fbpx

Gärdet/Östermalm

Sandhamnsgatan 75E, 3tr

Visa planlösning Visa alla bilder
SÅLD
Antal rum: 2 rum och kök
Storlek: 54m2
Anmäl intresse
Louise Lindbäck
Ansvarig Mäklare
Louise Lindbäck
Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Varmt välkomna till denna exklusiva och stilrena tvåa med solig balkong. Med fönsterpartier från golv till tak skapas en rymd och ett oslagbart ljusinsläpp i bostaden. Genomgående ekgolv med golvvärme och materialval av högsta kvalitet genomsyrar hela bostaden. Påkostat kök från Italienska Varenna Poliform med bänkskiva i vacker natursten. Ett otroligt smakfullt badrum i granitkeramik med duschblandare och tvättställsblandare från Dornbracht. Den öppna planlösningen skapar en härlig och social yta i bostaden. Föreningen har tre gemensamma takterrasser samt garage i huset.

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
54 KVM
Avgift:
3280 kr/mån inkl. Värme, vatten, bredband och TV (basutbud)
Byggnadsår:
2018
Lägenhetsnummer:
13604.1302
Andelstal, förening:
0.44358%
Andelstal, ägande:
0.44%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
FX-system
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Driftskostnader:
400 kr/mån
Våningsplan:
3
Hiss:
Ja

Interiör

Varmt välkomna till denna exklusiva och stilrena tvåa med solig balkong. Med fönsterpartier från golv till tak skapas en rymd och ett oslagbart ljusinsläpp i bostaden. Genomgående ekgolv med golvvärme och materialval av högsta kvalitet genomsyrar hela bostaden. Påkostat kök från Italienska Varenna Poliform med bänkskiva i vacker natursten. Ett otroligt smakfullt badrum i granitkeramik med duschblandare och tvättställsblandare från Dornbracht. Den öppna planlösningen skapar en härlig och social yta i bostaden. Föreningen har tre gemensamma takterrasser samt garage i huset.
Hall: 
Välkomnande hall i en sober färgsättning av vitt och grått. Hallen är funktionell med plats för avhängning vid klädhängare och hatthylla som även är utrustad med säkerhetsdörr för ett tryggt boende.

Kök

Stilrent och påkostat kök i grågrön kulör från Italienska Varenna Poliform. Bänkskiva och stänkskydd i vacker natursten. Köket har bra med förvaring och är utrustat med infälld induktionshäll, kolfilterfläkt, diskho i rostfritt stål, ugn, samt integrerad diskmaskin, kyl och frys. Vitvaror från Miele och blandare från Dornbracht. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en rymd i bostaden och ger stora sociala ytor.

Vardagsrum: 
Ett vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp genom de enorma fönsterpartierna i oljad ek som löper längs med hela väggen. Från vardagsrummet nås även den mysiga balkongen. Vardagsrummet möter köket genom den öppna planlösningen, vilket skapar ett mycket socialt rum. Vardagsrummet kan med enkelhet möbleras efter önskemål med soffgrupp, soffbord, tv-möbel, matplats samt annan inredning som önskas. På golvet ligger ett vackert ekgolv och väggarna går i en ljus kulör.

Badrum

Ett otroligt stilfullt och exklusivt badrum inrett med granitkeramikplattor på golv och väggar i en naturnära sober färgsättning. Badrummet är inrett med tvättställ i matt marmorkomposit, stor steninfattad spegel med belysning, vägghängd WC från Duravit, elburen handdukstork samt takdusch bakom specialritad glasvägg. Duschblandare och tvättställsblandare från exklusiva Dornbracht. I badrummet ryms även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt förvaring i ett högskåp.

Sovrum

Ett väl tilltaget och rofyllt sovrum med ett härligt ljus från fönsterpartierna som går från golv till tak. Sovrummet kan med enkelhet möbleras med dubbelsäng, sängbord samt kontorsplats eller annan önskvärd inredning. Ljusa väggar och vitpigmenterat ekgolv.

Walk in closet

Intill sovrummet finns en walk-in-closet med gott om plats för förvaring bakom släta garderobsdörrar som går i en grå nyans.

Balkong

Från vardagsrummet nås balkongen genom en stor glasdörr som går från golv till tak. Räcke i glas. Balkongen kan med enkelhet möbleras med loungemöbler, växtlighet samt med bord och tillhörande stolar.
Övrigt: 
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 7 kvm.

Område

Bostaden är centralt belägen med Gärdesfältet precis utanför och närhet till många grönområden, cafeer och gym. Från Gärdet når du Valhallabageriet och Fältöveresten inom några minuters promenad. Du har även Strandvägen, Karlaplan och Östermalmstorg inom gångavstånd samtidigt som du har närhet till Kungliga Djurgårdens grönskande oas. Bra kommunikationer med tunnelbanans röda linje och flertalet busslinjer. 

Förening

Projektet 79&Park ritades för Oscar Properties av arkitektbyraån BIG, Bjarke Ingels Group som är en av våra mest hyllade och eftertraktade arkitekter. Huset vann guld i The International Property Awards i kategorin bästa bostadsprojekt i Europa. Ambitionen i alla Oscar Properties projekt är att addera värde både till de boende och till staden och miljön runtomkring. 79&Park är en förlängning av parken, står du uppe på någon av takterrasserna blir upplevelsen att du bor mitt i grönskan. Möjligheten att ge alla boende tillgång till takterrass, dessutom med fri utsikt, gör huset extra sympatiskt. 
En fasad av cederträ i ett flerfamiljshus av den här storleken är ovanligt och säger något om vilken speciell byggnad 79&Park är. Det är dessutom ett hållbart och underhållsfritt material som bara blir vackrare med åren då det grånar. Cederträet i kombination med taklandskapet gör upplevelsen av huset grönskande. Det andra dominerande materialet är glaset som täcker stora delar av fasaden. Glaspartierna ger de också ett fantastiskt ljusinsläpp och inte minst utsikt. 
Brf Stettin 7 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2015. Föreningen äger fastigheten Kv. Stockholm Stettin 7 och består av 169 lägenheter med bostadsrätt, en lokal upplåten som bostadsrätt samt 8 lokaler med hyresrätt.

Renoveringar

Byggnaden färdigställdes 2018 således finns inga större renoveringar planerade inom de närmaste åren. 2-årsbesiktning gentemot Oscar Properties kommer att genomföras under 2020.

Ekonomi

Inga planerade avgiftsförändringar.

Gemensamma utrymmen

Innergård.
3 Gemensamma takterrasser.
Barnvagnsrum längst ned i varje trapphus.
Garage i källaren.
Cykelförråd i garaget samt flertalet cykelställ ute.
2 st Miljörum med källsortering.

Tv/Bredband

Fastigheten är ansluten till Ownit för Bredband (fiber, 100/100 mbit/s) och TV (basutbud), vilket ingår i månadsavgiften. 

Parkering

Garage finns i huset med 133 bilplatser som kostar 2000kr/mån samt 8 MC-platser. Laddplatser för elbil finns för en extra kostnad. Boendeparkering finns även i området. Tillstånd ansökes hos Stockholms Stad.

Övrigt

Föreningen godkänner delat ägande.
Pantsättnings & överlåtelseavgift betalas av köparen.
Styrelsen godkänner inte juridiska personer som medlemmar i föreningen.
För mer information besök föreningens hemsida: https://stettin7.se/

Karta