fbpx

Aspudden

Hägerstensvägen 131A, 3tr

Visa planlösning Visa alla bilder
Avgift: 2 306 kr
Antal rum: 1 rum och kök
Storlek: 34m2
Kontakta mäklaren för privat visning.
Anmäl intresse
Ylva Ekelund
Ansvarig Mäklare
Ylva Ekelund
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

Belägen högst upp i huset finner du denna välplanerade bostad med högt i tak och generöst ljusinsläpp tack vare genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Vackra detaljer så som plankgolv, spröjsade fönsterpartier med spanjoletter och framtagen tegelvägg ger stor charm. Fullt utrustat kök med stor matplats, gott om förvaring, helkaklat badrum och vardagsrum med stora sällskapsytor. Förening med god ekonomi som äger marken. Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
1 rum och kök
Boarea:
34 KVM
Avgift:
2306 kr/mån inkl. Värme, Vatten & Kabel-TV. Tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 250kr/mån för Bredband.
Byggnadsår:
1912
Lägenhetsnummer:
1368
Andelstal, förening:
2.58098%
Andelstal, ägande:
2.581%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Mekanisk
Uppvärmning:
Bergvärme
Energiklass:
F
Driftskostnader:
500 kr/mån
Våningsplan:
3
Hiss:
Nej

Interiör

Belägen högst upp i huset finner du denna välplanerade bostad med högt i tak och generöst ljusinsläpp tack vare genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Vackra detaljer så som plankgolv, spröjsade fönsterpartier med spanjoletter och framtagen tegelvägg ger stor charm. Fullt utrustat kök med stor matplats, gott om förvaring, helkaklat badrum och vardagsrum med stora sällskapsytor. Förening med god ekonomi som äger marken. Välkommen på visning!

Hall

Välkomnande hall med möjlighet att hänga ytterkläder hatthylla samt ytterligare förvarings i en garderob med vit nischad dörr. 

Kök

Fantastiskt kök med gott om förvaring i köksskåp bakom med lingröna luckor med mässingsbeslag samt i skafferi och på öppna hyllplan. Goda arbetsytor på bänkskiva i Carrarramarmor med underlimmad diskho och stilren blandare i mässing. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, ugn, kyl/frys och diskmaskin. Invid det djupa fönsterpartiet med spröjs skapas naturlig plats att placera ett matsalsbord för fyra. Köket är ljust målat och på golvet ligger vackra furutiljor.

Vardagsrum

Lägenhetens hjärta utgörs av det luftiga vardagsrummet med charmigt rundade väggar och framtagen tegelvägg. Här finns gott om plats att placera soffa, soffbord, tv-möblemang och även kontorsplats om så önskas. Högt i tak och det stora fönsterpartier mot innergården och takåsar skapar ett ljust rum där man gärna vistas. Från fönstret blickar man ut över takåsar och lummig grönska. Sovalkoven har plats för 120-säng och förvaring erbjuds i tre garderober med vita dörrar samt på öppna hyllplan vid sängen. 

Badrum

Väl tilltaget badrum med väggar klädda i stora ljusa kakelplattor och marockansk klinker på golvet, med underliggande golvvärme. Badrummet är utrustat med dusch bakom vikväggar i glas, handfat med kommod, spegel samt toalett. 

Övrigt

Till lägenheten hör två vindsförråd.  

Område

Bostaden är belägen på omåttligt populära Hägerstensvägen, en paradgata med vacker bebyggelse, lummiga trädgårdar och små butiker som säljer allt mellan himmel och jord och spännande restauranger med mat från världens alla hörn. Idylliska Aspudden är en av Stockholms mest eftertraktade närförorter tack vare vacker arkitektur, mycket grönområden och goda kommunikationer med flertalet busslinjer och tunnelbanans röda linje. I området finns välsorterade matvarubutiker och på några minuters promenad nås Aspuddens centrum med ICA, café, apotek, bokhandel, blomsterbutik, kondis och restauranger. I närområdet finns klippbad och välkända besöksmål som Vinterviken med Café Pladder och Café Vinterviken. Kort gångavstånd till Telefonplan med Konstfack och restaurang Landet. På bekvämt gångavstånd finns även Liljeholmsgallerian med över 90 butiker och kvällspromenaden tillbaka tar man längs Trekanten.

Förening

Brf Vallfarten 2 är en äkta förening som bildades 2000. Föreningen äger Kv. Vallfarten 2 och består av 20 lägenheter med bostadsrätt och tre lokaler med hyresrätt.

Genomförda renoveringar

2020 – Relining, installation bergvärme, fasadrenovering mot Hägerstensvägen.
2015 – Trapphusmålning.
2009 – Delvis renovering tak.
2018 – Fönsterrenovering.

Planerade renoveringar

Föreningen planerar att lägga om taket under 2023 eller 2024.

Ekonomi

Förningen för en diskussion gällande avgiftshöjning men inget beslut är ännu taget (kontrollerat 2022-10-07).

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga utrustat med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.
Hobbylokal.
Cykelrum.
Barnvagnsrum.
Däckrum.
Innergårdar.

TV/Bredband

Kabel-TV via Bredbandsbolaget där basutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband via Bredbandsbolaget där 100/100 Mbit/s ingår i månadsavgiften mot ett obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån.

Parkering

Föreningen disponerar inte över några parkeringsplatser, boendeparkering gäller i området.

Övrigt

Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
Överlåtelseavgift om 2,5% av aktuellt prisbasbelopp betalas av köparen.
Pantsättningsavgift om 1% av aktuellt prisbasbelopp per pantbrev.

Karta