Jim Ribe

Ansvarig Mäklare

Jim Ribe
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare
Louise Lindbäck

Biträdande Mäklare

Louise Lindbäck
Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Hälsingegatan 18 A

Vasastan

6 500 000 kr
Accepterat pris!
2773 kr
Avgift
2
Rum
64
Boa
Budgivning pågår

Budhistorik

 • Bud: 6 060 000 kr
  Tid: 2019-08-16 kl. 16:08
  Av: Budgivare 4
 • Bud: 6 050 000 kr
  Tid: 2019-08-16 kl. 10:15
  Av: Budgivare 3
 • Bud: 5 975 000 kr
  Tid: 2019-08-15 kl. 15:29
  Av: Budgivare 4
 • Bud: 5 950 000 kr
  Tid: 2019-08-13 kl. 18:10
  Av: Budgivare 3
 • Bud: 5 925 000 kr
  Tid: 2019-08-13 kl. 12:46
  Av: Budgivare 2
 • Bud: 5 900 000 kr
  Tid: 2019-08-13 kl. 10:02
  Av: Budgivare 1

Välkomna till denna välrenoverade, genomgående och mycket yteffektiva sekelskiftestvåa med härlig balkong. Lägenheten kan med enkla medel byggas om till en trea för den som har det behovet. Belägen högt upp i gårdshuset med alla fönster in mot lugna innergårdar. Här erbjuds vackra golv, golvsocklar, speglade dörrar och generös takhöjd. Flertalet fönsterpartier med djupa fönsternischer ger en fin vy ut över innergård. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Förening med god ekonomi och låg belåning.

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
64m2
Avgift:
2773 inkl. Värme, VA & Bredband (fiber)
Lägenhetsnummer:
15
Andelstal, förening:
3.27 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Våningsplan:
2 av 3
Hiss
Ja

Interiör

Välkomna till denna mycket fina genomgående och mycket yteffektiva sekelskiftestvåa med härlig balkong. Belägen högt upp i gårdshuset med alla fönster in mot lugna innergårdar. Här erbjuds vackra golv, höga golvsocklar, speglade dörrar och generös takhöjd. Flertalet fönsterpartier med djupa fönsternischer ger en fin vy ut över innergård. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Förening med god ekonomi. 

Hall:
Välkomnande hall bakom säkerhetsdörr med goda förvaringsmöjligheter i  platsbyggda garderober samt plats för avhängning och plats att ställa skor. 

Kök:
Stort och socialt kök med enastående förvaringsmöjlighter och mycket bra arbetsytor. Vita skåpsluckor, bänkskiva i mörkt trä och stänkkydd av glas. Den maskinella utrustningen består av stor spis/ugn från Ilve, spisfläkt, kyl, frys och micro i rostfritt stål samt integrerad diskmaskin. I köket ryms en generös matplats som ger gott om utrymme för större middagsbjudningar. Genom pardörrar i glas når du den härliga balkongen. Pardörrarna samt ett stort fönster skapar ett härligt ljusflöde i köket.

Vardagsrum:
Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat. Här ryms enkelt soffgrupp, soffbord, tv-möbel, skrivbord och annan valfri inredning. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger vackert trägolv i original som genomlöper hela bostaden. Ett stort fönster ger ett utsökt ljusinsläpp. 

Sovrum:
Väl tilltaget sovrum med platsbyggda garderober längs ena väggen för optimal förvaring. Väggarna i sovrummet är målade i en modern ljusgrå kulör. Sovrummet kan möbleras med dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. 

Badrum:
Helkaklat badrum med väggar i vitt kakel och grått klinkergolv. Badrummet är inrett med WC, handfat i rymlig kommod med flera skåp, överhängande stor spegel, duschhörna bakom vikväggar i frostat glas och elektrisk handdukstork.Tvättmaskin/Torktumlare med vikyta samt överhängande badrumsskåp ger optimal komfort. 

Område:
Alldeles intill Vasaparken ligger omåttligt populära Hälsingegatan med vackra fastigheter från sekelskiftet. Kvarteret kännetecknas s av sina välkända restauranger och välbesökta antikaffärer. Ett boende med största närhet till utmärkta kommunikationer genom tunnelbanans gröna linje liksom citybanan och flertalet busslinjer från Odenplan som smidigt tar dig till stadens alla hörn. Vasastan kantas av gemytliga bagerier, gemytliga caféer och välrenommerade restauranger samt två systembolag och välsorterade matvarubutiker. Stadsdelens grönskande oaser Vasaparken, Observatorielunden och Tegnérlunden ligger i direkt närhet och på bekvämt promenadavstånd finns löparspår och möjlighet till bad i lummiga Hagaparken. 

Förening

Brf Valkyrian 11 förvärvade fastigheten 2001 och upplåter 25 lägenheter med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. 

Genomförda renoveringar:
2016 - Totalrenovering av trapphus samt installation av säkerhetsdörrar. 
2015 - Byggnation av vindsvåningar. Nytt yttertak på gårds - och gathus.
2014 - Förbättrad dränering kring gårdshuset samt nya planteringar på innegården. 
2014 - Renovering av gårdshusets hiss. Enkel fönsterrenovering i gatu- och gårdshus.
2010 - Renovering av värmesystem. 
2009 - Fasadrenovering, fönstermålning och balkongrenovering. 
2008 - Varm - och kallvattenrör i gathusets bottenvåning samt rör till gårdshus byttes. Gården tätades.
2007 - Stambyte i gathus. 
2006 - Balkonger.
2005 - Gårdshusets tak målades.
2000 - Hissen renoverad.
1977 - Elstigar samt stambyte i gårdshus. 

Gemensamma utrymmen:
I fastigheten finns cykel-och barnvagnsrum samt tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Medlemmarna disponerar en fin gemensam innegård med gemensamma möbler och grill. 

Ekonomi: Föreningens ekonomi är mycket god och belåningen låg.

Kabel-TV/Bredband:
Fiber via Ownit 1000Mbit/s ingår i avgiften. ComHem. (Individuell anslutning)

Parkering:
Bondebarkering gäller. 

Karta