Jim Ribe

Ansvarig Mäklare

Jim Ribe
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

Visningar

  • 18 november
    19:00 - 19:30

Hagagatan 52, 3 tr

Vasastan

10 375 000 kr
Utgångspris
5641 kr
Avgift
4
Rum
130
Boa

Välkommen till denna ståtliga sekelskiftesbostad med stor balkong, vädringsbalkong och möjligen chans att bygga en ytterligare balkong mot gården. Denna genomgående sekelskiftesfyra med tre rum i fil, har genomgående välbevarade detaljer och en bibehållen karaktär med fiskbensparkett, höga golvsocklar, spegeldörrar, pardörrar och generös takhöjd. Social planlösning och matplats i vackert burspråk. Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
4 rum och kök
Boarea:
130m2
Avgift:
5641
Byggnadsår:
1912
Lägenhetsnummer:
097-125-0009
Andelstal, ägande:
3.31 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Självdrag
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Driftskostnader:
640 kr/mån
Våningsplan:
3 av 6
Hiss
Ja

Interiör

Välkommen till denna ståtliga sekelskiftesbostad med stor balkong, vädringsbalkong och möjligen chans att bygga en ytterligare balkong mot gården. Denna genomgående sekelskiftesfyra med tre rum i fil, har genomgående välbevarade detaljer och en bibehållen karaktär med fiskbensparkett, höga golvsocklar, spegeldörrar, pardörrar och generös takhöjd. Social planlösning och matplats i vackert burspråk.

Hall:
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt plats att ställa skor. En vädringsbalkong finns i anslutning till hallen.   

Vardagsrum:
Generöst vardagsrum med stora, magnifika fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns det gott om utrymme för en större soffgrupp, soffbord, tv-möbel samt annan önskvärd inredning. Vackra tidstypiska detaljer så som takrosett, höga socklar och golv klätt i fiskbensparkett. Väggarna är målade i ljusgrå nyans. Från vardagsrummet når du bostadens härliga balkong.   

Balkong:
Stor balkong som kan möbleras med balkongmöbler samt planteringar om så önskas.   

Matsal: 
Genom speglade pardörrar från vardagsrummet når du lägenhetens hjärta som utgörs av den otroligt vackra matsalen med burspråk. Ett stort matplatmöblemang för stora middagsbjudningar ryms enkelt. Tre spröjsade fönster ger ett magnifikt ljusinsläpp. Väggarna är i beige kulör och på golvet ligger fiskbensparkett.     

Sovrum 1:
Från matsalen genom speglade pardörrar når du ett av bostadens sovrum. Ett stort och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande nattduksbord och annan valfri inredning. 

Sovrum 2:
Trevligt sovrum med plats för en dubbelsäng, arbetsplats och annan trivselmöbel. Vackert ljusflöde ifrån stora fönsterpartier.   

Kök: 
Vitmålat kök utrustat med diskmaskin, spis, ugn, fläkt, diskho, kyl- och frys. God förvaring i flertalet över- samt underskåp samt goda arbetsytor på svart bänkskiva. Utrymme för matplats finns. Fint ljusinsläpp ifrån ett stort fönster.   

Badrum:
Helkaklat badrum i vitt. Inrett med WC, handfat och badkar.   

WC:
WC till vänster om hallen. Kaklat i vitt och inrett med WC och handfat.   

Område:
Underbart läge i populära kvarter mellan Odenplan och Hagaparken. Närhet till flera förskolor/skolor, välsorterad ICA med Deli samt trevliga prisbelönta restauranger. Goda kommunikationer med nya citybanan, tunnelbana och flera bussar samt flygbuss inom kort. 

Förening

Brf Hagagatan 52-54 registrerades 2018 och är blir en äkta bostadsrättsförening vid årskiftet som kommer.

Föreningen äger fastigheterna Stockholm Munin 5 och Stockholm Munin 6, med adresserna Hagagatan 52, 52A, 54 och 54A. Totala bostadsarean är 3 367 kvm och lokalarean 935 kvm. Föreningen består av 54 st bostadslägenheter, varav 7 hyreslägenheter och 5 st lokaler.

Gjorda renoveringar För närmare information om fastigheten se bifogad bilaga "Teknisk statusbesiktning".

Stambyte planeras med start Januari 2020.

I föreningen finns en tvättstuga med 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp och mangel. Maskinpark från i huvudsak 2010-2014.

Soprum i en separat byggnad på gård mellan fastigheterna.

Karta