Louise Lindbäck

Ansvarig Mäklare

Louise Lindbäck
Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Upplandsgatan 62, 3tr

Vasastan

SÅLD
2
Rum
52
Boa

I en vacker fastighet från 1906 högt upp i huset är denna sekelskiftestvå med balkong belägen. Här finns sekelskiftesdetaljer så som stuckaturer, takrosetter, serveringsgång och furutiljor i original. Bostaden har även högt i tak samt nischade fönster och dörrar. Samtliga fönster vetter mot den lummiga innergården och skapar ett fantastiskt ljusinsläpp i bostaden. Här finns chans att skapa ett socialt drömhem med öppen planlösning. Omåttligt populärt läge med Vasaparken, GrusGrus och Lilla ego runt knuten.

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
52m2
Avgift:
2340 inkl. Värme, VA & Kabel-TV (grundutbud) + 34kr balkongfond
Byggnadsår:
1906
Lägenhetsnummer:
12
Andelstal, förening:
5.23% %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Självdrag
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Driftskostnader:
533 kr/mån
Våningsplan:
3
Hiss
Ja

Interiör

I en vacker fastighet från 1906 högt upp i huset är denna sekelskiftestvå med balkong belägen. Här finns sekelskiftesdetaljer så som stuckaturer, takrosetter, serveringsgång och furutiljor i original. Bostaden har även högt i tak samt nischade fönster och dörrar. Samtliga fönster vetter mot den lummiga innergården och skapar ett fantastiskt ljusinsläpp i bostaden. Här finns chans att skapa ett socialt drömhem med öppen planlösning. Omåttligt populärt läge med Vasaparken, GrusGrus och Lilla ego runt knuten.

Hall
Genom pardörrar nås den välkomnade och rymliga hallen med gott om plats för avhängning. Sober grön färgsättning på väggar och vackra furutiljor på golv. Här nås även lägenhetens fantastiska serveringsgång.

Kök
Gemytligt och funktionellt kök med gott om förvaring bakom vita tidlösa köksluckor. Bänkskiva i trä med god arbetsyta samt stänkskydd i naturfärgat kakel. Köket är utrustat med gasspis, varmluftsugn, kyl/frys, micro, integrerad köksfläkt samt diskho. I köket ryms även en matplats samt ett fantastiskt fönster som skänker rummet med ljus. Möjlighet till att skapa en social och öppen planlösning.

Vardagsrum
Ett väl tilltaget vardagsrum med två stora fönster i fil. Originalstuckatur och takrosett är bevarade. Från vardagsrummet nås en walk-in-closet med goda förvaringsmöjligheter. Samtliga av lägenhetens fönster vetter mot den lugna och lummiga innergården. Öppna möbleringsmöjligheter med plats för matplats, soffgrupp, soffbord, tv-möbel samt annan inredning som önskas. Furutiljor på golv och ljusa väggar.

Sovrum
Ett rogivande sovrum med dubbeldörrar i glas ut till den mysiga balkongen. Även här återfinns sekelskiftsdetaljer såsom stuckatur, takrosett furutiljor och nischade dörrar. Sovrummet kan med enkelhet möbleras med dubbelsäng, nattduksbord, förvaringsmöbel samt annan önskvärd möblering.

Balkong
Den fantastiska balkongen nås genom sovrummet. Belägen i sydöst läge mot den lummiga innergården kan man njuta av många härliga måltider och soltimmar. Balkongen rymmer soffgrupp och bord.

Badrum
Badrummet går i en vit och duvblå nyans med kakel på väggarna och klinkers på golv. Badrummet har högt i tak och är inrett med WC, handfatskommod med förvaring samt dusch. Här finns tillfälle att förverkliga sina badrumsdrömmar.

Övrigt
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Område
Här bor du i vackra Vasastan som tillhör en av de populära stadsdelarna i Stockholms innerstad. Ett hemtrevligt område med ett rikligt utbud av välrenommerade brasserier, kvarterskrogar, butiker och små unika vintagebutiker. Ett stenkast till de trendiga restaurangerna GrusGrus och Lilla Ego. Vill du slå dig ner på ett fik eller strosa i små butiker är gatorna runt Odenplan, Sankt Eriksplan eller Rörstrandsgatan ett bra alternativ. Ett stenkast bort finner du även Vasaparken och Hagaparken. Närheten till vatten och härliga grönområden kombinerar det bästa av två världar. Utmärkta kommunikationer med buss, pendeltåg (Nya Citybanan) och T-bana. 

Förening

Brf Hansa No.1 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1996. Föreningen äger fastigheten Kv Trumpetaren 28 och består av 16 bostadsrätter och fyra lokaler med hyresrätt.

Genomförda renoveringar
2015 – Renovering av stammar.
2015 – Ombyggnad av hissen.
2018 – Fasadrenovering.
2018 – Fönsterrenovering.
2019 – Omgjutning av balkongbalkar ut mot gata.

Planerade renoveringar
Föreningen planerar inga stora renoveringar.

Ekonomi
Föreningen har inga avgiftsförändringar planerade (kontrollerat 2020-09-24).

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga i entréplan, lummig innergård, cykelställ, gemensam verkstad, återvinningsstation, bastu samt barnvagnsförvaring.

Tv/Bredband
Fiber är indraget i samtliga lägenheter via Stockholm stadsnät. Varje bostadsrättsinnehavare väljer själv om man vill använda fibernätet, och därför ingår inte denna kostnad i månadsavgiften. Fibernätet är dock till ett fördelaktigt pris då hela huset är anslutet. Föreningen är ansluten till kabel-tv via ComHem vilket ingår i avgiften.

Parkering
Föreningen disponerar inte över några egna parkeringsplatser, boendeparkering gäller i området.

Övrigt
Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.

Karta