Vasastan

Odengatan 49, 3tr

Visa planlösning Visa alla bilder
Avgift: 960 kr
Antal rum: 2
Storlek: 37m2
Kontakta mäklaren för privat visning.
Anmäl intresse
Louise Lindbäck
Ansvarig Mäklare
Louise Lindbäck
Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Optimalt planerad tvåa, högt upp i huset med låg avgift. En fantastisk ljus och väldisponerad lägenhet med stilrent kök och badrum, spröjsade fönster, fiskbensparkett och gott om förvaring. Belägen i en välskött förening som äger marken i ett populärt läge, ett stenkast från Odenplan. Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2
Boarea:
37 KVM
Avgift:
960 inkl. Värme, vatten, bredband & kabel-TV
Byggnadsår:
1921
Lägenhetsnummer:
5A
Andelstal, förening:
1.39%
Andelstal, ägande:
%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Mekanisk & Självdrag
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Driftskostnader:
350 kr/mån
Våningsplan:
3
Hiss:
Ja

Interiör

Optimalt planerad tvåa, högt upp i huset med låg avgift. En fantastisk ljus och väldisponerad lägenhet med stilrent kök och badrum, spröjsade fönster, fiskbensparkett och gott om förvaring. Belägen i en välskött förening som äger marken i ett populärt läge, ett stenkast från Odenplan. Välkommen på visning!

Hall
Välkomnande hall bakom säkerhetsdörr. Här finns plats för avhängning och skoställ.

Badrum
Ett stilrent och fräscht badrum med vita kakelplattor på väggar samt svarta kakelplattor i dusch. Badrummet är utrustat med WC, kommod, spegel samt takdusch. Spotlights i tak och golvvärme.

Sovrum
Mycket rogivande och mysigt sovrum med harmoniskt ljusinsläpp genom spröjsat fönster. Vackert plankgolv och grå färgsättning på väggarna. Gott om förvaring bakom tre stora garderober. Sovrummet kan med enkelhet möbleras med dubbelsäng, nattduksbord samt annan önskvärd inredning.

Vardagsrum
Ett mycket socialt vardagsrum i en öppen planlösning mot lägenhetens kök. Fantastiskt ljusinsläpp genom stort spröjsat fönster. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett och väggarna går in en grå kulör som är genomgående för hela bostaden. Öppna möbleringsmöjligheter med plats för matplats, soffgrupp samt annan inredning som önskas.

Kök
Modernt kök som löper från golv till tak för maximal förvaring. Bänkskiva i trä och stänkskydd i kakel. Köket är utrustat med varmluftsugn, induktionshäll, diskho samt integrerad diskmaskin, köksfläkt och kyl med frysfack. Köket har bra med arbetsyta och gott om förvaring. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en rymd i bostaden.

Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Område
Här bor du i perfekt avvägning mellan lugn och myllrande citypuls belägen precis runt hörnet. Mycket attraktivt läge med stor närhet till allt tänkbar service. Härifrån når du Hötorget, Odenplan och Stureplan inom några minuter. Området erbjuder även ett brett utbud av butiker, caféer, uteserveringar och restauranger med mat från världens alla hörn. Även stor närhet till biografer, Kulturhuset och Stadsteatern. Härliga grönområden som Vanadislunden, Tegnérlunden och Observatorielunden på kort avstånd. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje från Rådmansgatan och flertalet busslinjer. Gångavstånd till T-centralen med pendeltåg, samtliga tunnelbanelinjer, Arlanda express, in- och utrikeståg och bussar. Närhet till pendeltågsstationen på Odenplan. Ett boende i Stockholms hjärta med närhet till allt!

Förening

Brf Apelträdet 7 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2000. Föreningen äger fastigheten Kv Apelträdet 7 och består av 21 lägenheter med bostadsrätt och tre lokaler med hyresrätt.

Genomförda renoveringar
1995 - Fasadrenovering.
2004 - Stambyte & byte av elstigar.
2006 - Trapphusmålning.
2013 - Ommålning av samtliga fönster, byte reglering fjärrvärmecentral, renovering gårdsbjälklag, ombyggnation ventilationssystem i lokalerna inkl. nya aggregat, konvertering plan 1 Sveavägen från lokaler till 2st lägenheter samt renovering av fasad mot Sveavägen 112.
2014 - Totalrenovering tvättstuga med nya maskiner, renovering fasad mot Odengatan 47, inbyggnation av kylaggregat på gården samt utbyte av hastighetsregulator på hiss Odengatan.
2015 - Totalrenovering av hissar på Sveavägen och Odengatan.
2016 - Ytterligare en ny tvättmaskin installerad samt byte av samtliga lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar.
2017 - Renovering av trapphus inkl. ny barnvagnsramp, automatisk dörröppnare, ny belysning mot gården.
2017 - Gårdsgestaltning.
2019 - Ventiler och kranar bytta i undercentralen.
2020 - Grundförstärkningar. Rappat teaterns fasad på gården. Säkerställt långsiktiga hyresgäster till föreningen.

Planerade renoveringar
Föreningen kommer att genomföra en fasadrenovering inom fem år.

Ekonomi
Föreningen har inga avgiftsförändringar planerade.

Gemensamma utrymmen
Innergård med utemöbler.
Cykelparkering på gården.
Soprum.
Tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel.  

Tv/Bredband
Föreningen är ansluten till Kabel-TV via ComHem och bredband via Stadsnät.

Parkering
Föreningen disponerar inga garageplatser. I området råder boendeparkering.

Övrigt
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
Föreningen godkänner delat ägande.
För ytterligare information se föreningens årsredovisning samt hemsida https://www.brfapeltradet7.se

Karta