fbpx

Östermalm

Storgatan 32

Visa planlösning Visa alla bilder
SÅLD
Antal rum: 2 rum och kök
Storlek: 45m2
Anmäl intresse
Louise Lindbäck
Ansvarig Mäklare
Louise Lindbäck
Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Vacker sekelskiftestvåa, högt upp i huset med fyra fönster i fil på en av Östermalms bästa adresser. En fantastisk väldisponerad lägenhet med pampig takhöjd, höga golvlister, stuckatur, takrosetter, speglade dörrar och vackra fönsternischer. Ett insynsskyddat drömhem med genomgående fiskbensparkett, klädkammare, diskmaskin och förberett för tvättmaskin. Belägen i en välskött förening som äger marken, ett stenkast från Strandvägen. Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
45 KVM
Avgift:
2972 kr/mån inkl. Värme, vatten, bredband & kabel-TV
Byggnadsår:
1879
Lägenhetsnummer:
11357-01-01-0011
Andelstal, förening:
0.0428591
Andelstal, ägande:
0.0446683
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Självdrag
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Driftskostnader:
508 kr/mån
Våningsplan:
2
Hiss:
Ja

Interiör

Vacker sekelskiftestvåa, högt upp i huset med fyra fönster i fil på en av Östermalms bästa adresser. En fantastisk väldisponerad lägenhet med pampig takhöjd, höga golvlister, stuckatur, takrosetter, speglade dörrar och vackra fönsternischer. Ett insynsskyddat drömhem med genomgående fiskbensparkett, klädkammare, diskmaskin och förberett för tvättmaskin. Belägen i en välskött förening som äger marken, ett stenkast från Strandvägen. Välkommen på visning!

Hall
Väl tilltagen hall bakom vacker speglad ytterdörr med säkerhetsgrind. Här finns plats för avhängning och skoställ. I anslutning till hallen nås även en klädkammare för plats för förvaring.

Vardagsrum
Ett pampigt vardagsrum med slående takhöjd. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett som är genomgående för hela bostaden. Fantastiskt ljusinsläpp genom två fönster i fil och härlig utsikt över Spiltan. Höga golvlister, stuckatur och speglade fönsternischer präglar vardagsrummet. Social planlösning med anslutning till lägenhetens kök. Väggarna går i en sober ljus färgsättning. Öppna möbleringsmöjligheter med plats för matplats, soffgrupp samt annan inredning som önskas.

Kök
Stilfullt kök med gott om förvaring bakom vita släta skåpsluckor. Bänkskiva i Carraramarmor och stänkskydd i vitt kakel. Köket har alla bekvämligheter så som diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, micro, diskho samt integrerad köksfläkt och kyl/frys. Köket har bra med arbetsyta och nås från vardagsrummet genom vacker dörrnisch. Här ryms även ett matsalsbord. Ett stort spröjsat fönster skänker köket med ljus.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med rofyllt ljusinsläpp genom spröjsat fönster. Vacker utsikt över Spiltans oas. Fiskbensparkett på golv och ljus kulör på väggar. Gott om förvaring bakom garderobsvägg. Sovrummet kan med enkelhet möbleras med dubbelsäng, nattduksbord samt annan önskvärd inredning.

Badrum
Ett rymligt, mycket fräscht och elegant badrum med vitt kakel på väggar och klinkers i Viktorianskt mönster på golv. Badrummet är utrustat med WC, kommod med förvaring, spegelskåp samt takdusch. Spotlights i tak och golvvärme. Förberett för tvättmaskin.

Övrigt
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Område
Här bor du på en av Östermalms bästa adresser, mitt emellan Östermalmstorg, Strandvägen och Karlaplan med närhet till såväl lugnet på Djurgården, pulsen på Stureplan samt skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. En kort promenad finns Fältöversten, Östermalms smidigaste galleria med Sveriges bästa matbutik Sabis, strax norr om lägenheten ligger Ica Esplanad. Traskar man istället sydost så hamnar du snart på Djurgården, där Ulla Winbladhs är det givna målet.  Kring Karlavägen finns några av Östermalms trevligaste restauranger såsom, Daphnes & Broms.  

Förening

Brf Styrmannen 25 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2006. Föreningen äger fastigheten Kv Styrmannen 25 och består av 27 lägenheter med bostadsrätt samt tre lokaler med hyresrätt.

Genomförda renoveringar
2000 - Fasadrenovering mot gård.
2002 - Hissrenovering.
2008 - Stambyte, byte av yttertak och bredbandsinstallation.
2009 - Ny tvättstuga.
2010 - Trapphusrenovering, nytt soprum med miljösortering, utbyte av port samt fönsterrenovering.
2017 - OVK genomförd och godkänd.
2020 - Stamspolning.

Planerade renoveringar
Föreningen har inga stora planerade renoveringar.
Fasad och innergård skall göras inom en överskådlig framtid.  

Ekonomi
Föreningen har inga avgiftsförändringar planerade.

Gemensamma utrymmen
Innergård.
Tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare samt torkskåp.
Cykel och barnvagnsparkering på gården.
Soprum med miljösortering.

Tv / Bredband
Föreningen är ansluten till Tv och bredband via ComHem, vilket ingår i avgiften.

Parkering
Föreningen disponerar inga garageplatser. I området råder boendeparkering.

Övrigt
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
Föreningen godkänner delat ägande. En förutsättning för att beviljas medlemskap är att förvärvaren bosätter sig permanent i lägenheten.
För ytterligare information se föreningens årsredovisning samt stadgar.

Karta