fbpx

Hagagatan 10, 3 tr

Visa planlösning Visa alla bilder
SÅLD
Antal rum: 3 rum och kök
Storlek: 78m2
Anmäl intresse
Claudia Allerholm
Ansvarig Mäklare
Claudia Allerholm
Reg. Fastighetsmäklare

Sensationellt sekelskifte högt upp i huset med balkong och sovrum mot innergård. Trivsam atmosfär som präglas av fint ljus och vackra sekelskiftesdetaljer så som pampiga pardörrar, stuckatur och ståtlig takhöjd. Planlösningen är optimerad på bästa vis med utmärkta förvaringsmöjligheter. Ett hem att trivas i! Stabil förening på attraktiv adress. Direkt närhet till Odenplan med ett gediget utbud av restauranger, butiker såväl som kommunikationer via buss och tunnelbana.

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
3 rum och kök
Boarea:
78 KVM
Avgift:
3943 kr/mån inkl. Värme, Vatten & Bredband (1000Mbit).
Byggnadsår:
1905
Lägenhetsnummer:
7
Andelstal, förening:
5.9406%
Byggnadstyp:
Gathus
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Driftskostnader:
717 kr/mån
Våningsplan:
3
Hiss:
Ja

Interiör

Sensationellt sekelskifte högt upp i huset med balkong och sovrum mot innergård. Trivsam atmosfär som präglas av fint ljus och vackra sekelskiftesdetaljer så som pampiga pardörrar, stuckatur och ståtlig takhöjd. Planlösningen är optimerad på bästa vis med utmärkta förvaringsmöjligheter. Ett hem att trivas i! Stabil förening på attraktiv adress. Direkt närhet till Odenplan med ett gediget utbud av restauranger, butiker såväl som kommunikationer via buss och tunnelbana.

Hall

Inbjudande med vackert ljus där ni finner plats för ytterkläderna. Direkt innanför dörren ligger en måttanpassad matta som är tacksam under vinterhalvåret. Vidare ligger vitlaserat brädgolv med hårdvaxolja som återfinns genomgående i bostaden.

Kök

Direkt in når ni köket där ljuset flödar in från ett stort fönsterparti. Köksinredningen är i vitt med inslag av borstat stål och Carraramarmor. Samtliga vitvaror är från Siemens och består av induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Flertal skåp till förvaring såväl som en platsbyggd soffa som ger köket dess unika och trivsamma karaktär. Här sitter ni utan problem minst sex personer. 

Vardagsrum

Nås via kök såväl som hall genom pampiga pardörrar. De två högresta fönsterna ger sällskapsytorna sitt vackra ljusspel och här inreder ni med fördel en stor soffgrupp och tv-möblemang. Ni omges av en spatiös och luftig känsla som förstärks tack vare den generösa takhöjden.

Sovrum 1

Belägen mot lugn innergård med utgång till lägenhetens balkong. Här får ni plats med dubbelsäng, skrivbord samt förvaringsmöbel. Ni finner en mycket väl tilltagen klädkammare där ni även når ett förvaringsutrymme där ni kan förvara tex resväskor. 

Balkong

Belägen mot innergård med plats för bord och stolar alternativt en mindre loungegrupp. Förmiddagssol.

Sovrum 2

Ljust målat med en fin platsbyggd bokhylla. Rummet kan nyttjas som sovrum såväl som arbetsrum. 

Inre hall

Sammansluter sovrummen och har ett praktiskt städskåp som mycket diskret är integrerat.

Badrum

Helkaklat i svart/vitt samt med behaglig underliggande golvvärme. Badrummet är inrett med WC, handfat med kommod, spegel, dusch med vikbara glasdörrar, tvättmaskin samt handdukstork.

Förråd

Till lägenheten finns ett vindsförråd.

Område

Här bor du i vackra Vasastan som tillhör en av de populära stadsdelarna i Stockholms innerstad. Ett hemtrevligt område med ett rikligt utbud av välrenommerade brasserier, kvarterskrogar, butiker och små unika vintagebutiker. Vill du slå dig ner på ett fik eller strosa i små butiker är gatorna runt Odenplan, Sankt Eriksplan eller Rörstrandsgatan ett bra alternativ. Ett stenkast bort finner du Hagaparken. Närheten till vatten och härliga grönområden kombinerar det bästa av två världar. Många populära skolor och förskolor. Utmärkta kommunikationer med buss, pendeltåg (Nya Citybanan) och T-bana. 

Förening

Brf Nejlikan 5 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten Kv. Nejlikan 5 år 2000. Föreningen består av 17 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet med hyresrätt. 

Genomförda renoveringar

1984-85 - Stambyte, omdragning av el. Renovering av tvättstuga.
2002 - Renovering av trapphus
2003 - Renovering av gården samt gårdsbjälklag.
2011-2012 - Fönsterrenovering
2012 - Takrenovering gathuset
2019 - Hissrenovering gårdshuset (gathuset 2016)
2018 - Renovering av gården

Planerade renoveringar

Fasadrenovering av gatuhusets sockel mot trottoaren (den grå delen) och gårdshusets källardel mot Sveavägen samt mindre reparationer. Renovering av fönster i båda trapphusen och butikens fönster mot gatan. Renovering av samtliga entréportar.

Ekonomi

Föreningen har skuldbelåning per kvadratmeter om cirka 7708 kr. 
Det finns inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget. 

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum. Föreningen har även en gård med utemöbler.

TV/Bredband

TV via Com Hem och bredband via Banhof.

Parkering

Föreningen disponerar inte över några parkeringsplatser, boendeparkering gäller i området.

Övrigt

Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
Överlåtelseavgift om 2,5 % av aktuellt prisbasbelopp, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift om 1 % av aktuellt prisbasbelopp per pant.

Karta