Erik Bysell

Ansvarig Mäklare

Erik Bysell
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Tunnelgatan 1, 2tr

Norrmalm

5 695 000 kr
Utgångspris
3051 kr
Avgift
3
Rum
66
Boa

Välkommen till denna eleganta sekelskiftestrea med vackra genomgående detaljer så som stuckatur, tre kakelugnar och mycket generös takhöjd. Stilrent kök och badrum med smakfulla materialval. Utmärkt belägen mellan Vasastan och Östermalm. Nära Stureplans puls och utbud av service och restauranger. T-bana precis runt hörnet. Stabil förening med låg belåning. Tvättmaskin. Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
3 rum och kök
Boarea:
66m2
Avgift:
3051 inkl. Värme, Vatten & bredband
Byggnadsår:
1896
Andelstal, förening:
0,0346100
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Våningsplan:
2tr
Hiss
Nej

Interiör

Hall:
Rymlig och välkomnande hall med plats för avhängning samt förvaring i garderob.

Kök:
Modernt kök med golv i oktagonkakel, bänkskiva i komposit. stilrena mörkt grå skåpsluckor och stänkskydd i vitt kakel. Goda arbetsytor och bra med förvaringsmöjligheter. Utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, micro och kyl/frys. Här finns plats för köksmöbler. Ljusinsläpp genom stort fönster. 

Sovrum:
Mycket trivsamt sovrum med vitmålade väggar, stuckatur och furutiljor. En vacker kakelugn skapar stor charm. Plats för dubbelsäng och nattuksbord. Stort fönster ger härligt ljusinsläpp. Ingång till rymlig klädkammare samt förvaring genom garderob.

Vardagsrum: 
Rymligt vardagsrum med mycket pampig och ljus känsla genom två fönster, vacker kakelugn & höga golvsocklar. Här finns plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Platsbyggd bokhylla.

Badrum:
Modernt badrum med väggar i ljus grå hexatilekakel och golv i marmor. Utrustat med handfat med blandare i mässing, kommod, WC, dusch och tvättmaskin. Golvvärme.

Sovrum/matsal:
I anslutning till vardagsrummet finner man lägenhetens andra sovrum. Även här ger stuckaturer, höga golvsocklar och en vacker kakelugn stor charm. Väggar i fantastisk ljus petrolblå och golv i furutiljor. Rummet möbleras ledigt med dubbelsäng såväl som förvaringsmöbel. 

TIll lägenheten hör ett källarförråd.

Område:
Här bor man i toppläge  mellan Vasastan och Östermalm. Nära Stureplans puls och Vasastans utbud av service och restauranger och med tunnelbanan Hötorget precis runt hörnet. 

Förening

Brf Oxögat 11 är klassad som en äkta förening och bildades 1992. Föreningen består av 26 lägenheter med bostadsrätter samt en lägenhet och fyra lokaler med hyresrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Byggnaden uppfördes under åren 1894-1896.

Utförda renoveringar:
2015 - Spolning av stammar
2015 - Fettavskiljare restaurang (installation)
2012 - Bättringsmålning av tak 
2011 - Viss fasadrenovering
2008 - Nytt trädäck på övre innergård
2006 - Målning fönster, trapphus
2006 - Spolning av stammar
2004 - Omasfaltering av gård
2003 - Nya maskiner i tvättstuga
2002 - Ommålning av tak
1986 - Fasad, tegeluppfräschning
1986 - Elstambyte 
1986 - Rörstambyte 
1986 - Asfaltering av gård övre och nedre
1986 - Ommålning av tak
1986 - Hiss nyinstallation
1986 - Tvättstuga

Kommande renoveringar:
Nya hissar beräknas vara på plats till sommaren 2019.

Gemensamma utrymmen:
Tvättstuga
Gård med uteplats

TV/Bredband
Internet ingår i avgiften (100/100Mbit via Telenor), och lägenheterna har Com Hem-uttag med TV-basutbud.

Ekonomi
Inga planerade avgiftshöjningar.

Övrigt
Juridisk person får enligt föreningens stadgar vägras medlemskap. Medlemskap kan vidare vägras om det kan antas att medlemmen för egen del inte permanent ska bosätta sig i bostadsrättslägenheten. En överlåtelseavgift tillsammans med pantsättningsavgift om totalt 3,5 % av basbeloppet tas ut av köparen.

Karta