Ellen Lindar

Ansvarig Mäklare

Ellen Lindar
Reg. Fastighetsmäklare

Visningar

  • 26 maj
    13:00 - 13:45
  • 27 maj
    18:45 - 19:30

Olof af Acrels väg 5

Karolinska, Solna - Hagastaden

1 995 000 kr
Utgångspris
1858 kr
Avgift
1
Rum
26
Boa

Välkomna till denna extremt yteffektiva och stilrena 1:a om 26 kvm i högt och insynsskyddat läge med fransk balkong belägen på attraktiv adress en kort bit från Vasastan och expansiva Hagastaden. Ett boende för dig som inte gillar att kompromissa då du här bor med närhet till såväl kommunikationer, service, vackra naturområden som stadens pulserande nöjesliv.

– Stabil och välskött förening
– Granne med Vasastan. Du tar dig med enkelhet till St:Eriksplan via promenad eller buss.
– Gemensam relaxavdelning med bastu och gym
– Utmärka kommunikationer
– Närhet till Torsplan med sitt stora serviceutbud med gym, matbutiker och restauranger

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
1 rum och kök
Boarea:
26m2
Avgift:
1858 inkl. Värme, Vatten, Hushållsel
Byggnadsår:
1959
Lägenhetsnummer:
20002301
Andelstal, förening:
1.25% %
Andelstal, ägande:
1.25 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Driftskostnader:
150 kr/mån
Våningsplan:
3/6
Hiss
Ja

Interiör

På Olof af Acrels väg 5 väntar denna extremt yteffektiva och stilrena 1:a om 26 kvm i ett högt och insynsskyddat läge med fransk balkong belägen på attraktiv adress en kort bit från Vasastan och expansiva Hagastaden. Ett boende för dig som inte gillar att kompromissa då du här bor med närhet till såväl kommunikationer, service, vackra naturområden som stadens pulserande nöjesliv

Hall:
Välkomnande hall med plats för avhängning samt god förvaring via en rymlig garderob.

Kök:
Funktionellt och stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är utrustat med en kombinerad ugn/micro, spishäll samt en kombinerad kyl/frys.

Allrum:
Socialt allrum med härligt ljusinsläpp från bostadens stora fönsterparti som sträcker sig längs med ena väggen. Här finns även en franskbalkong som höjer upplevelsen av rummet. Rummet har tack vara sina välplanerade kvadratmeter utrymme för en matplats, en sällskapsdel samt en sovdel.  

Badrum:
Mycket rymligt och kaklat badrum med dusch och badkar. Badrummet är vidare utrustat med WC samt handfat.

Övrigt
Till lägenheten hör ett förråd.  

Område
På Olof af Acrels väg bor ni på ett attraktivt läge där ni inte behöver kompromissa mellan det lugna- och naturnära och stadens härliga puls. Lika kort som det är till Vasastan åt ena hållet, lika kort är det till grönområdena i Hagaparken och runt Brunnsviken åt andra. Här bor ni bl.a. inom ett bekvämt gångavstånd till St:Eriksplan som karaktäriseras av sitt rika utbud av service, barer och restauranger. Goda kommunikationer med flertalet bussar runt hörnet som snabbt tar dig dit du önskar. Butiker så som Hemköp, Systembolaget och Willys finns på cirka 5 minuters promenadavstånd vid Torsplan. Vid Torsplan hittar du även diverse restauranger som MAX, LETT och Sushi Yama. Här finns även ett nybyggt och populärt SATS.

Det nya expansiva området, Hagastaden, blir en ny stadsdel där Stockholm och Solna möts. Bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse.

Kommunikationer
Utmärkta kommunikationer via buss (bl.a. linje 3, 6, 77, 506 och 507) som tar dig direkt in till St:Eriksplan och city. Nyöppnade Citybanans station Odenplan finns inom 10 minuters gångavstånd. Under 2019 påbörjas bygget av den nya gula tunnelbanelinjen som kommer ha sin ner- och uppgång en kort bit från bostaden. För mer info, vg besök http://nyatunnelbanan.sll.se/sv/arenastaden-om

Förening

Brf Haga 4:39 består av 79 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, och klassas som en äkta bostadsrättsförening. Föreningen köpte fastigheten år 2000 och äger således marken. Fastigheten ingår i gemensamhetsanläggning Solna Haga Ga:3 för försörjning av fjärrvärme och varmvatten samt i gemensamhetsanläggning Solna Haga Ga:2 som innefattar vägar, lekplatser, park/gräsmattor och sophantering samt parkeringsplatser.

Genomförda renoveringar:
1998 - Tvättstugor 1998
2004 - Byte av elstigar/elcentral
2015-16 - Relining av stammar. Stammarna i fastigheten bedöms vara i gott skick.

Gemensamma utrymmen:
- Tvättstuga
- Gym
- Relaxavdelning med bastu
- Cykelrum
- Sopsorteringsstation

TV/Bredband:
TV via bredbandet kan fås genom CanalDigital som samarbetar med Ownit eller genom antennuttaget från Elpa. Ett obligatoriskt tillägg till avgiften om 145kr/mån tillkommer för bredband via Ownit, 100mbit.

Övrigt:
I samband med överlåtelsen tar föreningen en överlåtelseavgift på 2,5% av basbeloppet som betalas av köparen, samt en pantsättningsavgift på 1% av basbeloppet per pantsättning . Föreningen godkänner delat ägande.
- Juridisk person accepteras ej.
- Delat ägande godkänns.

Karta