Erik Bysell

Ansvarig Mäklare

Erik Bysell
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Tidaholmsvägen 33

Hammarbyhöjden / Johanneshov

3 195 000 kr
Utgångspris
3606 kr
Avgift
3
Rum
57
Boa

I hjärtat av Hammarbyhöjden finner du denna välplanerade tre med balkong. Lägenheten ligger i gaveln av huset och har fönster åt tre väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. En charmig, högt belägen och insynsskyddad bostad där funktionalitet blandas med vackra originaldetaljer från husets byggår. Helkaklat badrum. Genomgående modern ekparkett. Närhet till T-bana. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
3 rum och kök
Boarea:
57m2
Avgift:
3606 inkl. inkl. värme, VA, kabel-TV basutbud. Obligatoriskt tillägg för fiber om 165 kr/mån tillkommer
Byggnadsår:
1939
Andelstal, ägande:
9.6842 %
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Hiss
Nej

Interiör

I hjärtat av Hammarbyhöjden finner du denna välplanderade tre med balkong. Lägenheten ligger i gaveln av huset och har fönster åt tre väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. En charmig, högt belägen och insynsskyddad bostad där funktionalitet blandas med vackra originaldetaljer från husets byggår. Helkaklat badrum. Genomgående modern ekparkett. Närhet till T-bana. Varmt välkommen på visning!

Hall:
Välkomnande hall med plats för hatthylla för avhängning av ytterkläder samt plats för skoställ. Dessutom finns en rymlig platsbyggd originalgarderob med överskåp. Väggarna är vitmålade och trägolv. 

Vardagsrum:
Rymligt vardagsrum med optimal planlösning. En generös matplats som ger gott om utrymme för större middagsbjudningar. Vardagsrummet kan även möbleras med soffgrupp, soffbord, tv-möbel och annan möblering. Rummet har stora fönsterpartier åt två väderstreck vilket ger ett rikligt ljusinsäpp. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett. Från vardagsrummet når man ut till den härliga balkongen.

Balkong:
Stor möblerbar balkong med trätrall. Balkongen ligger i sydväst och har sol hela dagen och även inpå kvällen. Balkongen omges av vackra träd som blommar om sommarhalvåret och gör det helt insynsfritt.

Kök:
Trevligt renoverat kök med goda arbetsytor och bra förvaring där man delvis behållit ursprungsköket för att bibehålla en autentisk känsla. Ett större skafferi finns för ytterligare förvaringsmöjlighter. Köket är utrustat med gasspis, varmluftsugn, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett. Köksfönstret vetter mot ett skogsparti och ger ett härligt ljusinsläpp. 

Sovrum 1:
Rymligt sovrum som enkelt kan möbleras med dubbelsäng och nattduksbord. Här finns en stor garderob.  Väggarna målade i modern grönblå färg och på golvet ligger ekparkett.

Sovrum 2:
Sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter i form av två stycken originalgarderober med överskåp samt ett linneskåp. Rummet kan möbleras ledigt med säng, skrivbord. Vitmålade väggar och ekparkett.

Badrum:
Stambytt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet bestårr av WC, handfat med kommod, vägghängt spegelskåp, hyllplan samt duschhörna bakom glasväggar. Här finns ett vädringsfönster som ger ett trevligt ljusinsläpp.

Förråd:
Förråd tillhör lägenheten. 

Område:
Lägenheten ligger belägen i hjärtat av Hammarbyhöjden med ett enastående läge med närhet till både natur och stostad vilket gör stadsdelen mycket populär. Direkt närhet till Nackareservatet med möjlighet till utförsåkning, längdskidor, trevliga promenadstråk, badsjöar och mycket mer. Hammarbyhöjden är mycket lugnt, tryggt och beskrivs ofta som idylliskt. En kort promenad till T-bana, matbutik och övrig service. 

Förening

Brf Docenten 4 bildades 2001 och består av ett bostadshus med 13 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt samt tvaå garageplatser och två parkeringsplatser.

Genomförda renoveringar:
1996 Omläggning tak.
1996 Renovering balkonger.
1996 Elstambyte.
1996 Omputsning av fasad.
1996 Rörstambyte.
1996 Fjärrvärme installation.
2009 OVK besiktning.
2009 Energideklaration.
2009 Byte av styr/reglerarteknik samt pump, uppdatering av filter.
2010 TV-antenn bortmonterad och taket tätat.
2010 Injustering och optimering av undercentral.
2010 Rengöring av undercentralens värmeelement.
2010 Ny ventilationsteknik installerad.
2010 Installation av säkerhetsdörrar i samtliga lägenheter.
2012 Indragning av fiber.
2013 Brandsläckare monterade och fortsatta brandskyddsåtgärder genomförda.
2013 Ny torktumlare.
2015 Byte av ventiler.
2016 Installation av höghastighetsbredband från Bredbandsbolaget.
2016 Två nya tvättmaskiner samt ett nytt torkskåp.
2016 Två nya parkeringsplatser.

Kommande renoveringar: 
Enligt underhållsplanen kommer en fasadrenovering ske inom 5-8 år. 

Gemensamma utrymmen:
Uteplats, cykelförråd, tvättstuga och barnvagnsförråd. 

Ekonomi:
Föreningen kommer troligen höja avigften från 2019 på grund av tomträttsavgifter. 

TV/Bredband:
Kabel-TV via ComHem och bredband via Telenor. 

Parkering:
Föreningen äger 2 inomhusgarage samt 3 utomhus p-platser på baksidan av huset (eventuellt tillförs 1 extra p-plats ute under hösten 2019). Kostnad för ute p-plats är 400kr per månad. Kostnad för garageplats är 1200kr per månad. Just nu är samtliga p-platser och garageplatser uthyrda. De två garageplatserna är dock uthyrda till externa hyresgäster och medlemmar till föreningen har förtur (uppsägningstid 3 månader) vilket innebär att om ny medlem önskar inomhusgarageplats kan föreningen säga upp nuvarande externa hyresgäst.

Övrigt:
Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningen godkänner inte juridisk person. 

Karta