Ellen Lindar

Ansvarig Mäklare

Ellen Lindar
Reg. Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Olof af Acrels väg 3

Karolinska, Solna - Hagastaden

1 995 000 kr
Utgångspris
1906 kr
Avgift
1
Rum
25
Boa

Välkomna till denna extremt yteffektiva och stilrena 1:a om 25 kvm i insynsskyddat läge med fransk balkong belägen på attraktiv adress en kort bit från Vasastan och expansiva Hagastaden. Ett boende för dig som inte gillar att kompromissa då du här bor med närhet till såväl kommunikationer, service, vackra naturområden som stadens pulserande nöjesliv.

– Stabil och välskött förening
– Granne med Vasastan. Du tar dig med enkelhet till St:Eriksplan via promenad eller buss.
– Gemensam relaxavdelning med bastu och gymdel
– Utmärka kommunikationer
– Närhet till Torsplan med sitt stora serviceutbud med gym, matbutiker och restauranger

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
1 rum och kök
Boarea:
25m2
Avgift:
1906 inkl. Värme, Vatten, El
Byggnadsår:
1959
Lägenhetsnummer:
360017
Andelstal, förening:
1,19503 %
Andelstal, ägande:
1,20 %
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Våningsplan:
1
Hiss
Ja

Interiör

På Olof af Acrels väg 3 väntar en ytterst välplanerad och charmig 1:a om 25 kvm med fransk balkong som erbjuder ett stilrent och funktionellt hem där den sociala samvaron ligger i fokus. Här bor ni på ett mycket eftertraktat läge med närhet till kommunikationer och all tänkbar service. För er som värdesätter riktig bostadskvalitet – men inte vill kompromissa mellan det lugna och naturnära – är detta en idealisk adress, samtidigt som ni bekvämt kan njuta av stadens pulserande nöjesliv.

Hall:
Välkomnande hall med plats för avhängning samt god förvaring genom en rymlig walk-in-closet som försluts av en skjutdörr i spegelutförande. 

Kök:
Funtionellt och stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är utrustat med spis/ugn samt en kombinerad kyl/frys.

Allrum:
Socialt allrum med härligt ljusinsläpp från bostadens stora fönsterparti som sträcker sig längs med ena väggen. Här finns även en franskbalkong som höjer upplevelsen av rummet. Rummet har tack vara sina välplanerade kvadratmeter utrymme för en matplats, en sällskapsdel samt en sovdel. På golvet ligger ett nylagt snyggt ljust trägolv och väggarna är målade i vitt. 

Badrum:
Helkaklat badrum med dusch och badkar. Badrummet är vidare utrustat med WC, handfat, handuksstork samt golvvärme. 

Övrigt
Till lägenheten hör ett förråd.  

Område
På Olof af Acrels väg bor vi i ett attraktivt läge med gångavstånd till St:Eriksplan med sitt rika utbud av service och restauranger. Lika kort som det är till Vasastan åt ena hållet, lika kort är det till grönområdena i Hagaparken och runt Brunnsviken åt andra. Goda kommunikationer med flertalet bussar runt hörnet som snabbt tar dig dit du önskar. Perfekt för er som söker ett centralt boende med närhet till vackra naturomgivningar som Hagaparken med härliga motionsslingor! Nyöppnade Citybanans station Odenplan finns inom 10 minuters gångavstånd. Butiker så som Hemköp, Systembolaget,  och Willys finns på cirka 5 minuters promenadavstånd vid Torsplan. Vid Torsplan hittar du även diverse restauranger som MAX och Sushi Yama. Här finns även ett nybyggt och populärt SATS.

Det nya expansiva området, Hagastaden, blir en ny stadsdel där Stockholm och Solna möts. Bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse.

Kommunikationer
Utmärkta kommunikationer via buss (bl.a. linje 3, 6 och 507) som tar dig direkt in till St:Eriksplan och city. Under 2019 påbörjas bygget av den nya gula tunnelbanelinjen som kommer ha sin ner- och uppgång en kort bit från bostaden. För mer info, vg besök http://nyatunnelbanan.sll.se/sv/arenastaden-om

Förening

Brf Haga 4:37 är en äkta bostadsrättsförening som bildades och förvärvade fastigheten år 1997 och upplåter 80 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen äger marken.

Olof Acrel (1717-1806) var kirurg vid Serafimerlasarettet och räknas av många som den svenska kirurgins fader. Han blev sedermera adlad och fick namnet Olof af Acrel och har givit namn åt föreningens gata.

Genomförda renoveringar:
-Renovering av gavelbalkonger 2017
-Installation av postboxar på entréplandet 2017
-Uppdaterat bredband till 1000/1000 Mbit 2017
-Renovering av gavelbalkonger 2017
-Renovering hiss 2016
-Stamrenovering i kök och bad gjordes år 2011.
-Takrenovering genomfördes år 2008.
-El stammar renoverades år 2005.
-Stamspolning skedde år 2003.
-Våren 2003 installerades bredband i samtliga lägenheter.
-Torkskåpet och 1 tvättmaskin byttes 2011.
-Torktumlaren byttes 2011.
-Bullerdämpande fönster 2012.
- I samband med ombildningen 1997 renoverades entrén samt trapphuset och tvättstugorna, lägenhetsdörrarna byttes samtidigt som en bastu- och relaxavdelning byggdes.
- Under 2014 har man bytt bokningstavlor i tvättstugan och målat om i entrén.
- Under 2015 har man målat om trapphuset på samtliga plan samt korridoren utanför bastu och tvättstuga.

Kommande underhåll
- Byte av fläktsystem
- Upprustning av källare

Kabel TV/Bredband
Kabel-TV tecknas och debiteras separat. Bredband 1000-1000 Mbit/s. Leverantör: Ownit. Obligatoriskt tillägg om 145 kr tillkommer för bredband. 

Gemensamma utrymmen
- Tvättstuga
- Cykelförråd
- Relaxavdelning med bastu och gymutrustning.

Övrigt
Överlåtelseavgift 1138 kr. Betalas av köpare.
Pantsättningsavgift 455 kr. Betalas av pantsättare.

Föreningen accepterar delat ägande.
Juridisk person accepteras ej.

Kolfilterfläkt tillämpas i kök.


Besök gärna föreningens informativa hemsida:
http://www.brfhaga437.se/

Karta