Erik Bysell

Ansvarig Mäklare

Erik Bysell
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Visningar

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Sandelsgatan 40

Nedre Gärdet

4 595 000 kr
2905 kr
Avgift
2
Rum
58
Boa

Välplanerad och charmig funkislägenhet med perfekt läge på nedre Gärdet med Tessinparken utanför fönstret och fem minuter till Karlaplan. Bostaden har halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket ger stora sociala ytor. Mycket bra förvaringsmöjligheter och härligt ljusinsläpp från flertalet fönster. Genomgående fiskbensparkett och stora fönsterpartier. Tillgång till stor gemensam takterrass. Möjlig trea. Bredband i avgiften. Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
58m2
Avgift:
2905 inkl. Värme, Vatten + 100kr/mån bredband
Byggnadsår:
1935
Andelstal, förening:
2.8933 %
Ventilation och kyla:
Självdrag
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Våningsplan:
BV
Hiss
Ja

Interiör

Välplanerad och charmig funkislägenhet med perfekt läge på nedre Gärdet. Bostaden har halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket ger stora sociala ytor. Mycket bra förvaringsmöjligheter och härligt ljusinsläpp från flertalet fönster. Genomgående fiskbensparkett och stora fönsterpartier. Tillgång till stor gemensam takterrass. Välkommen på visning!

Hall:
Välkomnande hall med fiskbensparkett och ljusa väggar. Plats för avhängning på vägg och utrymme för skoförvaring. Ytterligare förvaring i flera garderober i anslutning till hallen.  

Vardagsrum: 
Ljust och luftigt vardagsrum med fiskbensparkett och väggar målade i ljusgrått. Här finns gott om utrymme för soffgrupp, tv-möbel såväl som matsalsmöbel. Underbart ljusinsläpp genom tre stora fönster med dekorativa spanjoletter. Halvöppen planlösning mot kök.

Kök: 
Trivsamt kök med skåpsluckor i mörkgrått. Luckorna matchas stilsäkert med bänkskiva i ljusgrått och stänkskydd i form av vitt kakel. Maskinell utrustning i form av induktionshäll, ugn, spisfläkt, diskmaskin samt kyl & frys. Matplats för fyra personer. Härligt ljusinsläpp genom stort fönster.

Sovrum: 
Sovrum med mycket bra förvaring genom garderober med skjutdörrar med spegel längs med ena väggen. Plats för dubbelsäng, nattduksbord och övrigt möblemang. Ett stort fönster ger utsökt ljusinsläpp.
 
Badrum: 
Badrum som totalrenoverads för två år sedan med väggar i vitt kakel och golv i exklusiv Carraramarmor, WC, handfat i kommod, överhängande spegelskåp, handdukstork samt badkar. Förberett för tvättmaskin.

Till lägenheten hör ett förråd.

Område:
Goda kommunikationer med bussar på Erik Dahlbergsgatan eller Valhallavägen. T-bana Karlaplan från Tessinparken eller Gärdet från Askrikegatan. Gångavstånd till Fältöversten med hela sitt utbud av affärer, apotek, bank, systembolag, restauranger, cafeér, mm. Med bästa läge invid Tessinsparken får man del av parklivets rörelser och säsonger. På vintern med angränsande parkleken i full gång liksom på sommaren, då även med restaurangens parkservering, blomprakt och svalkande fontän, allt lika värdefullt för gammal som ung. Ett kvarter bort öppnar Djurgårdens gräsytor upp sig med Kampementsbadet som kan erbjuda en bra avslutning på långpromenaden eller joggingrundan. 

Förening

Bostadsrättsföreningen Reveljen 40 är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 40 lägenheter varav 39 upplåts med bostadsrätt och 1 med hyresrätt. 

Genomförda reparationer:
2000 - VA stammar och elstigare bytta.
2000 - Tvättstuga renoverad.
2001 - Takterasss renoverad.
2002 - Tak reparerat och underhållet .
2002 - Trapphus renoverat inkl byte lägenhetsdörrar.
2003 - Målning källare, fjärrvärme.
2004 - Nya tvättmaskiner i tvättstugan.
2004 - Reglerutrustning fjärrvärme.
2011 - Ramp i Entren.
2011 - Renovering av ventilation och underhållsarbete stamschakt.
2012 - Spolning av Stammar.
2015 - Hiss renoverades.
2018 - Fönsterrenovering.
2018 - Lagning av puts.

Ekonomi:
Inga avgiftsförändringar är beslutade.
Under 2018 förhandlades hyran för lokalen upp. 

Gemensamma utrymmen:
I fastigheten finns cykelrum i källaren. Även tvättstuga finns i källaren, utrustad med två industrimaskiner, torktumlare, mangel och torkrum. Tillgång till stor gemensam takterrass utrustad med trädgårdsmöbler. Terrassen kan bokas för privat fest eller för att njuta av kvällssolen.

Tv/Bredband
Erbjuds genom Com Hem som är indraget i fastigheten. Fibernät för Internet via Ownit är installerat.

Parkering:
Boendeparkering råder på gatan. 

Övrigt:
Delat ägande accepteras endast för bostadsändamål med permanentboende.
Juridisk person godkänns ej. 
För mer information se årsredovisning samt https://www.reveljen40.com/.

Karta