Erik Bysell

Ansvarig Mäklare

Erik Bysell
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Sandhamnsgatan 53

Gärdet

3129 kr
Avgift
2
Rum
61
Boa

Stilren välplanerad tvåa med balkong över grönskande Gärdet. Välkommen till ett ljust hem med stora fönsterpartier och rymlig balkong i söderläge. Social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar det perfekta sällskapsrummet med given plats för större matsalsmöbel och soffgrupp. Fullt utrustat kök med bänkskiva och stänkskydd i Carraramarmor, bra förvaring och goda arbetsytor. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, nattygsbord och bra förvaring genom garderobsvägg. Stilrent badrum med mörkgrå klinkers och vitt kakel. Badrummet är utrustat med dusch, golvvärme och tvättmaskin/torktumlare. Säkerhetsdörr.

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
61m2
Avgift:
3129 inkl. Värme, Vatten & Bredband
Byggnadsår:
1962 oå 2010
Andelstal, förening:
0.49695 %
Våningsplan:
2tr
Hiss
Ja

Interiör

Stilren välplanerad tvåa med balkong över grönskande Gärdet. Välkommen till ett ljust hem med stora fönsterpartier och rymlig balkong i söderläge. Social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar det perfekta sällskapsrummet med given plats för större matsalsmöbel och soffgrupp. Fullt utrustat kök med bänkskiva och stänkskydd i Carraramarmor, bra förvaring och goda arbetsytor. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, nattygsbord och bra förvaring genom garderobsvägg. Stilrent badrum med mörkgrå klinkers och vitt kakel. Badrummet är utrustat med dusch, golvvärme och tvättmaskin/torktumlare. Säkerhetsdörr.

Förening

Brf Tegeludden 11 är en äkta föreningen som äger fastigheten Tegeludden 11. Föreningen består av 120 lägenheter med bostadsrätt, 18 bostadsrättsradhus samt två lokaler med hyresrätt. Föreningen förvärvade fastigheten 2007.

Gemensamma utrymmen:
Barnvagnsförråd.
Cykelrum.
Cykelställ på innergården.
Tvättstuga.
Gemensam innergård.

Genomförda renoveringar:
2015 - Ommålning av väggar och i vissa fall tak i samtliga entréer.
2016 - Byte av hissleverantör till Kone AB.
2017 - Trapphusrenovering.

Garage:
79 garageplatser för bil, varav 4 extra stora, som kan hyras till en kostnad om 1 500 kr/månad respektive 1 900 kr/månad. Det finns även tillgång till 19 parkeringsplatser utomhus som kan hyras till en kostnad om 1 000 kr/månad.

Ekonomi:
Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar.

Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningen godkänner ej juridisk person.

Karta