Vasastan / Torsplan

Hälsingegatan 61, 4tr

Visa planlösning Visa alla bilder
Avgift: 3 150 kr
Antal rum: 2 rum och kök
Storlek: 63m2
Kontakta mäklaren för privat visning.
Anmäl intresse
Ylva Ekelund
Ansvarig Mäklare
Ylva Ekelund
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

Belägen högt upp i huset, i attraktivt hörnläge med milsvid utsikt och sjöglimt, finner ni denna exklusiva tvårummare med balkong och walk-in closet. Välkommen till denna socialt disponerade bostad i exklusiva Nova Park som färdigställdes 2019, där lägenheten genomsyras med exklusiva materialval och smarta lösningar. Garage i huset. Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
63 KVM
Avgift:
3150 inkl. Värme & Kallvatten + 165 kr/mån Bredband
Byggnadsår:
2019
Lägenhetsnummer:
20402
Andelstal, förening:
0.86000000%
Andelstal, ägande:
%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Energiklass:
D
Våningsplan:
4
Hiss:
Ja

Interiör

Belägen högt upp i huset, i attraktivt hörnläge med milsvid utsikt och sjöglimt, finner ni denna exklusiva tvårummare med balkong och walk-in closet. Välkommen till denna socialt disponerade bostad i exklusiva Nova Park som färdigställdes 2019, där lägenheten genomsyras med exklusiva materialval och smarta lösningar. Garage i huset. Välkommen på visning!

Hall

Bakom säkerhetsdörr finns denna välkomnande hall med plats för avhängning och gott om förvaring i garderobsvägg med spegeldörrar med skjutfunktion. På golvet klär Terrazzoplattor och väggarna är målade i vitt.

Vardagsrum

Lägenhetens hjärta utgörs av det socialt disponerade vardagsrummet med generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Ljust målade väggar och på golvet ligger mörkt behandlad chevron-parkett. Här finns plats för soffgrupp, tv-möblemang och den öppna planlösningen mot köket skapar naturlig plats att placera matsalsmöblemang. Genom glasdörr nås lägenhetens stora balkong med plats för loungegrupp och planteringar. 

Kök

I öppen planlösning mot vardagsrummet finns detta stilrena kök med ljusgrå kulör. Bänkskiva och stänkskydd i marmor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, micro, induktionshäll, diskmaskin från Siemens och fläkt. 

Sovrum

Bakom skjutdörr nås lägenhetens sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, fåtölj och annat möblemang. Gott om förvaring i stor walk-in-closet med möjlighet att nyttja som kontor. Från sovrummet nås även lägenhetens stora balkong. På golvet ligger samma mörkt behandlade chevron-parkett som genomgående löper genom bostadens. sociala ytor. 

Badrum

Stort och modernt badrum med både golv och väggar i Terrazzoplattor och dimmbara spotlights i taket. Utrustat med rund spegel med integrerad belysning, WC, duschhörna i glas med regndusch, förvaringsskåp under tvättstället och kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt golvvärme.

Övrigt

Lägenheten disponerar ett källarförråd.

Område

Här bor du centralt i en ny spännande stadsdel och får uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Utanför porten finns välsorterad matbutik. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera. Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Det är gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan samt omkringliggande skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att utvecklas snabbt till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Förening

Brf Nova Park är en äkta förening som bildades 2015. Föreningen äger Kv. Analysen 4 och består av 127 lägenheter med bostadsrätt.

Renoveringar

Fastigheten är nybyggd från 2019 så inga större renoveringar är planerade.

Ekonomi

Föreningen har inga avgiftsförändringar planerade (kontrollerat 2021-06-14).

Gemensamma utrymmen

Cykelförråd.
Barnvagnsrum.

TV/Bredband

Telenor är leverantör av fiber och tv, datauttag finns i alla rum. Grundutbudet ingår i månadsavgiften. Lägenheterna är gruppanslutna för fiber 250/250 till en kostnad som uppskattas till 165 kr/månad, debiteras separat.

Parkering

I föreningen finns det och 57 garageplatser och 2 MC-platser. Garage kan hyras till en kostnad om 2250 kr/månad.12 platser är utrustade med el-laddare och beräknas hyras ut för 500 kr/plats och månad extra.

Övrigt

Föreningen godkänner delat ägande.
Juridisk person godkänns som köpare.
Varmvatten och elförbrukning mäts och debiteras separat.

Karta