Hammarbyhöjden

Läckövägen 9, 2tr

Visa planlösning Visa alla bilder
6
Avgift: 2 740 kr
Antal rum: 2 rum och kök
Storlek: 38m2
Kontakta mäklaren för privat visning.
Anmäl intresse
Erik Bysell
Ansvarig Mäklare
Erik Bysell
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Välplanerad bostad belägen högt upp i huset, rymlig balkong i sydvästläge med härlig utsikt över Hammarbybacken. Utmärkt planlösning som erbjuder generösa ytor med ett mysigt sovrum i insynsskyddat läge, modernt kök med all maskinell utrustning, vackert ljusinsläpp och genomgående fina ytskikt. Lägenheten ligger perfekt i området med endast 2 min till T-bana Hammarbyhöjden och Nackareservatet. Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
38 KVM
Avgift:
2740 inkl. Värme, Vatten
Byggnadsår:
1942
Lägenhetsnummer:
11
Andelstal, förening:
4.20000%
Andelstal, ägande:
%
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Våningsplan:
2tr
Hiss:
Nej

Interiör

Välplanerad bostad belägen högt upp i huset, rymlig balkong i sydvästläge med härlig utsikt över Hammarbybacken. Utmärkt planlösning som erbjuder generösa ytor med ett mysigt  sovrum i insynsskyddat läge, modernt kök med all maskinell utrustning, vackert ljusinsläpp och genomgående fina ytskikt. Lägenheten ligger perfekt i området med endast 2 min till T-bana Hammarbyhöjden och Nackareservatet. Välkommen på visning!

Hall

Välkomnande och rymlig hall med gott om avhängning och förvaringsutrymmen med två inbyggda garderober med överskåp i original. På golvet ligger parkettgolv och väggarna är ljust målade.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med stort fönsterparti som släpper in rikligt med ljus och ger en härlig utsikt. Rummet kan möbleras med både en större soffgrupp, matsalsmöbel samt övrig inredning. Här finner du även utgång till bostadens trivsamma balkong som ligger i ett soligt sydvästläge med många soltimmar och milsvid utsikt. 

Sovrum

Rogivande sovrum med plats för en större säng samt tillhörande nattduksbord. Du finner en inbyggd garderob i original i  sovrummet samt plats med annan förvaringsmöbel om så önskas. Härligt ljusinsläpp genom fönster mot lugn innergård.

Kök

Modernt kök med gott om arbets- och förvaringsutrymmen. Skåpsluckorna är i vitt, bänkskiva i vitt samt stänkskydd i mörkgrå sten. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, fläkt, integrerad micro, diskmaskin samt kyl & frys. Ett stort fönster skapar ett trevligt ljusinsläpp i köket. 

Badrum

Badrummet har försetts med ljust kakel på väggarn. I badrummet finner du en duschhörna, handfat med överhängande spegelskåp, WC samt ett fönster som ger ett fint dagsljus.

Område

Lägenheten ligger belägen i hjärtat av Hammarbyhöjden med ett enastående läge med närhet till både natur och stostad vilket gör stadsdelen mycket populär. Direkt närhet till Nackareservatet med möjlighet till utförsåkning, längdskidor, trevliga promenadstråk, badsjöar och mycket mer. Hammarbyhöjden är mycket lugnt, tryggt och beskrivs ofta som idylliskt. En kort promenad till T-bana, matbutik och övrig service. 

Förening

BRF Fyren 2 är en äkta förening som bildades 1998 och består av 19 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. 

Genomförda renoveringar

1993 - Fjärrvärme installerades.
1998 -  Stambyte Kök och badrum.
2009 - Byte av el-stigar (nya elmätare och nya ledningar).
2010 - Renovering av gemensamhetsanläggning, två rum med bastu, dusch och sittplatser.
2012 - Fasadrenovering.
2012 - Takrenovering.
2012 - Balkongrenovering.
2013 - Renovering av tvättstuga.
2014 - Fiber installerades.
2014 - Trapphuset har målats om.
2018 - Renovering av fönster och balkongdörrar.
2018 - Utbyte av värmepump.
2019 - Stamspolning. 

Ekonomi

Fastigheten är upplåten med tomträtt, nuvarande avgäld löper ut 2023-01-31. 

Gemensamma utrymmen

Cykelförråd.
Bastu och relaxavdelning samt tvättstuga i huset.
Det finns även en lummig gemensam gård med utemöbler och grill.
Tvättstuga finns i källarplan. Tvättstugan består av två tvättmaskiner, en torktumlare samt torkskåp.  

TV/Bredband

Föreningen är uppkopplad till ComHem. Föreningen har även dragit in fiber i huset och till varje lägenhet. Routern finner ni i hallen vid entrén.

Parkering/Garage

Boendeparkering råder i området. För mer information se: www.stockholm.se/boendep

Övrigt

Juridisk person godkänns inte. 

Karta