Claudia Allerholm

Ansvarig Mäklare

Claudia Allerholm
Reg. Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Svarvargatan 11, 2 tr

Kungsholmen

4 150 000 kr
3238 kr
Avgift
1.5
Rum
48
Boa

Accepterat pris – Exklusivt industrikänsla med optimerade kvadratmeter. Enastående ljusspel med djupa fönsternischer, öppen och social planlösning samt utmärkta förvaringslösningar. Badrum inrett i sober och tidlösa materialval med tvättpelare för hög vardagskomfort. Perfekt bostad med optimerade kvadrat. Direkt närhet till Kungsholms strands vackra promenadstråk, rikt restaurangliv samt serviceutbud och kommunikationer vid Fridhemsplan.

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
1.5 rum och kök
Boarea:
48m2
Avgift:
3238 inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV (grundutbud) & Bredband
Byggnadsår:
2017
Lägenhetsnummer:
1015
Andelstal, förening:
0.43350 %
Andelstal, ägande:
0.43 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Mekanisk frånluft m. värmeåtervinning
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Energiklass:
E
Driftskostnader:
600 kr/mån
Våningsplan:
2 tr
Hiss
Ja

Interiör

Exklusivt industrikänsla med optimerade kvadratmeter. Enastående ljusspel med djupa fönsternischer, öppen och social planlösning samt utmärkta förvaringslösningar. Badrum inrett i sober och tidlösa materialval med tvättpelare för hög vardagskomfort. Perfekt bostad med optimerade kvadrat. Direkt närhet till Kungsholms strands vackra promenadstråk, rikt restaurangliv samt serviceutbud och kommunikationer vid Fridhemsplan.

Hall:
Effektivt planerad med garderobslösningar samt yta för att hänga av ytterkläderna. En stor garderob rymmer väskor såväl som städartiklar utefter önskat behov. Genomgående vitpigmenterade och hårdvaxoljade ekgolv av breda tiljor ger bostaden en rymlig känsla och stilrent intryck.

Kök:
I anslutning till vardagsrummet finner ni ett optimerat arbetskök med utmärkta arbetsytor såväl som förvaring. En solid stenkomposit i ljust utförande går i god ton till luckorna i bruten vit kulör. Köket är utrustat med spishäll, varmluftsugn, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl/frys.

Vardagsrum:
Sällskapsytorna badar i ljus från de vackra industriglasen som blir en del av rummets inredning. Här får ni plats med soffa med tillhörande möblemang såväl som matgrupp för minst fyra personer.

Sovrumsdel:
Vackra industriglasdörrar skärmar av sovrumsdelen som rymmer en dubbelsäng, förvaringsmöbel och inrymmen en walk in closet.

Badrum:
Väl tilltaget med väggar och golv klädda i ljus granitkeramik. Det sobra kulörerna ihop med takdusch, dold förvaring bakom spegel samt stilren badrumsinredning ger en exklusiv känsla. Tvättpelare dold i skåp. Badrummet är inrett med WC, handfat samt dusch. 

Område:
Här bor du på central adress med närhet till Fridhemsplan och några minuters promenad till Norr Mälarstrands glittrande vatten. På några minuters promenad når du även Centralstationen och Arlanda Express, samt Kungsholmstorgs breda utbud av butiker och restauranger. Njut av Kungsholmens härliga promenadstråk längs med vattnet och runt hörnet finner du grönskande Kronobergsparken. Du har även ett brett ubud i Västermalmsgallerian med matbutiker med långa öppettider exempelvis ICA, Coop Daglivs samt Willys. Här finns även kemtvätt, apotek och flertalet banker. Kommunikationerna är mycket goda och här finns både blå och grön tunnelbanelinje, innerstadsbussarna samt flertalet övriga busslinjer. Helt enkelt ett perfekt läge för den som vill avnjuta det bästa av vad Stockholms innerstad har att erbjuda. 
Förening

Brf Industriverket är en äkta förening som bildades 2015. Föreningen äger Kv. Isbrytaren 52 och består av 147 lägenheter med bostadsrätt och två lokaler med hyresrätt.

Renoveringar:
2017- VA-stammar i kök och badrum bytta i gathus och gårdshus, byte av elstigar, renoveringar av taket, renovering av fönster, renovering av trapphus.
Föreningen planerar inga större reparationer eller ombyggnader då fastigheten totalrenoverades 2017.

Ekonomi:
Föreningen har inga avgiftsförändringar planerade (kontrollerat enligt hemsidan 2020-10-29).

Gemensamma utrymmen:
Gemensam, mycket fin innergård med möbler och planteringar.
Cykelförråd finns i anslutning till garaget samt innergården.
Soprummet är beläget i garaget.
Barnvagnsrum samt rullstolsrum finns i anslutning till trapphusen.

TV/Bredband:
TV och bredband 100/100 Mbit/s via Ownit ingår i avgiften.

Parkering:
Föreningen har garage i fastigheten med 36 garageplatser. Kostnaden är ca 2 000 kr/månad, separat kö.

Övrigt:
Föreningen godkänner delat ägande, det är önskvärt att den som ska bo äger mest.
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
Överlåtelseavgift om 1183 kr betalas av köparen.
Pantsättningsavgift om 473 kr betalas av pantsättaren per pantsättning.
Hemsida www.brfindustriverket.se.

Karta