Ylva Ekelund

Ansvarig Mäklare

Ylva Ekelund
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

Visningar

  • 27 januari
    12:00 - 13:00

Östhammarsgatan 70-72

Gärdet

7 650 000 kr
utgångspris
3751 kr
Avgift
4
Rum
82
Boa

Öppen visning av projektets visningslägenhet (50 kvm på BV) sker 27/1 12.00 – 13.00! Läs mer på http://tegeludden.se

I attraktiva kvarter, ett stenkast från vidsträckta Gärdet, pågår byggnationen av ett drömboende i projekt Tegeludden, belägen på Östhammarsgatan 70 – 72. Här växer ljusa och luftiga bostäder fram, med stora fönsterpartier som löper över bostadens hörn, i anslutning till rymliga balkonger. Lägenheterna skall inredas med sobra naturmaterial i läder, carraramarmor, vitpigmenterade parkettgolv och stilren färgpalett i gråskala.

Optimalt planerad bostad som kommer att disponeras som 4 rum och kök på 82 kvm med två härliga balkonger med trätrall om sammanlagt 15 kvm i perfekt solläge! Härliga sällskapsytor skapas av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, gott om förvaring i skjutgarderober och dubbla badrum för optimal komfort. Master bedroom om hela 18 kvm och två mindre sovrum om 7 kvm.

Bostaden säljs på ritning och inflytt beräknas sommaren 2019!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
4 rum och kök
Boarea:
82m2
Avgift:
3751 inkl. Värme & VA
Byggnadsår:
2019
Lägenhetsnummer:
02.1202
Andelstal, förening:
0.010875
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
FTX-system
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Driftskostnader:
300 kr/mån
Våningsplan:
2
Hiss
Ja

Interiör

Öppen visning av projektets visningslägenhet (50 kvm på BV) sker 27/1 12.00 - 13.00! Läs mer på http://tegeludden.se

I attraktiva kvarter, ett stenkast från vidsträckta Gärdet, pågår byggnationen av ett drömboende i projekt Tegeludden, belägen på Östhammarsgatan 70 - 72. Här växer ljusa och luftiga bostäder fram, med stora fönsterpartier som löper över bostadens hörn, i anslutning till rymliga balkonger. Lägenheterna skall inredas med sobra naturmaterial i läder, carraramarmor, vitpigmenterade parkettgolv och stilren färgpalett i gråskala. 

Denna bostad är optimalt planerad och kommer att disponeras som 4 rum och kök på 82 kvm med två härliga balkonger med trätrall om sammanlagt 15 kvm i perfekt solläge! Härliga sällskapsytor skapas av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, gott om förvaring i skjutgarderober och dubbla badrum för optimal komfort. Master bedroom om hela 18 kvm och två mindre sovrum om 7 kvm. 

Bostaden säljs på ritning och inflytt beräknas sommaren 2019!

Naturskönt och barnvänligt område med största närheten till Gärdets vidsträckta grönområden med promenadstråk och löparspår. Det är heller inte långt till Djurgården för ytterligare rekreationsområden. Ett stenkast från bostaden finns även Gärdets utegym, Kampementsbadet, möjlighet till uppstallning av häst samt hunddagis. 
Flertalet förskolor i närområdet.Välsorterad daglivaruhandel finnes på ICA Värtan.  

Preliminär tillträdesdag är 2019-06-13.

Förening

Brf Tegeludden bildades 2016 och föreningen avser att bedriva sin verksamhet som äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 114 lägenheter samt 2 lokaler samt ett garageplan med 56 garageplatser, varav 3 st är avsedda för el-bil. Garageplatserna beräknas hyras ut till föreningens medlemmar mot en kostnad om 2000 kr/mån och i dagsläget finns lediga platser. (2018-01-09)

Gemensamma utrymmen består av tvättstsuga i källarplan utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. I källarplan finns även cykelrum och barnvagnsrum. Fastigheten är utrustad med sopsug och grovsoprum. Till varje lägenhet hör ett förråd i källarplan.

Enligt ekonomisk plan är avgifterna beräknade med en årlig höjning om 2%. Föreningen kommer att debitera bostadsrättsinnehavarna med kostnad för el enligt faktisk förbrukning. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv avtal med leverantör av bredband, tv, telefoni och hemförsäkring. 
Fastigheten är ansluten till fibernät i ett så kallat "öppet nät" och multimediauttag för TV, data och IP-telefoni skall finnas i alla rum utom våtrum. 

Genomgående vattenburen golvvärme. 

Då fastigheten står klar 2019 beräknas inget underhåll i närtid. 

Karta