Jim Ribe

Ansvarig Mäklare

Jim Ribe
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare
Louise Lindbäck

Biträdande Mäklare

Louise Lindbäck
Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Torsplan 8, 6tr

Vasastan

5 750 000 kr
Accepterat pris
3702 kr
Avgift
2
Rum
60
Boa

Belägen på våning 6 i Norra Tornen finner du denna toppmoderna och exklusiva bostad. Norra Tornen är innerstans högsta bostadshus och är beläget i en ny knytpunkt mellan Vasastan och växande Hagastaden. Bostaden har en rymlig terrass med eftermiddags- och kvällssol, stora panoramafönster, genomgående exklusiva materialval samt vattenburen golvvärme i hela bostaden. Föreningen har biorum, gym, relaxavdelning, direktaccess till garage (det finns lediga platser), Audi bilpool, gästlägenhet och festvåning.

Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
60m2
Avgift:
3702 inkl. Värme, vatten
Byggnadsår:
2019
Lägenhetsnummer:
13401.1602
Andelstal, förening:
0.44040 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Våningsplan:
6
Hiss
Ja

Interiör

Belägen på våning 6 i Norra Tornen finner du denna toppmoderna och exklusiva bostad. Norra Tornen är innerstans högsta bostadshus och är beläget i en ny knytpunkt mellan Vasastan och växande Hagastaden.
Bostaden har en rymlig terrass med eftermiddags- och kvällssol, stora panoramafönster, genomgående exklusiva materialval samt vattenburen golvvärme i hela bostaden.
Föreningen har biorum, gym, relaxavdelning, direktaccess till garage (det finns lediga platser), Audi bilpool, gästlägenhet och festvåning.

Hall:
Välkomnande hall i stilren skandinavisk design. Goda funktionslösningar i form av avhängningsytor, garderober och en stor klädkmmare. 

Kök:
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en social bostad. Köket har plats för stort matsalsmöblemang. Exklusivt kök från Poliform med släta luckor i grått och bänkskiva i ljus natursten. Full maskinell utrustning med vitvaror från Miele bestående av helintegrerad kyl/frys och diskmaskin, varmluftsugn, samt induktionshäll med ovansittande fläkt. Köksblandaren och downlights i kopparfinish.

Vardagsrum:
Öppen planlösning mot kök vilket skapar en känsla av rymd. Vardagsrummet inreds enkelt med stor soffgrupp, soffbord, tv-möbel och annan möblering om så önskas. Från vardagsrummet når du terassen.

Terass:
Stor terrass som nås via stora skjutdörrar i glas. Terassen har även räcken i glas. Under sommarhalvåret kan härlig kvällssol avnjutas.

Sovrum:
Trivsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. God förvaring genom platsbyggda garderober med ljusgrå släta dörrar. 

Badrum: 
Högklassigt badrum i natursten, specialdesignad förvaringslösning samt stämningsfull ljussättning via infällda spotlights. Badrummet är utrustat med tvättställ, vägghängd wc med dold cistern från Duravit, duschhörna bakom glasvägg, tvättpelare och elektrisk handdukstork. Bra förvaring genom spegelskåp ovan tvättställ. 

Övrigt:
Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Område:
Här bor du centralt i en ny spännande stadsdel och får uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera. Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Det är gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan samt omkringliggande skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att utvecklas snabbt till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Förening

Brf Innovationen är idag Stockholms högsta höghus om ca 125 meter fördelat på 36 våningsplan med totalt 182 lägenheter samt 2 hyreslokaler. Föreningen är en äkta och köpte fastigheten 2016 och äger marken. Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd.   

Renoveringar:
Då fastigheten är nyproducerad har inga renoveringar utförts och det finns inga planerade underhåll.   Ekonomi:
Det finns inga planer på att förändra avgiften. 

Gemensamma utrymmen:
Cykel- och barnvagnsrum som enkelt nås via hissen. 
Gästlägenhet om 32 kvm med kokvrå, matbord, dubbelsäng och terrass. 
Festlokal på 36 kvm som rymmer upp till 20 personer och har ett full utrustat kök. 
Biorum med 8 fasta platser. 
Gym med stepmaskiner, motionscyklar och roddmaskin. Det finns även en styrkedel med ett stort utbud av maskiner samt en stretchingavdelning. 
Relaxavdelningen med bastu, duschar, omklädningsrum och relaxdel. Plast och restavfalls hantering genom anslutning till stadens sopsugsanläggning. Övrigt avfall hanteras genom återvinningskärl.

Tv/Bredband:
Kabel-TV, bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play som är modern kommunikationsplattform där du som boende själv kan skräddarsy vilka tjänster som önskas efter eget behov. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften.   

Parkering:
Garageplatser finns till en kostnad av 3 150 kr/månad. Plats med El-laddare kostar 3625:-/månad. Ansökan om plats görs direkt via Stockholm parkerings hemsida där garaget är benämnt som "Tors Torn". Hissen når direkt från fastigheten ner till garaget. En garageplats kan inte överlåtas från säljare till köpare utan köparen måste själv ansöka om en plats via Stockholm Stad. De som är boende på Torsplan 8 har förtur i kön.

Övrigt: 
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
Delat ägande kan accepteras under förutsättning att minst en delägare har för avsikt att bosätta sig permanent i lägenheten.
Besök gärna följande hemsida för ytterligare information: https://www.brfinnovationen.se/

Karta