Ylva Ekelund

Ansvarig Mäklare

Ylva Ekelund
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Ulriksborgsgatan 7, 17tr

Kungsholmen

4425 kr
Avgift
3
Rum
82
Boa

Belägen på 17 våningar upp, med milsvid utsikt över Stockholm, finner du denna socialt disponerade trerummare med ca 30 kvm terrass/ stor balkong i söderläge! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt dubbla utgångar till den stora terrassen ger ett socialt hem där man gärna vistas. Ljus och luftig hörnlägenhet med stora fönsterpartier i två väderstreck. Genomgående ljuspigmenterade trägolv och sober färgpalett med charmiga detaljer som dörrar och karm i ek. Fullt utrustat kök i toppskick och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Förening med god ekonomi som erbjuder garage i anslutning till huset. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
3 rum och kök
Boarea:
82m2
Avgift:
4425 inkl. Värme, VA & TV (Bastutbud)
Byggnadsår:
2007
Lägenhetsnummer:
1175
Andelstal, förening:
0.8032 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Driftskostnader:
425 kr/mån
Våningsplan:
17
Hiss
Ja

Interiör

Belägen på 17 våningar upp, med milsvid utsikt över Stockholm, finner du denna socialt disponerade trerummare med ca 30 kvm terrass/ stor balkong i söderläge! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt dubbla utgångar till den stora terrassen ger ett socialt hem där man gärna vistas. Ljus och luftig hörnlägenhet med stora fönsterpartier i två väderstreck. Genomgående ljuspigmenterade trägolv och sober färgpalett med charmiga detaljer som dörrar och karm i ek. Fullt utrustat kök i toppskick och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Förening med god ekonomi som erbjuder garage i anslutning till huset. Varmt välkommen på visning!

Hall
Välkomnande hall med goda möjligheter till avhängning på hatthylla samt plats att ställa skor. Förvaring erbjuds i två garderober i stilren ek. På golvet ligger slitstark klinker i diskret färgsättning. 

Kök
Lägenhetens hjärta och sociala mittpunkt utgörs av det stilrena köket med goda arbetsytor på bänkskiva i beige kvartskomposit med underlimmad diskho och stilren blandare. Gott om förvaring i köksskåp med grå luckor och beslag från Buster + Punch. Den maskinella utrustningen består av integrerad ugn och mikro, fullstor frys och kyl, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Invid det stora fönsterpartiet som löper längst med terrassen finns plats för ett matsalsmöblemang för många gäster.

Terrass
Genom glasad dörr från både kök och vardagsrum nås den spektakulära terrassen om ca 30 kvm i soligt söderläge med milsvid utsikt. Den socialt disponerade terrassen med trädäck skapar naturlig yta att placera flertalet möblemang, såväl loungedel för avkoppling, stort matsalsmöblemang som grillplats. Gott om plats för växter och lummiga planteringar i ex. pallkrage.  

Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum med samma ljust pigmenterade trägolv som genomgående löper genom hela bostaden. Här ryms ett stort soffmöblemang, tv och bokhylla. Öppen planlösning mot köket ger härliga sällskapsytor och knyter naturligt ihop rummen. 

Sovrum
Från vardagsrummet nås ett generöst sovrum med gott om förvaring i garderobsvägg med fyra garderober i ek. Fönsterpartier i två väderstreck ger gott om ljusinsläpp. Här finns plats att med enkelhet placera dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. 

Sovrum
Insynsskyddat sovrum med plats för säng och kontorsplats. Stort fönsterparti fyller rummet med naturligt ljus. 

Badrum
I anslutning till hallen finns det väl tilltagna badrummet med väggar klädda i ljus mosaik och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, handfatskommod, spegel och duschhörna med vikväggar i glas. Tvättmaskin och torktumlare med vikyta och ovansittande badrumsskåp ger optimal komfort. 

Övrigt
Till lägenheten hör ett stort förråd beläget på våning 3.  

Område
Bostaden är belägen på Kungsholmen, i anslutning till Hornstulls Strand, ett omtyckt och barnvänligt område invid Mälarens glittrande vatten. Utomordentligt bra läge med perfekt kombination av närhet till vattenliv liksom storstadspuls. Ett kort promenad till Hornsbergs strands strandpark med solterrasser, badbryggor, båtplatser och trevlig strandpromenad. Området erbjuder ett brett restaurangutbud med mat från världens alla hörn, fullt serviceutbud i Lindhagens galleria och gångavstånd till lummiga grönområden och parker. Utmärkta kommunikationer med flertalet stadsbussar liksom tunnelbanans blå linje vid Stadshagen och grön linje vid Fridhemsplan och Thorildsplan som gör det enkelt att nå stadens alla hörn. Snabbt ut till motorvägen både söderut och norrut. Med cykel eller till fots är det nära till Stockholms City liksom Kungsholmen runt och vidare till stadskärnan. 

 

Förening

Brf Lindhagensterassen 1 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2004 och tillträdde fastigheten 2007. Föreningen består av 2 bostadshus innehållande 161 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. 

Utförda renoveringar:
2017 - Målning av träpanel
2018 - Byte av hissbromsar 

Kommande renoveringar:
2019 - Byte av hissbromsar (Föreningen påbörjade projektet 2018 och beräknas avslutas 2019/2020)

Gemensamma utrymmen:
I föreningen finns en gemensam tvättstuga på entréplan med 4 st tvättmaskiner, 4 st torktumlare, 1 st torkskåp samt 1 mangel. I övrigt finns barnvagnsrum, cykelrum och ett styrelserum. 

Ekonomi:
Föreningens ekonomi är mycket god. Avgifterna har sänkts både 2015 med -5% och 2016 med -4%. Inga avgiftsförändringar är beslutade/planerade. 

TV/Bredband:
Obligatorisk avgift för bredband om 75 kr/mån tillkommer på månadsavgiften. 

Parkering: 
Det finns tillgång till garage i direkt anslutning till huset. Särskild kö. Bilplas kostar 1750kr/månad och motorcyklar 350kr/månad. I övrigt gäller boendeparkering i området. För mer information kontakta Stockholms Stad. 

Övrigt:
Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningen accepterar inte ägande av juridisk person.
För mer information se årsredovisning samt https://www.brflindhagensterrassen.se
Föreningsinformationen kontrollerad med styrelsen 2019-06-06.

Karta