Louise Lindbäck

Ansvarig Mäklare

Louise Lindbäck
Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Gumshornsgatan 9

Östermalm

4 950 000 kr
2222 kr
Avgift
2
Rum
43
Boa

Varmt välkomna till denna exklusiva tvåa i hjärtat av Östermalm. Ett socialt drömhem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har genomgående fiskbensparkett, generös takhöjd, takrosetter, speglade dörrar, nyrenoverat och exklusivt kök med Carrera marmor, diskmaskin, fräscht badrum och gott om förvaring. Stort fönster med högt läge skapar ett fantastiskt ljusinsläpp i bostaden. Välskött förening med alla de stora renoveringarna bakom sig.

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
43m2
Avgift:
2222 inkl. Värme, vatten & kabel-tv (basutbud)
Byggnadsår:
1931
Lägenhetsnummer:
0120
Andelstal, förening:
0.365 %
Andelstal, ägande:
0.36 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Självdrag
Uppvärmning:
Fjärrvärme och markvärmepump
Driftskostnader:
369 kr/mån
Våningsplan:
1
Hiss
Ja

Interiör

Varmt välkomna till denna exklusiva tvåa i hjärtat av Östermalm. Ett socialt drömhem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har genomgående fiskbensparkett, generös takhöjd, takrosetter, speglade dörrar, nyrenoverat och exklusivt kök med Carrera marmor, diskmaskin, fräscht badrum och gott om förvaring. Stort fönster med högt läge skapar ett fantastiskt ljusinsläpp i bostaden. Välskött förening med alla de stora renoveringarna bakom sig.

Hall
Ljus och välkomnande hall bakom säkerhetsdörr med gott om plats för avhängning och förvaring i klädkammare. I anslutning till hallen nås även badrummet. Både klädkammare och badrum nås bakom speglade dörrar i sober grå färgsättning.

Kök
Ett fantastiskt och exklusivt kök med både bänkskiva och stänkskydd i Carrera marmor. Gott om förvaringsmöjligheter bakom tidlöst vita luckor och gott om arbetsyta. Köket är utrustat med kyl/frys, diskho, induktionshäll, varmluftsugn och micro i högskåp samt integrerad köksfläkt och diskmaskin. Blandare och beslag i mattsvart. Här ryms en stor matplats. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar rymd i bostaden och ger stora sociala ytor.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med underbart ljusinsläpp från stort fönster med högt läge som vetter mot innergården. Öppna möbleringsmöjligheter med plats för stor soffgrupp, soffbord, tv-möbel samt annan önskvärd möblering. Ljusa väggar med grå snickerier och en vacker fiskbensparkett på golv som är genomgående för hela bostaden.

Sovrum
Genom gedigna dubbeldörrar i industriglas nås det mysiga sovrummet. Ett mycket tyst och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Mycket bra förvaring i garderobsvägg bakom gardinskena som ger en lyxig hotellkänsla.

Badrum
Ett modernt badrum i jordnära färgsättning på kakel och klinker. Badrummet är utrustat med dusch bakom vikbar glasvägg, spegel, handfat, WC samt handdukstork.

Övrigt:
Till lägenheten hör ett källarförråd.
Disponeras idag som 2 rum och kök. Enligt föreningens lägenhetsförteckning 1 rum och kök.

Område
I hjärtat på Östermalm bor du med ett lugnt men centralt läge mitt emellan Karlaplan, Strandvägen och Djurgården, pulsen på Stureplan samt skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. En lägenhet belägen på absolut bästa läge med stor närhet till all tänkbar service. Ett stenkast från Valhallabageriet, Sabis och Broms. Bra tillgång till kommunikationer med både bussar, färjor och T-bana. 

Förening

Brf Gumshornet är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1983. Föreningen äger fastigheten Kv Harpan 52 och består av 198 lägenheter med bostadsrätt och 13 lokaler med hyresrätt.

Genomförda renoveringar
1980 - Omputsning fasad.
1980/94 - Byte VA- och el-stammar.
1992 - Stambyte.
2000 - Takmålning.
2005 - Tvättstugerenovering.
2006 - Fönsterrenovering.
2007 - Hissrenovering av G5.
2009 - Trapphusrenovering, byte lägenhetsdörrar, ommätning samtliga lägenheter samt byte av porttelefon.
2010 -Tätning rökkanaler & hissrenovering (ej G5).
2013 - Bergvärme.
2014 - Trapphusmålning Narvavägen 25.
2015 - Byte gårdsbjälklag & anläggning av cykelparkering.
2016 - Stamspolning.
2018 - Fönsterrenovering.
2019 - OVK-besiktning, takmålning samt renovering av förråd.
2020 - Ny tvättmaskinpark.
2020/2022 - Genomförande av OVK-åtgärder.

Planerade renoveringar
2020 - påbörja åtgärder med anledning av OVK-besiktningen, samordning och kontroll av värmesystemen, utbyte av maskinparken i tvättstugorna och renovering av terrasser.
Inom ett par år kommer föreningen att renovera golv och pelare i garaget.

Ekonomi
Föreningen har inga avgiftsförändringar planerade (kontrollerat 2020-10-22).

Gemensamma utrymmen
Föreningen har 3 tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum, garage samt 9 terrasser.

Tv/Bredband
Fastigheten är ansluten till ComHem via tv och bredband och har ett gruppavtal som ger rabatter på bredband och telefoni.

Parkering
Föreningen har eget garage under husen med tillgång till 120 garageplatser. Merparten av garageplatserna är upplåtna och ingår i bostadsrätten till lägenheten. 24 garageplatser hyrs ut till medlemmar för en kostnad på 2800kr/mån.

Övrigt
Föreningen godkänner delat ägande.
Innan godkännande av medlemskap vill föreningen träffa vederbörande.
Föreningen godkänner inte juridisk medlem som köpare.
För ytterligare information se årsredovisning samt https://gumshornet.se

Karta