fbpx

Vasastan/Norrmalm

Rådmansgatan 39B, 2tr

Visa planlösning Visa alla bilder
SÅLD
Antal rum: 3 rum och kök
Storlek: 81m2
Anmäl intresse
Erik Bysell
Ansvarig Mäklare
Erik Bysell
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Enastående ljus sekelskifte med två fungerande kakelungar och 3,4m i takhöjd. Välkommen till detta sociala drömhem där moderna lösningar möter sekelskiftets charm. Genomgående väl bevarad med bröstpaneler, ljust laserade brädgolv, stuckatur, dörröverstycken, dubbeldörrar och takrosetter. Ytterst socialt disponerad med matplats för åtta personer i vardagsrummet och rymlig matplats i köket. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, andra sovrummet disponeras idag som en rymlig walk-in-closet. Stabil förening med goda lokalintäkter. Bredband ingår i avgiften. Balkong har diskuterats. Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
3 rum och kök
Boarea:
81 KVM
Avgift:
3278 kr/mån inkl. Värme, Vatten & Bredband
Byggnadsår:
1901
Lägenhetsnummer:
12
Andelstal, förening:
5.209%
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Våningsplan:
2tr
Hiss:
Ja

Interiör

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängingsmöbel samt mycket bra förvaring genom garderobsvägg. Vackra brädgolv.

Kök

Kök med två vackra speglade fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, rummet möbleras ledigt med matplats för sex personer. Genomgående goda materialval med vitvaror från Miele, induktionshäll, ung, micro, vinkyl samt diskmaskin. Bänkskiva i svart granit. 

Vardagsrum

Fantastiskt luftigt vardagsrum i burspråk, bröstpaneler, stuckatur och pampig kakelugn. Rummet möbleras ledigt med matsalsmöbel för åtta personer och större soffgrupp. Vackra brädgolv.

Sovrum

Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och nattygsbord. Från sängen blickar man ut över fungerande kakelugn. I dagsläget möblerat med kontorsplats.

Walk-in-closet/sovrum2

I direkt anslutning till sovrummet finner man rum som i dagsläget disponeras som walk-in-closet. Platsbyggd förvaringslösning. Rummet kan med enkelhet disponeras om till en andra sovrum.

Badrum

Helt kaklat badrum med möjlighet att installera tvättmaskin. Dusch med glasväggar, wc och handfat i kommod.

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd om ca. 6-7kvm.

Område

Här bor du i perfekt avvägning mellan lugn och myllrande citypuls belägen precis runt hörnet. Mycket attraktivt läge med stor närhet till allt tänkbar service. Härifrån når du Hötorget, Odenplan och Stureplan inom några minuter. Området erbjuder även ett brett utbud av butiker, caféer, uteserveringar och restauranger med mat från världens alla hörn. Även stor närhet till biografer, Kulturhuset och Stadsteatern. Härliga grönområden som Johanneslunden, Tegnérlunden och Observatorielunden på kort avstånd. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje från Rådmansgatan och flertalet busslinjer. Gångavstånd till T-centralen med pendeltåg, samtliga tunnelbanelinjer, Arlanda express, in- och utrikeståg och bussar. Ett boende i Stockholms hjärta med närhet till allt! 

Förening

Brf Jägaren 33 är en äkta bostadsrättsförening som består av 17 lägenheter med bostadsrätt, en med hyresrätt samt fyra hyresrättslokaler. Föreningen innhear marken med tomrätt(löper til 2027).

Genomförda renoveringar

2015 - Sanering av källare.
2014 - Målning yttertak.
2014 - Stamspolning.
2011 - Fönsermålning.
2007 - Fönsterenovering i trapphus.
2005 - Balkonger mot innergård.
1999 - Omläggning tak.
1999 - Putsning fasad.
1999 - Nyinstallation hiss.
1999 -Rörstamsbyte samt elstambyte.

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband (gruppavtal) med ComHem. Bredband ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen

Trevlig möblerad innergård.
Tvättstuga.
Cykelförråd.

Ekonomi

Stabil förening med positivt kassaflöde.
Föreningen har kvar en hyresrätt om ca 76 kvm som dold tillgång.
Nuvarande tomträttsavtal löper på 10 år till 2027 och innebär en liten årlig uppräkning (från 238 900 år 2018 till cirka 252 000 år 2027).

Övrigt

Medlemmar ur föreningen undersöker möjligheterna att bygga balkonger mot gatan. 
Föreningen tillåter inte juridisk person.
En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 138 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 455 kr/pant.
 

Karta