Ylva Ekelund

Ansvarig Mäklare

Ylva Ekelund
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Tulegatan 43, 6tr

Vasastan/Sibirien

2397 kr
Avgift
2
Rum
60
Boa

Belägen högt upp i huset finner du denna optimalt disponerade bostad med påkostade materialval och imponerande arkitektur. Väl tilltagna fönsterpartier ger ett ljust och luftigt boende med generösa sällskapsytor. Fantastisk balkong i solläge nås från vardagsrummet. Platsbyggda lösningar, gott om förvaring och stambytt badrum som är förberett för tvättmaskin ger ett praktiskt boende på populärt läge. Förening med mycket god ekonomi och garage i huset! Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
60m2
Avgift:
2397 inkl. Värme, VA, Bredband & Kabel-TV (Basutbud)
Byggnadsår:
1963
Lägenhetsnummer:
00443-01-01-430601
Andelstal, förening:
0.7452900 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Mekanisk till- och frånluft
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Våningsplan:
6
Hiss
Ja

Förening

Bostadsrättsföreningen Geten bildades 2001 och äger marken. Föreningen upplåter 108 lägenheter med bostadsrätt och 4 lägenheter med hyresrätt. Fastigheten inrymmer även 35 lokaler och 120 parkeringsplatser i garage.

Genomförda renoveringar:
2018 - Fönsterrenovering för föreningens samtliga lägenheter, ett projekt som är planerat att pågå fram till och med 2021. Föreningen startar även en projektering för att införa laddstationer för elbilar.
2017 - Totalrenovering av den stora lokalen på Döbelnsgatan 52 samt ombyggnad av ventilationsanläggningarna.
2015/2016 - Totalrenovering av innergården vilket omfattande ett nytt tätskick för den nedre gårdsytan mot Tulegatan. Innergården i sin helhet rustades upp med nya växter, gräsmattor, lekplats och en gemensam pergola med grillplats.
2014 - Genomfördes stambyten i lägenheterna på föreningens sista trappuppgång; Tulegatan 43. Ett nytt skalskydd samt säkerhetssystem vid entréportar installerades.
2013 - Stambyte i lägenheterna på Döbelnsgatan 52 och 56. Nya markkärl för sopor utanför fastigheterna samt byte av fasad och fönster på gatuplanen.
2012 - Genomfördes stambyte i lägenheterna på Tulegatan 41.
2011 - Byggdes tre takterrasser, vilket möjliggjort en av stadens bästa utsikter.
2010 - Genomfördes ommålningar i gemensamma utrymmen på varje plan, trapphus samt garage.
2009 - Byttes hissarna ut och entréerna renoverades.
2005 - Genomfördes en separation av fjärrvärmesystemet som tidigare delades med grannfastigheten. Samtidigt byttes våra fjärrvärmeväxlare som sänkte våra uppvärmningskostnader. Successivt har därefter våra lokaler fått nya ventilationssystem med återvinning av värme.
2004 - Genomfördes en omgjutning av alla föreningens balkonger och fasaden mot gården på Tulegatsidan renoverades. 

Kommande renoveringar:
Fönsterrenoveringen planeras pågå till 2021, denna lägenhet fick nya fönster 2019. Utöver det planeras inga renoveringar. 

Ekonomi:
Föreningen planerar inga avgiftsförändringar. 
Föreningen beskattas som en oäkta bostadsrättsförening. 

Gemensamma utrymmen:
2 tvättstugor med 3 tvättmaskiner, 1 centrifug, 1 torktumlare samt torkskåp och mangel vardera.
Innergård med planteringar, lekytor och stora möblemang.
Bastu.
Cykelförråd.
Tre enorma takterrasser med trädäck och möblemang.

TV/Bredband:
Levereras via ComHem. 

Parkering/Garage:
Garage med 120 platser, kostnad 1200:-/mån för medlemmar i Brf Geten, viss kö men brukar ordna sig snabbt för nya medlemmar.

Övrigt:
Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
Föreningsinformation kontrollerad 2020-04-21. 

Interiör

Belägen högt upp i huset finner du denna optimalt disponerade bostad med påkostade materialval och imponerande arkitektur. Väl tilltagna fönsterpartier ger ett ljust och luftigt boende med generösa sällskapsytor. Fantastisk balkong i solläge nås från vardagsrummet. Platsbyggda lösningar, gott om förvaring och stambytt badrum som är förberett för tvättmaskin ger ett praktiskt boende på populärt läge. Förening med mycket god ekonomi och garage i huset! Välkommen på visning! 

Hall
Genom säkerhetsdörr nås den välkomnande hallen med gott om förvaring i tre garderober med vita dörrar. Möjlighet att hänga kläder på knoppar samt plats för skoställ på det slitstarka och praktiska stengolvet. 

Badrum
Från hallen nås det stilrena badrummet med kaklade väggar och klinkergolv i sober färgsättning. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, handfat med kommod, spegel, handdukstork och vikväggar i glas. Badrummet är förberett för tvättmaskin och lyses upp av flertalet infällda spotlights. 

Kök
Socialt disponerat kök med gott om förvaring i platsbyggda lösningar och köksskåp med vita luckor. Härliga arbetsytor på vit bänkskiva samt köksö med flertalet sittplatser. Fullt utrustat kök med kyl, frys, skafferi, städskåp, induktionshäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Invid det stora fönsterpartiet finns en härlig kökssoffa med underliggande förvaring. Den levande grå väggen i mörkgrå ton skapar en stark karaktär till det stilrena köket. 

Vardagsrum
Lägenhetens hjärta utgörs av det ljusa och luftiga vardagsrummet med ett imponerande fönsterparti mot den soldränkta balkongen. Rummet möbleras enkelt med soffa, bokhylla, tv-möblemang och matbord för flertalet gäster. På den trädäckade balkongen finns plats för möblemang och planteringar. 

Sovrum
Fridfullt och generöst tilltaget sovrum i mörk färgsättning som bryter av mot det ljusa parkettgolv som genomgående löper genom hela bostaden. Här finns gott om plats för en stor säng med tillhörande nattduksbord och förvaring i dubbelgarderob med skjutdörrar.

Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Område
Bostaden är belägen i omtyckt läge i perfekt avvägning mellan lummiga grönområden och myllrande citypuls. Här bor i populära kvarter med omtyckta restauranger som Svartengrens, Meno Male och Delphine & Edouard precis runt knuten.
Området erbjuder även ett brett utbud av butiker, caféer, uteserveringar och restauranger med mat från världens alla hörn. Närhet till Vanadislunden, Hagaparken och Brunnsvikens härliga promenadstråk och badmöjligheter. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar och närhet till Roslagsbanan samt tunnelbanans röda och gröna linje. 

Karta