Louise Lindbäck

Ansvarig Mäklare

Louise Lindbäck
Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Dymlingsgränd 13

Hägersten

4338 kr
Avgift
3
Rum
85.5
Boa

Varmt välkomna till denna exklusiva och luftiga trea i absoluta toppskick. Med slående takhöjd om över tre meter och enorma fönsterpartier skapas ett oslagbart ljusinsläpp i bostaden. Den öppna planlösningen skapar en härlig rymd och stor social yta. Bostaden har ett inbyggt ljudsystem som täcker hela bostaden, genomgående fiskbensparkett och exklusiva materialval. Modernt och stilrent kök i mörkbetsad ek från Ballingslöv med köksö. Ett otroligt smakfullt och exklusivt badrum i rogivande kulör. Bostaden är belägen i en trevlig och välskött förening med garage.

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
3 rum och kök
Boarea:
85.5m2
Avgift:
4338 inkl. Värme, vatten + obligatoriskt tillägg för bredband & Tv om 225kr
Byggnadsår:
1953 oå 1997
Lägenhetsnummer:
00513
Andelstal, förening:
1.57 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Driftskostnader:
1000 kr/mån
Våningsplan:
0,5

Interiör

Varmt välkomna till denna exklusiva och luftiga trea i absoluta toppskick. Med slående takhöjd om över tre meter och enorma fönsterpartier skapas ett oslagbart ljusinsläpp i bostaden. Den öppna planlösningen skapar en härlig rymd och stor social yta. Bostaden har ett inbyggt ljudsystem som täcker hela bostaden, genomgående fiskbensparkett och exklusiva materialval. Modernt och stilrent kök i mörkbetsad ek från Ballingslöv med köksö. Ett otroligt smakfullt och exklusivt badrum i rogivande kulör. Bostaden är belägen i en trevlig och välskött förening med garage.

Hall:
Stor och ljus hall i en grön rogivande kulör. Platsbyggd förvaring med tillhörande platsbyggd soffdel. Vackert stengolv.

Kök:
Stilrent och modernt kök i mörkbetsad ek från Ballingslöv med rostfri bänkskiva. Köket har gott om förvaring bakom skåpsluckorna samt i platsbyggd förvaring längs väggen. Köket är utrustat med spishäll och ugn från Siemens, köksfläkt från Fjäråskupan samt integrerad diskmaskin. Stänkskydd i vitt kakel som omsluter köket. I köket ryms även en köksö med bänkskiva i kalksten. Köksön rymmer i sin tur kyl och frys samt ytterligare förvaring. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en enorm rymd i bostaden och ger stora sociala ytor.

Vardagsrum:
Ett otroligt vardagsrum med slående takhöjd och ett oslagbart ljusinsläpp genom de enorma fönsterpartierna. Vardagsrummet möter köket genom den öppna planlösningen, vilket skapar ett mycket socialt rum. Vardagsrummet kan med enkelhet möbleras efter önskemål med soffgrupp, soffbord, tv-möbel, matplats samt annan inredning som önskas. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett och väggarna går i en beige kulör.

Badrum:
Ett fantastiskt stilfullt och exklusivt badrum med ett stenbeklätt värmegolv och vita helkaklade väggar i fiskbensmönster. Badrummet har en sober färgsättning och är inrett med en handfatskommod med plats för förvaring, en inbyggd spegel, WC, handdukstork, samt takdusch bakom glasvägg. I badrummet ryms även tvättmaskin och torktumlare under arbetsyta.

Sovrum:
Ett rofyllt sovrum med en fantastisk utsikt över naturen utanför. I rummet finns det gott om förvaring bakom platsbyggd garderob med skjutdörrar samt genom platsbyggd förvaring under fönsterblecket. Sovrummet kan med enkelhet möbleras med dubbelsäng. 

Rum:
Ett lättmöblerat rum som kan disponeras efter egen önskan. I rummet finns platsbyggda vackra garderober och disponeras idag som sovrum men kan även disponeras som kontor eller walk-in-closet.

Terrass:
Den inglasade terrassen nås mellan de två sovrummen. Här finns en fantastisk utsikt över naturen och kan med enkelhet möbleras med ett stort matbord och tillhörande stolar.

Övrigt:
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6 kvm.

Område:
Bostaden ligger nära det mesta på Hägerstensåsens högsta punkt. Belägen med närhet till Mälaren har du alla möjligheter till ett fantastiskt liv. Det finns låg och mellanstadieskola på gångavstånd, grönområden för promenader och goda kommunikationer. Personnebadet med utomhusbassäng ligger bara några hundra meter bort och på Hägerstensåsens IP finns flera fotbollsplaner med konstgräs. Föreningen grundades 1996 efter en genomgripande renovering och tillbyggnad av Hökmossens skola. Förutom de ståtliga gamla skolbyggnaderna i tegel består föreningen även av fyra nyare huskroppar med väl anslutande arkitektur i gårdsformation. Projektet, som uppmärksammades av media, tilldelades ROT-priset 1997 för bästa renoverings- och ombyggnadsprojekt. Hökmossens skola ritades av den välkände arkitekten Paul Hedquist och byggdes 1952–1953 av byggmästare Gideon Weimer. Skolbyggnaderna är av hög arkitektonisk klass och tekniskt gedigna. Skolan var folkskola, enhetsskola och grundskola fram till nedläggningen 1971.

Förening

Brf Hägerstenshöjden är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1996. Föreningen äger Kv. Barnbidraget 2 och består av 65 bostadsrätter och fem lokaler med hyresrätt.

Genomförda renoveringar:
2016-2017 – Fönsterbyte.
2016-2017 – Takrenovering.
2017-2019 – Hissbyten.
2019 – Delvis nya maskiner i tvättstugor 2019.

Enligt den 5-åriga underhållsplanen planeras följande:
Brister i ventilationssystemet ska åtgärdas.
Balkonger, trä- och plåtdetaljer på fasaden ska rustas upp.
Handikappshissen utanför port 12 totalrenoveras.
Översyn av husens uppvärmning.
Översyn och renovering av markanläggning.
Låsbar cykelparkering.

Ekonomi:
Föreningen har inga avgiftshöjningar planerade.

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har fyra tvättstugor.
Gemensamhetslokal.
Hobbylokal.
Utrymme med möjlighet till fysisk träning.
Parkeringsplatser.
Sopsortering.
Cykelförråd.

Tv/Bredband:
Bredband och Tv via Alltele och SAPPA.

Parkering:
Inom fastigheten finns 52 parkeringsplatser, 33 platser utomhus och 16 stycken i garage för uthyrning. Kostnad för garageplats är 400kr/mån för bil och 200kr/mån för MC, samt 300kr/mån utomhus för bil.

Övrigt:
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
Föreningen godkänner delat ägande mellan makar och sambos.
Information kontrollerad 4/11–19.

För ytterligare information se årsredovisning samt http://dymlingen.weebly.com

Karta