fbpx

Johanneshov

Skulptörvägen 14

Visa planlösning Visa alla bilder
Avgift: 4 658 kr
Antal rum: 3 rum och kök
Storlek: 79m2
Kontakta mäklaren för privat visning.
Anmäl intresse
Ylva Ekelund
Ansvarig Mäklare
Ylva Ekelund
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

Varmt välkommen på visning av detta ljusa och luftiga boende tack vare stora fönsterpartier i soligt hörnläge! Denna välplanerade trerummare erbjuder gott om förvaring, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Två separata sovrum som även har plats för kontorshörna. En stor balkong i soligt läge nås från vardagsrummet. Förening med ordnad ekonomi som äger marken!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
3 rum och kök
Boarea:
79 KVM
Avgift:
4658 kr/mån inkl. värme & kallvatten. Tillkommer obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia Triple Play
Byggnadsår:
2018
Lägenhetsnummer:
1-11003
Andelstal, förening:
2,3687%
Andelstal, ägande:
2,3687%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
F med återvinning
Uppvärmning:
Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
Energiklass:
C
Driftskostnader:
660 kr/mån
Hiss:
Ja

Interiör

Varmt välkommen på visning av detta ljusa och luftiga boende tack vare stora fönsterpartier i soligt hörnläge! Denna välplanerade trerummare erbjuder gott om förvaring, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Två separata sovrum som även har plats för kontorshörna. En stor balkong i soligt läge nås från vardagsrummet. Förening med ordnad ekonomi som äger marken! 

Hall

Genom säkerhetsdörr nås den välkomnande hallen med gott om förvaring i garderobsvägg med vita skjutdörrar samt i en vanlig garderob. På golvet ligger slit-tåligt klinker i beige ton.

Sovrum

Från hallen nås ett väl tilltaget sovrum med plats att placera dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och kontorshörna om så önskas. Stora fönsterpartier ger generöst ljusinsläpp. Möjlighet att installera förvaring.

Kök

Lägenhetens hjärta utgörs av det härliga köket i delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns goda arbetsytor på mörk bänkskiva med kaklat stänkskydd och gott om förvaring i köksskåp och städskåp bakom vita luckor. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, ugn, mikro, spishäll, fläkt och fullstor kyl samt frys. Ett härligt fönster fyller köket med naturligt ljus.

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck.  Här finns plats att placera soffa och tv. Den öppna planlösningen ger naturlig yta och ställa ett stort matsalsmöblemang. Från vardagsrummet nås den soliga balkongen i sydvästläge med plats att placera möblemang, planteringar och grill. 

Sovrum

Från vardagsrummet nås ett sovrum med plats för säng, nattduksbord och kontorshörna. Gott om förvaring i erbjuds i garderob med vita skjutdörrar. 

Badrum

Stort badrum med väggar klädda i stora vita kakelplattor och klinkergolv i beige med underliggande golvvärme. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med vikvägg, handdukstork, badrumsskåp och tvättmaskin samt torktumlare. Badrummet lyses upp av flertalet spotlights. 

Område

Här bor du på populära Skulptörvägen, mellan Gullmarsplan och Globen, ett område välkänt och omtyckt för sin vackra funkisarkitektur och natursköna miljö. Här bor du lugnt och stillsamt med stadens puls och goda serviceutbud precis runt knuten. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje och busslinjer till stadens alla hörn, belägna på kort promenad från bostaden. Ett mindre centrum med gott serviceutbud i form av Hemköp, systembolag, apotek, kiosk, gym, bageri/café och restauranger finns vid Gullmarsplan. Globen Shopping erbjuder ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger och på populära Tolv Stockholm finns roliga aktiviteter samt spännande mat och dryck. I Tele2 Arena och i Globen finns ett brett utbud av sportevenemang och konserter. Nattlivspulsen finner du i Slakthusområdet, på populära Under Bron och Södermalms enorma utbud av barer och restauranger med mat från världens alla hörn. Barnvänligt område med många förskolor samt BVC vid Gullmarsplan. I närheten finns  det populära friluftsområdet Nackareservatet med löparspår, promenadstråk, badsjöar, friluftsgym och golfbana. Under sommaren öppnar Nytorps gärde upp utomhusbassängen. Hammarbybacken erbjuder skidåkning vintertid och gröna rekreationsområden under sommarhalvåret. Hammarby sjöstad nås på gångavstånd. 

Övrigt

All omfattande renovering måste godkännas av föreningen.
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 968 206 kr enligt föreningens senaste årsredovisning för 2021.

Förening

Brf Söderterrassen är en äkta bostadsrättsförening som sedan 2018 äger fastigheten Akvatinen 1. Föreningen upplåter 48 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen disponerar även över 18 parkeringsplatser i garage.

Renoveringar

Huset uppfördes under 2018 och har därför inget större renoveringsbehov planerat inom de närmaste fem till tio åren. 
I enlighet med den ekonomiska planen avsätter föreningen ett årligt belopp motsvarande 30 kr/m boarea för underhåll och kommande renoveringar.

Gemensamma utrymmen

I fastigheten finns det ett styrelseförråd för styrelsen. I fastigheten finns också utrymme för källsortering, cykel- och barnvagnsrum samt rullstols- och fastighetsförråd. Det finns även extra lägenhetsförråd för uthyrning. På föreningens tomtmark finns markbehållare för sopsortering, cykelparkering, planteringar, grönytor och lekplats.

TV/Bredband

Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220kr/mån för Telia Triple Play.

Ekonomi

Föreningen har beslutat att höja avgiften med 9,1% från och med en 1 juli 2023.
Den nya avgiften blir 5082kr/mån + 220kr/mån för bredband.
Föreningen har ännu inte fattat något beslut om ytterligare höjningar efter det. (Kontrollerat 23-05-17)

Parkering

Föreningen disponerar över 18 stycken garageplatser för medlemmar att hyra till en kostnad av 1680kr/mån per plats.
För närvarande står det ca. sju personer i kö.

Övrigt

Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningen godkänner inte andrahandsuthyring under första året. 
Fastigheten urholkas av ett 3D-utrymme tillhörande fastigheten Enskede Gård 1:1.

Karta