Erik Bysell

Ansvarig Mäklare

Erik Bysell
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Visningar

  • 25 mars
    18:00 - 18:30

Warfvinges väg 18, 11tr

Kungsholmen

3 995 000 kr
Utgångspris
3473 kr
Avgift
2
Rum
53.5
Boa

Välkommen till denna perfekt disponerade lägenhet med fantastisk utsikt och stor kungsbalkong. Bostaden genomsyras av stilrena materialval och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social känsla och ett perfekt sällskapsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. I lägenheten förekommer också genomgående ljust laserad enstavsparkett, säkerhetsdörr och walk-in-closet. Balkong. Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
53.5m2
Avgift:
3473 inkl. Värme, kall-vatten, Kabel-TV, Bredband
Byggnadsår:
2015
Lägenhetsnummer:
2115
Andelstal, förening:
0.424 %
Våningsplan:
11tr
Hiss
Ja

Interiör

Välkommen till denna perfekt disponerade lägenhet med fantastisk utsikt och stor kungsbalkong. Bostaden genomsyras av stilrena materialval och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social känsla och ett perfekt sällskapsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. I lägenheten förekommer också genomgående ljust laserad golv, säkerhetsdörr och walk-in-closet. 

Hall:
Välkomnande hall med plats för avhänging. Stor garderobsvägg ger mycket bra förvaringsmöjligheter.  

Badrum:
Rymligt, påkostat och stilrent badrum utrustat tvättmaskin och torktumlare, handfat med kommod samt duschhörna med glasvägg och tak- och handdusch. Arbetsbänk samt överskåp ovanför dito förenklar tvätten. Golvvärme ger extra komfort.

Kök:
Modernt och stillfullt vitt HTH-kök i öppen planlösning mot vardagsrummet inbjuder till ett socialt liv. Bänkskiva i svart granit. Vitvaror från Seimens med bla. induktionshäll, varmluftsugn, micro, diskmaskin samt kyl&frys. Gott om förvaring och goda arbetsytor.

Vardagsrum:
Öppet vardagsrum med underbart ljusinsläpp genom stora fönsteraprtier och pardörrar ut mot balkongen. Rummet rymmer större soffgrupp likväl som matsalmöbel.

Sovrum:
Attraktivt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Härligt ljusinsläpp tack vare fönsterparti och glasdörr ut mot balkong. Från sovrummet når du en rymlig walk-in-closet.

Område:
Här bor du centralt i lugna kvarter på vackra Kungsholmen. På kort promenadavstånd ligger mysiga Hornsberg med dess fantastiska promenadstråk och restauranger som blivit ett av Stockholms mest uppskattade områden. Här finner ni även Lindhagens galleria med en stor matbutik, apotek, gym samt all annan tänkbar service. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans blåa och gröna linje i närheten samt flertalet bussar.

Förening

Brf Gladan är en äkta bostadsrättsförening som grundades 2015, husen uppfördes av Einar Mattson samma år. Föreningen består av 187 bostadsrättslägenheter samt 3 lokaler. Föreningen klassificeras som en äkta bostadsrättsförening. Föreningen innehar fastigheten med tomträtt.

Gemensamma utrymmen:
Cykelförråd.
Soprum.
Gemensam innergård samt gemensam terrass.

Ekonomi:
Inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen har gjort en extra amortering på ca 3,5MKR utöver planerad amortering.

TV/Bredband:
Bredbandsbolaget är leverantör under de första fem åren. Triple-play uttag finns i samtliga rum. Must-carry kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband ingår de första fem åren från det år huset stod klart.

Garage:
Föreningnens har ett garage med 167 st garageplatser. Kostnaden är 1 550 kr/mån för bilplats och 500 kr/mån för MC-plats. Platserna fördelas enligt separat kösystem och i dagsläget är det ingen kö.

Karta