Ellen Lindar

Ansvarig Mäklare

Ellen Lindar
Reg. Fastighetsmäklare

Visningar

  • 26 maj
    14:30 - 15:15
  • 27 maj
    17:30 - 18:00

Rånövägen 7

Bromma

1 995 000 kr
Utgångspris
2059 kr
Avgift
2
Rum
42
Boa

Chans att förvärva en extremt unik och trevlig etagelägenhet med en bruksarea om 42 kvm (29 kvm BOA, 13 kvm BIA) belägen på ett lugnt och trevligt område en kort bit från Brommaplan. Här bor du i en bostad med radhuskänsla där du har tillgång till en egen uteplats där det går att spendera många härliga sommardagar. Välkomna på visning!

BRUKSAREA om 42 kvm fördelat på 29 kvm boarea och 13 kvm biarea.

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
42m2
Avgift:
2059 inkl. Värme, Vatten
Byggnadsår:
1931
Lägenhetsnummer:
1003
Andelstal, förening:
6,43509 %
Andelstal, ägande:
6.40354 %
Uppvärmning:
Bergvärme
Driftskostnader:
350 kr/mån
Våningsplan:
1 av 3

Interiör

Chans att förvärva en extremt unik och trevlig etagelägenhet med en bruksarea om 42 kvm (29 kvm BOA, 13 kvm BIA) belägen i ett lugnt och trevligt område en kort bit från Brommaplan. Här bor du i en bostad med radhuskänsla där du har tillgång till en egen uteplats i sydvästläge där det går att spendera många härliga sommardagar. 

Uteplats
Det första man möts av på Rånövägen 7 är bostadens rymliga och privata uteplats vilken omges av ett snyggt träplank. Uteplatsen erbjuder en härlig oas på sommaren med utrymme för utemöbler, planteringar samt grill.    Hall
Från bostadens uteplats kommer du direkt in i en välkommande hall med bra avhängningsmöjligheter. Här finns gott om förvaring via två skåp.  

Vardagsrum
Mycket ljust och inbjudande vardagsrum med två stora fönsterpartier ut mot mycket lugn gata. Här gör sig radhuskänslan påmind ännu en gång och erbjuder en väldigt trevlig och social atmosfär. Rummet har plats för en sällskapsdel samt en matplats.  

Nedervåning
Bostadens sovrum finns ett etage ner och nås via en trappa från vardagsrummet. Nedervåningen är mycket smakfullt och praktiskt inredd där man först möts av en mindre korridor där det med fördel går att uppföra önskvärd förvaringsmöbel. Härfrån tar man sig också, via en andra utgång, direkt till föreningens gemensamma tvättstuga vilket höjer bostadskvaliten enormt.   

Sovrum
Inbjudande och rogivande sovrum med plats för en dubbelsäng.  Gott om förvaringsutrymme finns via en garderob som försluts av skjutdörrar som löper längs med ena väggen. För maximalt med ljusinsläpp har man här integrerat snygga takfönster som skänker en fin karaktär till rummet.  

Badrum
Mycket stilrent, rymligt och välplanerat badrum med kaklade väggar i vitt och ett grått klinkersgolv med underliggande golvvärme. Badrummet är utrustat med vattenfallsdush, WC, handdukstork, handfat med tillhörande kommod samt ett spegelskåp med praktisk förvaring.   

Kök
Snyggt och funktionellt kök som ligger i anslutning till bostadens entré och uteplats. Köket är utrustat med kyl/frys, keramiskhäll, fläkt, ugn samt en diskmaskin.   

Område
Rånövägen 7 ligger i Nockebyhov vid Drottningholmsvägen ca 10 minuters promenad från Brommaplan där tunnelbana och service som vårdcentral, apotek, dagligvarubutiker, systembolag mm finns. Busshållplatsen alldeles utanför fastigheten trafikeras av bussar mot både Brommaplan och Drottningholm/Ekerö. Alldeles runt hörnet ligger Judarskogens naturreservat och Åkeshovs slott med vackra strövområden. I närområdet finns också Mälaren och Ängbybadet med lekplats och restaurang/kiosk. 

Förening

Brf Kaffekoppen 2 är en bostadsrättsförening med 12 lägenheter i Nockebyhov i Bromma. Bostadsrättsföreningen bildades 2008 och fastigheten som byggdes 1931 totalrenoverades 2012-2013. Vid renoveringen inreddes lägenheter i det som tidigare var butikslokaler och även källare och vind byggdes om till bostäder. Samtidigt byttes samtliga elinstallationer och stammar (utom de under grundplattan).

Genomförda renoveringar:
2012-2013 - Totalrenovering av fastigheten.

Kommande renoveringar:
Föreningen följer en 10-årig underhållsplan och gör avsättningar i yttre fond enligt plan.

Gemensamma utrymmen:
- Gemensam tvättstuga
- Gemensam uteplats

Parkering:
Det finns 5 bilplatser som hyrs ut för 500:-/mån och en MC-plats som hyrs ut sommartid för 200:-/mån. Alla platser är uthyrda och en person står i kö för bilplats. Stockholms stad erbjuder boendeparkering på gatan precis utanför fastigheten.

TV/Bredband:
Kabel-TV och bredband (fiber) från Telia. Basutbudet ingår i avgiften.

Ekonomi:
Ingen höjning planeras under 2019, men 2020 kommer föreningen troligen att göra en mindre höjning för att kompensera för höjd tomträttsavgäld.

Övrigt:
Överlåtelseavgift: 2,5% av gällande basbelopp debiteras köparen.
Pantsättningsavgift: 1% av gällande basbelopp debiteras pantsättaren.
Läs mer: https://brf-kaffekoppen-2.webnode.se/om-oss/

Karta