fbpx

Vasastan

Tomtebogatan 34, 4tr

Visa planlösning Visa alla bilder
Avgift: 1 559 kr
Antal rum: 1 rum och kök
Storlek: 29m2
Kontakta mäklaren för privat visning.
Anmäl intresse
Louise Lindbäck
Ansvarig Mäklare
Louise Lindbäck
Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

En sekelskiftespärla högt upp i huset med gott om förvaring! En mycket ljus och mysig bostad med vackert plankgolv, fräscht badrum och ett stort kök med köksö och diskmaskin. Belägen i en välskött förening som äger marken med låga avgifter och närhet till högskolorna. Välkommen hem!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
1 rum och kök
Boarea:
29 KVM
Avgift:
1559 kr/mån inkl. värme, vatten & bredband
Byggnadsår:
1911
Lägenhetsnummer:
00027
Andelstal, förening:
1.33972%
Andelstal, ägande:
1.26168%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning & självdrag
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Driftskostnader:
400 kr/mån
Våningsplan:
4
Hiss:
Ja

Interiör

En sekelskiftespärla högt upp i huset med gott om förvaring! En mycket ljus och mysig bostad med vackert plankgolv, fräscht badrum och ett stort kök med köksö och diskmaskin. Belägen i en välskött förening som äger marken med låga avgifter och närhet till högskolorna. Välkommen hem!

Hall

En gedigen och välkomnande hall. Här finns gott om förvaring bakom garderobsvägg med spegeldörrar samt plats för avhängning. I anslutning till hallen nås även klädkammaren som löper upp till tak för ytterligare plats för förvaring.

Badrum

Ett fräscht och nyrenoverat badrum i jordnära kulör. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, kommod, spegel samt takdusch med inbyggt schampoställ bakom glasdörr. Mattsvarta detaljer ger en exklusiv känsla. Spotlights i tak samt golvvärme.

Rum

Ett mycket ljust rum med ett stort fönster som skänker ett fantastiskt ljusinsläpp till bostaden. Utsikt högt upp över vackra sekelskiftesfasader. På golvet ligger ett magnifikt plankgolv och väggarna går i en sober ljusgrå kulör. Mycket socialt disponerat rum med öppen planlösning mot köket. Möbleras enkelt med soffgrupp, tillhörande soffbord, dubbelsäng, tv-möbel samt annan önskvärd inredning.

Kök

Bostaden har ett rymligt kök med köksö som skapar en god arbetsyta och gott om förvaring. Släta vita skåpsluckor för förvaring och bänkskiva i trä. Köket är utrustat med varmluftsugn kombinerad micro, induktionshäll, köksfläkt, diskho samt integrerad kyl/frys och diskmaskin. Köksön kan användas som matplats för en social och trevlig atmosfär.

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Område

Här bor du i perfekt läge i Birkastan med kaffebarer, restauranger, butiker och annan service inom närmsta räckhåll. Stockholms glasshus, Non Solo Bar, Mellqvist kaffebar, Burgers & Beers, Raw och Shanti är några av Birkastans höjdare och ligger bara en minuts promenad bort. Vasaparken med café och minigolf, lekpark, fotbollsplaner och isbana vintertid är inte heller långt borta. Karlbergs slott, beläget vid kanalen, är en annan plats för bad och picknick. För den aktive finns motionsspår och hinderbana i slottsparken. Här har du även goda kommunikationer nära med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar (bl.a. 3, 4 och 53) samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Förening

Brf Kadetten 17 är en äkta bostadsförening som bildades 1979. Föreningen äger Kv. Kadetten 17 och består av 42 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt.

Genomförda renoveringar

2020 - Ny entrédörr till gången.
2019 - Ny torktumlare i tvättstugan.
2018 - Renovering av ytterporten i gathus, gårdsbelysning, ny tvättmaskin.
2016 - Hissrenovering, nytt tak på gatu-och gårdshus, målning av fönster och dörr på lokaler, trapphusmålning samt fasadputsning mot gata,
2015 - Nya vindslägenheter.
2014 - Flytt av tryckstegringspump, elstigarna bytta, renovering av tvättstugan, fibernät indraget samt nya lägenhetsförråd i källaren.
2012 - Byte av stam i gatuhus, våning 1-3, i stora badrummen i 3,5:or i gatuhuset.
2011 - Renovering ventilationskanaler gathus, byte av en stam i gatuhus, bytt stam till liten toalett hos alla 3,5:or i gatuhuset.
2010 - Renovering stora lokalen mot gatan.
2008 - Renovering ventilationskanaler gårdshus, renovering av lilla lokalen mot gatan samt renovering av trapphus.
2007 - Nya balkonger
2005 - Översyn gårdsbjälklag.
1999 - Omläggning av tak.
1998 - Renovering av köksstammar i gatuhus.
1997 - Omputsning fasad mot gård.
1993 - Nyinstallation hissmaskineri.
1979 - Omputsning av fasad mot gata.

Planerade renoveringar

Pågående byggnation av 3 lägenheter i markplan. Det är 3 lokaler som konverteras till lägenheter. Efter försäljningarna av de omkonverterade lokalerna kommer föreningen att amortera på sina lån och ha som mål att bli skuldfria.

Föreningen planerar en eventuell putsning av fasad under 2022-2023.

Ekonomi

Föreningen planerar en avgiftshöjning om 10% från 1/7.

Gemensamma utrymmen

Övernattningslägenhet med bastu.
Tvättstuga.
Trevlig innergård som sommartid möbleras med utomhusmöbler och grill att låna.
Cykelparkering på gården.
Barnvagnsutrymme med låsanordningar.

TV/Bredband

Fastigheten är ansluten till ComHem för kabel-tv, grundutbud ingår i avgiften. Fiber är även indraget i fastigheten, via Digital Touch 2x1 GB. Ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen disponerar inte över några parkeringsplatser, boendeparkering gäller i området.

Övrigt

Föreningen godkänner delade ägarandelar. Boende skall äga minst 10 %.
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
För ytterligare information se föreningens årsredovisning.

Karta