Erik Bysell

Ansvarig Mäklare

Erik Bysell
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Rådmansgatan 46, 4tr

Norrmalm

4 800 000 kr
Utgångspris
2819 kr
Avgift
2
Rum
46
Boa

I högt läge finner ni denna perfekt disponerade hörnlägenhet med fantastiskt ljusinsläpp, sociala ytor och gott om förvaring. Välkommen till detta sociala drömhem där du möts av stilrena materialval, genomgående parkettgolv och helkaklat badrum. Fullkomligt unikt koncept med hotellkänsla, gemensam takterrass och stor innergård med grill. Garage i huset. Flexibelt tillträde. Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
46m2
Avgift:
2819 inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV (grundutbud) & Bredband
Byggnadsår:
1959
Lägenhetsnummer:
511309
Andelstal, förening:
2.06300 %
Andelstal, ägande:
2.06 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Energiklass:
E
Våningsplan:
4
Hiss
Ja

Interiör

I högt läge finner ni denna perfekt disponerade hörnlägenhet med fantastiskt ljusinsläpp, sociala ytor och gott om förvaring. Välkommen till detta sociala drömhem där du möts av stilrena materialval, genomgående parkettgolv och helkaklat badrum. Fullkomligt unikt koncept med hotellkänsla, gemensam takterrass och stor innergård med grill. Garage i huset. Välkommen på visning!

Hall:
Välkomnande hall med plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i befintliga garderober. Golvet klär i klinkers och väggarna är i ljust utförande.

Vardagsrum:
Socialt disponerat vardagsrum med vita väggar och parkettgolv. Gott om ljusinsläpp genom större fönsterparti. Här får det gott om plats för soffgrupp med tillhörande bord, tv-möblemang och annan önskvärd möblering.

Kök:
Trevligt kök med goda arbetsytor ovan ljus bänkskiva och gott om förvaringsmöjligheter bakom luckor i vitt. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, ugn och fläkt. Naturlig plats för matgrupp för fyra personer.

Sovrum:
Rogivande sovrum med vita väggar och parkettgolv. Goda förvaringsmöjligheter bakom större garderobsparti. Möbleras ledigt med dubbelsäng och tillhörande nattduksbord.

Badrum:
Helkaklat badrum i sober färgsättning. Utrustat med vägghängd WC, handfatskommod, spegelskåp, duschhörna med vikbara glasväggar och handdukstork.

Område:
Här bor du i perfekt avvägning mellan lugn och myllrande citypuls belägen precis runt hörnet. Mycket attraktivt läge med stor närhet till allt tänkbar service. Härifrån når du Hötorget, Odenplan och Stureplan inom några minuter. Området erbjuder även ett brett utbud av butiker, caféer, uteserveringar och restauranger med mat från världens alla hörn. Även stor närhet till biografer, Kulturhuset och Stadsteatern. Härliga grönområden som Johanneslunden, Tegnérlunden och Observatorielunden på kort avstånd. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje från Rådmansgatan och flertalet busslinjer. Gångavstånd till T-centralen med pendeltåg, samtliga tunnelbanelinjer, Arlanda express, in- och utrikeståg och bussar. Ett boende i Stockholms hjärta med närhet till allt! 

Förening

Brf Studio Apt. 46 är en äkta förening som bildades 2012. Föreningen äger Kv. Sjöåren 24 och består av 63 lägenheter med bostadsrätt och tre lokaler med hyresrätt.

Genomförda renoveringar:
2012 - Omfattande renovering av hela fastigheten med byte av avloppsstammar och el-stigar.
2014 - Fastighetens tak har målats och ett värmesystem för att förhindra istappar och snöras har installerats.

Planerade renoveringar:
Föreningen planerar att utförda en översyn av takterrassens tätskikt.

Ekonomi:
Föreningen har inga avgiftsförändringar planerade (kontrollerat 2021-04-19).

Gemensamma utrymmen:
Tvättstuga.
Innergård.
Cykelförråd.
Möblerad terrass.

TV/Bredband:
Kabel-TV levereras genom ComHem och grundutbudet ingår i avgiften.
Bredbandet levereras genom ComHem med hastigheten 100 Mbit/s och ingår i avgiften.

Parkering:
Föreningen disponerar ett parkeringsgarage med 12 garageplatser. Kostnad 2500 kr/mån för medlemmar i föreningen. Samtliga är uthyrda och kötiden varierar, men minst ett år.

Övrigt:
Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
Överlåtelseavgift om 1190 kr betalas av köparen.
Pantsättningsavgift om 476 kr per pant.

Karta