Erik Bysell

Ansvarig Mäklare

Erik Bysell
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.
Louise Lindbäck

Biträdande Mäklare

Louise Lindbäck
Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Olof Palmes gata 12

Norrmalm

1641 kr
Avgift
2
Rum
31
Boa

Välkommen till denna funkistvåa belägen på eftertraktat läge mitt i city med tunnelbanan runt knuten, i närhet till såväl Stureplan som till Centralen och likaså till Handels. Högt upp i huset finner du denna ytterst välplanerade pärla. Välskött fastighet från 1938 med det mycket populära bageriet Le Violon Dingue i huset.

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
31m2
Avgift:
1641 inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV & Bredband
Byggnadsår:
1938
Lägenhetsnummer:
21
Andelstal, förening:
1.27789 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
F-system
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Våningsplan:
3

Interiör

Välkommen till denna funkistvåa belägen på eftertraktat läge mitt i city med tunnelbanan runt knuten, i närhet till såväl Stureplan som till Centralen och likaså till Handels. Högt upp i huset finner du denna ytterst välplanerade pärla. Välskött fastighet från 1938 med det mycket populära bageriet Le Violon Dingue i huset.

Hall:
Välplanerad hall med vitmålade väggar och vitt stengolv. Platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas ger goda förvaringsmöjligheter. 

Kök:
Köket är utrustat med induktionshäll, kombinerad ugn/micro, kyl/frys från Samsung, diskho samt stilren spisfläkt. Förvaringsutrymmen i över-och underskåp med vita högblanka skåpsluckor. Mattsvart blandare och bänkskiva i grått. Öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en härlig rymd och ger sociala ytor.

Vardagsrum:
Luftigt vardagsrum med tre stora fönster i fil som skänker ett underbart ljus i bostaden. I vardagsrummet ryms med lätthet en soffgrupp, TV-möblemang och ett ordentligt matsalsmöblemang. Väggarna är målade i en vit och ljusgrå kulör och på golvet ligger ett gediget mörkbetsat trägolv. Vardagsrummet möter köket genom den öppna planlösningen, vilket skapar ett mycket socialt rum.

Sovrum:
Ett rofyllt och mysigt sovrum med plats för säng och nattduksbord. Ett stort fönster ger ett härligt ljusinsläpp. 

Badrum:
Helkaklade väggar i vitt och klinkergolv i en blå nyans. Badrummet är inrett med WC, duschhörna, eluppvärmd handdukstork, handfat och överhängande spegelskåp med plats för förvaring.

Område:
Här bor man på en av Stockholms mest centrala adresser nära Hötorget och mindre än 5 minuter till Stureplan. Det är bara ett stenkast till Kungsgatan, Sveavägen, Hötorget och Drottninggatan. En kort promenad till Centralstationen och mindre än 100 meter till närmsta tunnelbana (Hötorget - grön linje). Här bor man helt enkelt i mitten av allt och ingenting är svårt att nå. Hela Stockholms utbud finns inom bekvämt avstånd vare sig man vill till parker, universitet, högskola, gå på bio, Opera eller uteliv.

Förening

Brf Tranhalsen 9 bildades 2003. Föreningen består av 51 lägenheter varav 50 stycken är bostadsrätter och en är hyresrätt. Föreningen innehar sex lokaler. Föreningen äger marken.

Genomförda renoveringar:
2018 - Ny undercentral, fjärrvärme.
2017 - Renovering av trapphus.
2015 - Elstigare/elledningar, ny undercentral.
2014 - Hissrenovering.
2014 - Yttertaksrenovering. 
2014 - Ventilation (nytt system med fläktar).
2012 - Renovering av tvättstuga.
2012 - Renovering av balkonger.
2011 - Fasadrenovering.
2007 - Fönsterrenovering.
2007 - Säkerhetsdörrar.
Stambyte i etapper före föreningens bildande. 

Kommande renoveringar:
Föreningen har inga större planerade renoveringar. 

Gemensamma utrymmen:
Tvättstuga belägen på nedre källarplanet. Tvättstugan har tre maskiner, stort torkrum, två torktumlare, en strykmangel, en kallmangel samt strykbräda med strykjärn.
Cykelrum.

Ekonomi:
Föreningen planerar inga avgiftsförändringar. 
Föreningen beskattas som en oäkta bostadsrättsförening. 

TV/Bredband:
ComHem levererar traditionellt både bredband, analog och digital-tv samt fast telefon. Sedan våren 2015 ingår bredband 100 Mbits/s samt analog kabel-tv till en obligatorisk kostnad om 149 kr/mån.

Parkering/Garage:
Föreningen har inga parkeringar eller garage. 

Övrigt:
Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
För mer information besök föreningens hemsida http://tranhalsen9.se/.

Karta