Erik Bysell

Ansvarig Mäklare

Erik Bysell
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.
Ellen Lindar

Biträdande Mäklare

Ellen Lindar
Reg. Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Torsgatan 40, 1tr ÖG

Vasastan

2892 kr
Avgift
2
Rum
55
Boa

Fantastisk sekelskifte i gårdshus med balkong belägen precis invid Vasaparken. En mycket social tvåa i lugnt gårdshus där du bor med yttersta närhet till både Birkastans restauranger och lugnet i Vasaparken. Bostaden har vackra sekelskiftesdetaljer så som högt i tak, speglade dörrar och stora fönsterpartier med tidstypiska spanjoletter. Stabil förening med dolda tillgångar. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
55m2
Avgift:
2892 inkl. Värme, Vatten, Kabel-tv
Byggnadsår:
1914
Ventilation och kyla:
Självdrag
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Våningsplan:
1tr
Hiss
Nej

Interiör

Fantastik sekelskifte i gårdshus med balkong belägen precis invid Vasaparken. En mycket social tvåa i lugnt gårdshus där du bor med yttersta närhet till både Birkastans restauranger och lugnet i Vasaparken. Bostaden har vackra sekelskiftesdetaljer så som högt i tak, speglade dörrar och stora fönsterpartier med tidstypiska spanjoletter. Varmt välkommen på visning!

Hall:
Välkomnande och rymlig hall med plats för avhängning samt plats att ställa skor. 

Kök:
Funtionellt och fullt utrustat kök med goda arbetsytor på bänkskiva i trä och kaklat stänkskydd. Gott om förvaring i gråa köksskåp i trä. Den maskinella utrustningen består av gasspis, fläkt, gasugn, diskmaskin samt en kombinerad kyl/frys. Integrerad belysning ovan diskbänk i form av spotlights. I köket finns det plats för matbord och matbordsstolar. Klassiskt lantskafferi. Härligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. 

Vardagsrum:
Stort och luftigt vardagsrum med högt i tak. Väggarna är målade i vacker ljusgrå ton och på golvet ligger ett ljust behandlat plankgolv. Vardagsrummet möbleras enkelt med soffgrupp, tv-möbel, matsalsmöblemang och annan önskvärd möblering. Ett stort fönsterparti ger underbart ljusinsläpp. 

Sovrum:
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, nattygsbord och förvaring genom stor garderob. Väggarna är målade i stilfull blå. Fantastiskt ljusinsläpp genom pardörrar ut mot den trivsamma balkongen. 

Badrum:
Badrum en suite med vitt kakel och fantastiskt mönstrat klinker. Badrummet är försett med handfat, överhängande spegelskåp och dusch. Badrummet har ett härligt ljusinsläpp genom litet frostat fönster. Golvvärme. 

WC:
Gäst-WC med kaklade väggar i sober blå, utrustad med WC, handfat och överhängande spegel. 

Till lägenheten hör ett vinds samt källarförråd.

Område:
Här bor du mitt på Sankt Eriksplan med hela Vasastans och Birkastans breda utbud direkt utanför porten. Här finns trendiga restauranger, butiker och mysiga caféer. Bra utbud av mataffärer på promenadavstånd, Coop, ICA och Hemköps flagshipstore vid Torsplan. Många grönområden och parker i direkt närhet som t.ex Vasaparken, Karlbergskanalen och Hagaparken med promenad- och joggingstråk, tennisbanor och picknickområden. Mycket bra kommunikationer med tunnelbanans gröna linje direkt utanför porten, pendeltåg från Odenplan eller Vanadisvägen, samt flertalet innerstadsbussar. Flygbussarna har hållplats vid Sankt Eriksplan.

Förening

Brf Torsgården är en äkta förening som äger marken. Föreningen förvärvade fastigheten Liljan 25 1925. Föreningen består av 30 lägenheter med bostadsrätt samt tre lokaler med hyresrätt. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 2 354 m², varav 1 839 m² utgör lägenhetsyta och 515 m² utgör lokalyta.

2016 - Ommålning av hiss
2016 - Reparation av takfoten på gathusets tak.
2016 - Fasad gathus.
2015 - Renovering av Hiss Gathus
2015 - OVK Besiktning.
2014 - Nytt tak gårdshus.
2013 - Ny värmecentral och expansionskärl.
2013 - Nya radiator- och stamventiler i alla lägenheter
2012 - Stora gården Renovering och nya maskiner i tvättstuga.
2011 - Fasadrenovering.
2011 - Gårdsrenovering.
2006 - Fönsterrenovering.
2006 - Omålning tak.
2004 - Elstambyte.
2001 - Trapphusrenovering.
1993 - Rörstambyte.

Planerade renoveringar:
2022- Ommålning tak gathus.

Gemensamma utrymmen:
Innergård.
Cykelförvaring.
Tvättstuga. 
Förråd.
Källsortering.

Ekonomi:
Inga planerade avgiftsförändringar. 

Övrigt:
Vinden är oexploaterad och är en dold tillgång.
Föreningen överväger att bygga lägenhet av delar av kommersial lokal. Karta