fbpx

Vasastan

Västmannagatan 87 A

Visa planlösning Visa alla bilder
SÅLD
Antal rum: 3 rum och kök
Storlek: 85m2
Anmäl intresse
Jim Ribe
Ansvarig Mäklare
Jim Ribe
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare
Louise Lindbäck
Biträdande Mäklare
Louise Lindbäck
Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Välkommen till denna välrenoverade, genomgående sekelskiftestrea i skuldfri förening. Lägenheten har stor solig balkong i sydväst och enorm rymd! Här möts modern standard och exklusiva material med vacker, bibehållen sekelskifteskaraktär. Lägenheten är smakfullt renoverad med ljusa parkettgolv, höga golvsocklar, speglade dörrar, takhöjd om ca 3,2 m och vackra stuckaturer. Social planlösning genom halvöppen lösning mellan det påkostade köket och det spatiösa vardagsrummet. Lyxigt badrum kaklat med italiensk terrazzo och utsustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En eftertraktad sekelskiftesdröm nära Odenplan som inte får missas!

Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
3 rum och kök
Boarea:
85 KVM
Avgift:
2954 kr/mån inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV (grundutbud)
Byggnadsår:
1901
Lägenhetsnummer:
16898-01-01-0618
Andelstal, förening:
2.29515%
Andelstal, ägande:
2.3109%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Mekanisk (endast frånluft)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Våningsplan:
2 tr
Hiss:
Ja

Interiör

Välkommen till denna välrenoverade, genomgående sekelskiftestrea i skuldfri förening. Lägenheten har stor solig balkong och enorm rymd! Här möts modern standard och exklusiva material med vacker, bibehållen sekelskifteskaraktär. Lägenheten är smakfullt renoverad med ljusa parkettgolv, höga golvsocklar, speglade dörrar, takhöjd om ca 3,2 m och vackra stuckaturer. Social planlösning genom halvöppen lösning mellan det påkostade köket och det spatiösa vardagsrummet. Lyxigt badrum kaklat med italiensk terrazzo och utsustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En eftertraktad sekelskiftesdröm nära Odenplan som inte får missas! 
Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skohylla.

Vardagsrum
Lägenhetens hjärta utgörs av det ståtliga vardagsrummet med öppen planlösning till köket. Genom rummets utomordentliga rymd möbleras det ledigt med såväl soffgrupp som matsalsmöblemang. Fantastiskt ljusinsläpp genom tre höga fönster i fil. 
Kök
Modernt och påkostat kök med stilfulla köksluckor, bänkskiva och stänkskydd i italiensk terrazzo och socialt disponerad köksö med god förvaring. Köket är utrustat med kyl och frys, stor induktionshäll med integrerad fläkt, varmluftsugn samt diskmaskin.

Master bedroom
Ett rogivande sovrum i vacker blågrön nyans med mycket gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och ytterligare möblemang om så önskas. Goda förvaringsmöjligheter i rymlig walk-in-closet med platsbyggd klädes- och skoförvaring.

Sovrum
Ett vackert rum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och arbetsplats.

Balkong
Genom pardörrar från sovrummet nås solsäker balkong i sydväst mot föreningens välskötta innergård. Möbleras med enkelhet en loungegrupp för trevliga vår-, sommar-, och höstkvällar.

Badrum
Pampigt och lyxigt badrum med kakel och klinker i italiensk terrazzo. Badrummet är utrustat med WC, handfat i kommod, duschhörna samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare och enkel förvaring med inbyggda hyllor.

Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Brf Midgård 27 är en skuldfri, äkta förening som bildades 1999. Föreningen förvärvade huset 2001 från Familjebostäder och består av 57 lägenheter. 55 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och två lägenheter upplåts med hyresrätt villket är en substantiell "dold" tillgång.

Genomförda renoveringar
1986-1988 - Omlagt tak, omfattande fasadrenovering, nya vatten- och avloppsstammar, elstigar och ventilation.
1994 – Fjärrvärmeanläggning.
2014 - Ommålning yttertak.
2014/2015 - Ommålning trapphus
2015 – Fönsterrenovering.
2017 – Renovering hyresrätt samt hiss 85A-B.
2018 – Renovering hissar 85C, 87A-B, automatisk belysning i källare, dränering av inre och yttre gård samt totalrenovering av markplan, ny stensättning mm.

Planerade renoveringar
Föreningen har en underhållsplan för löpande periodiskt underhåll men har i dagsläget inga större renoveringar planerade.

Ekonomi
Föreningen är skuldfri och har mycket god ekonomi.
Gemensamma utrymmen
I föreningen finns två gårdar, en större mellan gatu- och gårdshusen respektive en mindre bakom gårdshusen. I förrådet på den större gården finns grillar att låna. Det finns även cykelställ på gården och ett cykelrum. Tvättstuga med tre tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Barnvagnsparkering med ingång från markplan.

TV/Bredband
Fastigheten är ansluten till ComHem där det analoga grundutbudet ingår i avgiften.

Parkering
Föreningen disponerar inte över några egna parkeringsplatser. Boendeparkering gäller i området.

Övrigt
Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
Föreningen planerar att höja avgifterna med 5% fr o m Juli 2021
Föreningsinformation kontrollerad 2020-08-18.
Föreningen disponerar fastigheten med tomträtt. 
Föreningens hemsida
http://brfmidgard27.org

Karta