Erik Bysell

Ansvarig Mäklare

Erik Bysell
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Strahlenbergsgatan 24, 2tr

Hammarbyhöjden

3982 kr
Avgift
2
Rum
53
Boa

Söder om Söder finns den funktionalistiska gröna stadsdelen Hammarbyhöjden, i välritat funkishus finner ni denna sociala lägenhet med balkong i soligt sydvästläge. Varsamt renoverad för att bibehålla charm och funktion. Rymligt kök med plats för matsalsmöbel. Fräscht badrum. Rogivande sovrum med mycket bra förvaring.

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
53m2
Avgift:
3982 inkl. Värme, Vatten
Byggnadsår:
1938
Lägenhetsnummer:
10
Andelstal, förening:
6,70732 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Självdrag
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Hiss
Nej

Interiör

I välritat funkishus finner ni denna sociala lägenhet med balkong i soligt sydvästläge. Söder om Söder finns den funktionalistiska gröna stadsdelen Hammabyhöjden med absolut närhet till kommunikationer, restauranger såväl som enorma grönområden. Varsamt renoverad för att bibehålla charm och funktion. Rymligt kök med plats för matsalsmöbel. Fräscht badrum. Rymligt sovrum med mycket bra förvaring. 

Hall:
Välkomnande hall med god avhängning samt plats att ställa skor. 

Vardagsrum:
Socialt vardagsrum med goda ljusinsläpp och vy över lugn skogsdunge. Rummet möbleras ledigt med såväl soffgrupp som matsalsmöbel. Utgång till solsäker balkong i sydvästläge.

Sovrum:
Rogivande sovrum med två fönster i fil. Sovrummet kan möbleras med dubbelsäng, tillhörande nattygsbord. Rymlig garderob med släta dörrar ger optimal förvaring. Rymlig klädkammare.

Kök:
Kök med goda arbetsytor och bra förvaring med fönster mot grönområde. Gott om förvaringsutrymme bakom vita luckor i underskåp och väggskåp. Ordentliga arbetsytor på bänkskivan av ek. Köket är utrustat med ugn, spishäll, diskmaskin, spisfläkt samt kyl/frys. I köket ryms en matplats. 

Badrum:
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och golv i mörkgrått klinkers. Golvvärme. Badrummet är inrett med vattenfallsdusch med vikväggar i glas, WC, handfat med tillhörande kommod och spegelskåp samt handdukstork. Ett trevligt fönster släpper in ett härligt ljus. 

Övrigt:
Förråd i källaren.

Område:
Lägenheten ligger belägen i hjärtat av Hammarbyhöjden med ett enastående läge med närhet till både natur och stostad vilket gör stadsdelen mycket populär. Direkt närhet till Nackareservatet med möjlighet till utförsåkning, längdskidor, trevliga promenadstråk, badsjöar och mycket mer. Hammarbyhöjden är mycket lugnt, tryggt och beskrivs ofta som idylliskt. En kort promenad till T-bana, matbutik och övrig service. Ett smultronställe i området är det oerhört genuina Restaurang Rhodos, gillar man inte Grekland kan man söka sig österut till Tiblisis hörna.

Förening

BRF Strahlenbergsgatan 22-26 är en äkta förening som bildades 2005. Föreningen består utav 18 bostadsrätter och 1 lokal.

Genomförda renoveringar:
2015 - Fönsterrenovering.
2016 - Installation av Fiber från IP Only.
2017 - Reparation/Byte av avloppsrör. 
2017 - Reparation av dränering, installation av dagvattenpump. 
2018 - Byte av värmepump. 

Kommande renoveringar:
Relining av horisontella avloppsstammar i källaren under Q2, 2020. 

Ekonomi:
Ingen avgiftsförändring är planerad.

Gemensamma utrymmen:
Tvättstuga belägen i källaren. I tvättstugan finns 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 2 torkskåp. 
Cykelförråd. 
Uthyrningslokal. 

Kabel-TV/Bredband:
Öppet fibernät. ComHem som planeras att säga upp. 

Parkering/Garage:
Föreningen har inga parkeringsplatser eller garage. 

Övrigt:
Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningen godkänner inte juridisk person. 

Karta