Claudia Allerholm

Ansvarig Mäklare

Claudia Allerholm
Reg. Fastighetsmäklare

Völundsgatan 9, 3 tr

Vasastan

SÅLD
Utgångspris
1.5
Rum
36
Boa

20-talspärla med ljuvlig balkong i attraktiva Atlas som även kallas för ”Lilla Paris”. Ett hem som har en genomgående varm och trivsam känsla. Den praktiska sovalkoven ger de sociala sällskapsytorna gott om plats för soffa med tillhörande möblemang. Balkongen blir till ett extra sällskapsrum under sommarhalvåret. Området är lugnt och mysigt där ni välkomnas hem av körsbärsblom under maj månad. Föreningen är stabil och välskött.

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
1.5 rum och kök
Boarea:
36m2
Avgift:
2565 inkl. Värme & Vatten
Byggnadsår:
1929
Lägenhetsnummer:
10016
Andelstal, förening:
3.70370 %
Andelstal, ägande:
3.72098 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Självdrag
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Energiklass:
F
Driftskostnader:
350 kr/mån
Våningsplan:
3
Hiss
Ja

Interiör

20-talspärla med ljuvlig balkong i attraktiva Atlas som även kallas för "Lilla Paris". Ett hem som har en genomgående varm och trivsam känsla. Den praktiska sovalkoven ger de sociala sällskapsytorna gott om plats för soffa med tillhörande möblemang. Balkongen blir till ett extra sällskapsrum under sommarhalvåret. Området är lugnt och mysigt där ni välkomnas hem av körsbärsblom under maj månad. Föreningen är stabil och välskött.

Hall:
Ni välkomnas in i ett harmoniskt rum med varma toner på väggarna. Här kan ni hänga av er och även förvara kläder i förvaringsmöbel. 

Köket:
Genuint och mycket charmigt utfört där ni kan bjuda in till middag för fyra och samlas kring en vällagad måltid. Köket är robust byggt med arbetsbänk i trä såväl som en praktisk och stilren sink. Maskinella utrustningen består av hällspis med varmluftsugn, kolfilterfläkt samt kombinerad kyl/frys. Det vackra fönstret skänker ett fint ljusspel såväl som plats för fina stilleben.

Vardagsrum:
Fortsatt in finner ni en välplanerad sällskapsyta som med fördel kan möbleras med gedigen soffgrupp och TV-möbel. Tack vare den praktiska sovalkoven ges en lättsam och ljus känsla i rummet. När balkongdörrarna öppnas på vid gavel till balkongen kan man blicka ut över de vackra fastigheterna och fria läget. Under vår och sommar blomstrar innergårdarna och låter er omges av vacker vy.

Alkov:
Plats för såväl dubbelsäng som nattduksbord.

Badrum:
Klassiska och ljusa materialval med helkaklade väggar och golv klätt i klinker. Badrummet är inrett med WC, handfat med kommod samt dusch med glasväggar. 

Förråd:
Till bostaden hör ett vindsförråd.

Område:
I hjärtat av Birkastan hittar ni underbara Atlasområdet, även kallat lilla Paris, som har allt ni kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda. Några minuter bort hittar ni populära Rörstrandsgatan där det kryllar av härliga restauranger och fik. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön.

Förening

Brf Loket 22 är en äkta förening som bildades 1999. Föreningen äger Kv. Loket 22 och består av 28 lägenheter med bostadsrätt, en lägenhet och två lokaler med hyresrätt.

Genomförda renoveringar:
2008 – Stambyte.
2019 - Renovering av fönster och balkongdörrar.
2020 - Renovering av tätskikt på kungsbalkonger, utbyte av stuprör för bättre takavvattning.
2020/2021 – Byte undercentral.

Ekonomi:
Föreningen har ej beslutat om några avgiftsförändringar. 

Gemensamma utrymmen:
Innergård med utemöbler.
Tvättstuga och cykelrum.

TV/Bredband:
Föreningen är ansluten till ComHem.

Parkering:
Föreningen disponerar inte över några egna parkeringsplatser, boendeparkering gäller i området.

Övrigt:
Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
Överlåtelseavgift om 1190 kr betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift om 476 kr per pantsättning.
Kontrollerat med föreningen 2021-03-23.

 

Karta