finns installerad.

FÖRRÅD:
Till lägenheten hör ett rymligt och förstärkt vindsförråd med extra belysning installerad.

Vägghyllor i vardagsrum och hall, respektive spotlights i vardagsrum och kök samt tvättmaskin ingår inte i köpet.

  

Förening

Brf Hemmet 14 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1992 och upplåter 58 lägenheter med bostadsrätt och 1 lägenhet med hyresrätt. Föreningen äger marken på Sysslomansgatan 24. Bostadsrättsföreningen har god ekonomi med stark kassa och obelånad fastighet.

Utfört underhåll/renoveringar:

 • Stammar och elstigar 2004
 • Tak 1999 och 2018
 • Fasad målad 1985 och 2011
 • Trapphus målat 2016
 • Tvättstuga 2010
 • Balkonger & fasad 2011
 • Dränering av sidan mot Sysslomansgatan 2013
 • Ny sophantering 2013
 • Ny fjärrvärmecentral 2013
 • Postboxar installerade 2016
 • Säkerhetsdörrar 2016
 • Uppdaterng av brandskydd 2017
 • Innegård stängsel och plattläggning av mark 2016 och 2017

 

Kommande underhåll:
Föreningen undersöker en eventuell fönsterrenovering.

Terrass och gård:
Som delägare i föreningen har du både tillgång till gården där plantering, utekök med grill och gårdsmöbler finns uppförda. På Våning 9 (vinden) finns också en rymlig och möblerad terrass med morgonsol. Varför inte äta din frukost där och avrunda din dag på den egna balkongen med kvällsol? 

OMRÅDE:
Lägenheten är attraktivt belägen på nedre Kungsholmen med Fridhemsplan som centrum. Här finns en mängd restauranger, mysiga caféer, små butiker samt affärer. Nära till Riddarfjärden och Norr Mälarstrand med dess strandpromenad och joggingstråk runt Kungsholmen. Vid Norr Mälarstrand finns populära restauranger som Mälarpaviljongen, Orangeriet och Trattorian. Här finns också Rålambshovsparken med bad, friluftsteater och rekreationsmöjligheter och Boulebana (Boulebar).

Centralt läge vid Fridhemsplan med all dess service som utmärkta kommunikationer med T-bana och flertalet innerstadsbussar som nr 1, 3, 4, 40, 62, 69 & 77. Här finns också flera mataffärer och Västermalmsgallerian med bra butiker. För den som vill utforska nattlivet finns här en mängd trendiga barer som Allmänna Galleriet, Lemon, Lokal & Kungsholmen.

Tolv broar förbinder ön Kungsholmen med fastlandet och övriga öar, bl.a. Blekholmsbron, Västerbron från Södermalm och S:t Eriksbron från Vasastan och Stadshusbron från City.
Denna ö har därmed fler broar än någon annan stadsdel i Stockholm. Vattnet kännetecknar Kungsholmen. Här finns den längsta och kanske trevligaste strandpromenaden i Stockholm. Går man hela varvet runt passerar man två allmänna bad - Smedsuddsbadet och Fredhällsbadet - ett antal båtklubbar, strandserveringar och kanotklubbar.

Parkering:
Boendeparkering gäller i området. Är man folkbokförd i stadsdelen kan boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, www.stockholm.se. Parkering kostar 75 kr/dagen alternativt 1100 kr/period om 30 dygn. Parkering mellan 19:00-07:00 samt söndag är kostnadsfri. Lördagar mellan kl 11-17 är taxan 15kr/timme.
Föreningen har ej tillgång till eget garage men det finns dock flertalet garage i närområdet.
Säljarens notering: Det är ofta relativt lätt att finna parkering i direkt anslutning till huset. Städgatorna är dagtid, vilket underlättar mycket.

Karta