Ylva Ekelund

Ansvarig Mäklare

Ylva Ekelund
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Hagagatan 22

Vasastan

3 295 000 kr
utgångspris
2741 kr
Avgift
2
Rum
38
Boa
Budgivning pågår

Budhistorik

  • Bud: 3 295 000 kr
    Tid: 2020-08-03 kl. 19:19
    Av: Budgivare 1

Vackert tjugotal med ljust pigmenterande plankgolv, djupa och spröjsade fönsterpartier, takrosetter samt speglade dörrar i original. Välplanerat boende som erbjuder separat sovrum, gott om förvaring, helkaklat badrum och renoverat kök. Lägenheten är belägen på omåttligt populärt läge med närhet till såväl Odenplan som grönområden.

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
38m2
Avgift:
2741 inkl. Värme, Vatten
Byggnadsår:
1924
Lägenhetsnummer:
00001
Andelstal, förening:
0.01784 %
Andelstal, ägande:
1.67794 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
F-, FT-system och självdrag
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Energiklass:
E
Driftskostnader:
350 kr/mån
Våningsplan:
BV

Interiör

Vackert tjugotal med ljust pigmenterande plankgolv, djupa och spröjsade fönsterpartier, takrosetter samt speglade dörrar i original. Välplanerat boende som erbjuder separat sovrum, gott om förvaring, helkaklat badrum och renoverat kök. Lägenheten är belägen på omåttligt populärt läge med närhet till såväl Odenplan som grönområden. 

Hall
Välkomnande hall med goda möjligheter att hänga kläder samt att ställa skor. Genom speglad originaldörr nås en generös walk-in closet med optimala förutsättningar för förvaring. 

Kök
Socialt kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapar härliga sällskapsytor. Goda arbetsytor på mörk bänkskiva med fyrkantig diskho och stilren blandare. Gott om förvaring bakom köksskåp och i skafferi med gråa och vita luckor. Den maskinella utrustningen består av micro, ugn, spishäll, diskmaskin och kyl/frys. 

Vardagsrum
Lägenhetens hjärta utgörs av det luftiga vardagsrummet med naturlig plats för soffa, tv-möblemang och matbord för flertalet gäster. Det djupa fönsterpartiet med spröjsat glas och tidstypiska spanjoletter. En vacker takrosett pryder taket och på golvet ligger ljust pigmenterat plankgolv. 

Sovrum
Väl tilltaget sovrum med gott om plats för säng med tillhörande nattduksbord. Här finns möjlighet att ställa garderober för att skapa ytterligare förvaring i lägenheten. Väggarna är målade i en sobert grå ton som vackert bryter av mot det ljusa plankgolvet. 

Badrum
Rymligt badrum med mörkt klinkergolv och kaklade väggar i vitt och blå ton. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork och dusch med vägg i glas. 

Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Område
Här bor du i vackra Vasastan som tillhör en av de populära stadsdelarna i Stockholms innerstad. Ett hemtrevligt område med ett rikligt utbud av välrenommerade brasserier, kvarterskrogar, butiker och små unika vintagebutiker. Vill du slå dig ner på ett fik eller strosa i små butiker är gatorna runt Odenplan, Sankt Eriksplan eller Rörstrandsgatan ett bra alternativ. Ett stenkast bort finner du Hagaparken. Närheten till vatten och härliga grönområden kombinerar det bästa av två världar. Många populära skolor och förskolor. Utmärkta kommunikationer med buss, pendeltåg (Nya Citybanan) och T-bana.

Förening

Brf Nejlikan 12 är en äkta förening som bildades 2005 och förvärvade fastigheten 2011. Föreningen består av 39 lägenheter med bostadsrätt och 6 lokaler med hyresrätt.

Genomförda renoveringar:
1999-2000 – VA-stammar, fasadrenovering.
2012 – Byte av värmecentral.
2013 – Byte av hissmaskiner.
2015 – Byte av elstigar.
2018 – Renovering och ommålning av fönster.
2019 – Tätskikt, bärande strukturer och gården renoverad från grunden.

Planerade renoveringar:
2020 – Partiell ommålning av yttertak, trapphus- och hissupprustning
2024 – Byte av radiatorer

Ekonomi:
Ingen avgiftsförändring är planerad (kontrollerat 2020-07-24).

Gemensamma utrymmen:
Tvättstuga i källaren utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och kallmangel. Cykelställ på gården och barnvagnsrum på Hagagatan.

TV/Bredband:
TV via ComHem. Bredband via Bahnhof med 100/100 MBit-gruppavtal upprättat för alla medlemmar. Obligatoriskt tillägg på 149kr/månad läggs på avgiften.

Parkering:
Boendeparkering gäller i området.

Övrigt:
Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
Hemsida www.varbrf.sbc.se/nejlikan12

Karta