Östermalm

Sibyllegatan 50A

Visa planlösning Visa alla bilder
Pris: 7 500 000 kr
Avgift: 2 502 kr
Antal rum: 2 rum och kök
Storlek: 63m2
Kontakta mäklaren för privat visning.
Anmäl intresse
Louise Lindbäck
Ansvarig Mäklare
Louise Lindbäck
Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Pampig sekelskiftestvåa med tre högresta fönster i fil, två vackra kakelugnar och två badrum. En fantastisk väldisponerad lägenhet med slående takhöjd, höga golvlister, stuckatur, takrosetter, dörröverstycken och vackra fönsternischer. Ett drömhem med genomgående plankgolv, gott om förvaring och diskmaskin. Belägen i en skuldfri förening som äger marken. Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
63 KVM
Avgift:
2502 kr/mån inkl. Värme, vatten och bredband
Byggnadsår:
1894
Lägenhetsnummer:
11503-01-01-0613
Andelstal, förening:
0.0141
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Mekanisk (endast frånluft)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Driftskostnader:
606 kr/mån
Våningsplan:
1.5
Hiss:
Ja

Interiör

Pampig sekelskiftestvåa med tre högresta fönster i fil, två vackra kakelugnar och två badrum. En fantastisk väldisponerad lägenhet med slående takhöjd, höga golvlister, stuckatur, takrosetter, dörröverstycken och vackra fönsternischer. Ett drömhem med genomgående plankgolv, gott om förvaring och diskmaskin. Belägen i en skuldfri förening som äger marken. Välkommen på visning!

Hall

Rymlig och välkomnande hall bakom säkerhetsdörr. Här finns god plats för både avhängning, förvaring och skoställ.

Gäst-WC

I anslutning till hallen nås lägenhetens praktiska gäst-WC. Utrustad med vägghängd WC, handfat samt spegel. Mörk klinker på golv och målade väggar.

Kök

Modernt kök med gott om förvaring bakom svarta skåpsluckor och bra med arbetsyta. Bänkskiva i trä och stänkskydd i mosaik. Köket har alla bekvämligheter så som diskmaskin, varmluftsugn, köksfläkt, spishäll, diskho samt kyl/frys. Högrest fönster skänker köket med ljus. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger stora sociala ytor och skapar en rymd i bostaden.

Vardagsrum

Ett pampigt vardagsrum med två högresta fönster i fil, fantastiskt ljusinsläpp och slående takhöjd. På golvet ligger ett magnifikt plankgolv som är genomgående för hela bostaden. Med en vacker fungerande kakelugn, höga golvlister, stuckatur, takrosett, dörröverstycke och speglade fönsternischer finns inte mer att önska. Social öppen planlösning mot lägenhetens kök. Väggarna går i en sober ljus färgsättning. Öppna möbleringsmöjligheter med plats för matplats, soffgrupp samt annan inredning som önskas.

Sovrum

Ett väl tilltaget sovrum med gott om förvaring bakom garderobsvägg. Även här finns en vacker kakelugn, plankgolv och ljus kulör på väggar. Mycket harmoniskt sovrum med rofyllt ljusinsläpp genom stort fönster mot föreningens lugna gård. Sovrummet kan med enkelhet möbleras med dubbelsäng, nattduksbord, barnsäng samt annan önskvärd inredning. Till sovrummet hör även ett badrum.

Badrum

En suite till sovrummet ligger det rymliga badrummet. Ett mycket fräscht badrum med kakel och klinkers i jordnära ton. Badrummet är utrustat med WC, kommod med förvaring, handdukstork, spegel med belysning samt takdusch. Hyllplan för förvaring. Spotlights i tak och golvvärme.

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Område

Här lever du ett rogivande liv med närhet till stadens puls. Med Fältöversten på kort promenadavstånd, Östermalms populära galleria med shopping, apotek, systembolag och Sabis. Välsorterade ICA Esplanad samt Östermalms Saluhall på Östermalmstorg erbjuder mat från världens alla hörn. Här bor du med närhet till såväl lugnet på Djurgården, pulsen på Stureplan samt skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. Kring Karlavägen finns några av Östermalms trevligaste restauranger såsom Daphnes & Broms, på Djurgården är Ulla Winbladh den givna destinationen och närmare Stureplan avnjuts gärna middagar på Konstnärsbaren, Teatergrillen, Strandvägen 1 eller Riche. För den kulturintresserade huserar både Dramaten och Operan på stadsdelen samt Cirkus och flertalet museum på Djurgården. 

Förening

Brf Storken 12 är en äkta bostadsrättförening som bildades 1992. Föreningen äger Kv. Storken 12 och består av 77 lägenheter med bostadsrätt, en lägenhet och 11 lokaler med hyresrätt.

Genomförda renoveringar

2020 - Fönsterrenovering Sibyllegatan.
2019 - Ny hiss installerades samt tätning/renovering av skorsten på Sibyllegatan 50A.
2018 - Ny undercentral.
2016 - OVK kontroll samt uppföljning.
2010 - Tätning av fönster.
2008 - Målning av trappuppgångarna.
2001 - Målning av fönster.

Planerade renoveringar

Föreningen planerar att renovera fönstren på Jungfrugatan.

Ekonomi

Föreningen planerar inga avgiftsförändringar.
Föreningens vind är oexploaterad vilket ses som en dold tillgång.

Gemensamma utrymmen

Övernattningslägenhet finns att hyra för 250 kr/dygn, plats för fyra personer.
Bastu.
Cykelförråd.
Tvättstuga med torkrum.
Innergård.

Tv/Bredband

Föreningen är ansluten till kabelnät via Tele2. Bredband via fibernät som ägs av föreningen via Ownit. Bredband ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen disponerar inga garageplatser. I området råder boendeparkering.

Övrigt

Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
Föreningen godkänner delat ägande.  
För ytterligare information se föreningens årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida https://boappa.se/brf-storken-12-stockholm

Karta