Jim Ribe

Ansvarig Mäklare

Jim Ribe
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

Visningar

  • 18 november
    17:30 - 18:00

Västgötagatan 22

Södermalm

2 875 000 kr
Utgångspris
1981 kr
Avgift
1
Rum
36
Boa

Arkitektritad och optimalt planerad hörnlägenhet med unik karaktär och smarta, påkostade lösningar. Här bor du i centralt men i lugnt kvarter med Rosenlundsparken utanför fönstren och Medborgarplatsen en kort promenad från porten. En unikt genomtänkt lägenhet i bra förening och med ett attraktivt läge i centralt på Södermalm. Välkommen!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
1 rum och kök
Boarea:
36m2
Avgift:
1981 inkl. Värme, VA
Byggnadsår:
1937
Lägenhetsnummer:
00003
Andelstal, förening:
2.92920 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Driftskostnader:
250 kr/mån
Våningsplan:
1
Hiss
Ja

Interiör

Arkitektritad och optimalt planerad hörnlägenhet med unik karaktär och smarta, påkostade lösningar. Här bor du i centralt men i lugnt kvarter med  Rosenlundsparken utanför fönstren och Medborgarplatsen en kort promenad från porten. En unikt genomtänkt lägenhet i bra förening och med ett attraktivt läge i centralt på Södermalm.

Entré:
Välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter i form av platsbyggd hatthylla i original, samt plats för skoställ. Delar av hallen har lägre takhöjd för att ge rum åt sovloftet och på vägen ini lägenheten hittar man en rymlig, inbyggd klädkammare och en platsbyggd bokhylla med fjärrstyrd ledbelysning under loftet. 

Rum:
Rymligt och mycket ljust rum tack vare det breda fönsterpartiet med fönster i två väderstreck. Här finns gott om utrymme för möblering enligt önskemål. Idag finns här ett sängskåp, soffgrupp och matbord.  Rummet har en halvöppen planlösning mot köket med en smart, arkitektritad barlösning.

Kök:
Påkostat kök från ballingslöv med integrerad kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn med inbyggd micro, vinkyl för 48 flaskor, spisfläkt, diskho, blandare från tapwell, infällda spotlights och infälld ledbelysning vid spisen. Gott om förvaringsutrymme i skåp och extra arbetsytor tack vare den smarta barlösningen mot vardagsrummet.

Badrum:
Ljust och fräscht kaklat badrum med klinkergolv, dusch, duschväggar av glas, handdukstork, handfat, stor badrumsspegel med hylla av glas, samt wc.

Ett unikt boende som måste upplevas!

Förening

Brf Västgötagatan 22 bildades 2001 och har en total bostadsyta om 1229 m² samt lokalyta om 319 m². I föreningen finns 36 lägenheter och 3 lokaler. De tre lokalerna som är uthyrda har följande verksamheter; bilverkstad, frisör och glasskiosk.

Utförda renoveringar i fastigheten:

2000 byttes VA-stammar i kök och badrum. Fasaden och taket renoverades.
2004 hissunderhåll
2006 målades fönstren om
2012 har nytt kodlås installerats
2013 installerades Bredbandsanslutning via Bredbandsbolaget
2014 delar av fasadens puts har förbättrats
2018 Värmeväxlare och nytt fläktsystem installerades
2019 Treglasfönster installerades

Kommande renoveringar:
Det finns inga planerade renoveringsprojekt.

Ekonomi:
Föreningens ekonomi är god och det finns inga planerade avgiftsförändringar.

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Föreningen äger marken.

Förråd:
Vindsförråd

Gemensamma utrymmen:
I föreningen finns en fin och omtyckt takterrass med möbler och fantastisk utsikt över takåsarna. För parkering av cyklar finns ett cykelrum på gården. Tvättstuga finns i källaren.

Karta