Erik Bysell

Ansvarig Mäklare

Erik Bysell
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Döbelnsgatan 60, 3tr

Vasastan

3800 kr
Avgift
3
Rum
91
Boa

Karaktärsfullt boende med imponerande takhöjd om 3,9 meter, ateljéfönster och fantastiskt ljusinsläpp. Stor balkong, modernt renoverat kök och fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Walk-in-closet. Garage i huset. Stor, grön och barnvänlig innegård. Här bor du på toppläge med direkt närhet till bland annat Vanadislunden och Odengatan.

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
3 rum och kök
Boarea:
91m2
Avgift:
3800 inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV & Bredband
Byggnadsår:
1962
Lägenhetsnummer:
6039
Andelstal, förening:
1.0949
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Mekanisk till- och frånluft
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Våningsplan:
3tr
Hiss
Ja

Interiör

Originellt och karaktärsfullt boende med imponerande takhöjd om 3,9 meter, ateljéfönster och fantastiskt ljusinsläpp. Stor balkong, modernt renoverat kök och fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Garage i huset. Stor, grön och barnvänlig innegård. Här bor du på toppläge med direkt närhet till bland annat Vanadislunden och Odengatan. 

Hall:
Stor och välkomnande hall med tre garderober i original som ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Rymlig klädkammare i anslutning till hall. 

Vardagsrum:
Bostadens hjärta utgörs av det karaktärsfulla vardagsrummet med enastående ljusinsläpp genom ateljéfönster om 12kvm. På golvet ligger vacker fiskbensparkett och väggarna är målade i vitt. Vardagsrummet kan möbleras med soffgrupp, mediamöbel, matplats för flertalet personer samt annan önskvärd inredning. 

Kök:
Stilrent och modernt kök i vitt med bänkskiva i grått och väggen vid bänkskivan är i sandfärgat kakel. Bra förvaring genom överskåp upp till taket samt underskåp. Den maskinella utrustningen består utav induktionshäll, integrerad diskmaskin, fläkt, ugn I köket ryms matplats. Ett underbart ljusinsläpp genom pardörrar i glas ut till balkongen. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett. 

Balkong:
Rymlig balkong belägen mot innegården. Balkonen kan inredas med loungemöbler eller balkongmöbler samt härliga gröna växtligheter samt planteringar. 

Sovrum 1:
Rogivande sovrum med väggar målade i modern mörkgrön nyans. Sovrummet kan möbleras med dubbelsäng, tillhörande nattduksbord samt annan valfri inredning. Ett stort fönster mot innegården ger ett härligt ljusinsläpp. 

Sovrum 2:
Stort sovrum som idag disponeras som barnrum. Här ryms säng, skrivbord samt annan önskvärd inredning. Två garderober i original ger mycket bra förvaring. 

Badrum:
Helkaklat badrum med väggar i vitt och på golvet ligger klinkers i snygg varmgrå färgsättning. Badrummet är inrett med WC, handfat i stor kommod i ek, överhängande spegel, duschhörna, elektrisk handdukstork samt tvättmaskin. Ett vägghängt skåp i ek ger ytterligare förvaring. 

Område:
Här bor du i perfekt avvägning mellan lugn på Döbelnsgatan och myllrande citypuls belägen precis runt hörnet. Mycket attraktivt läge med stor närhet till allt tänkbar service. Härifrån når du Hötorget, Odenplan och Stureplan inom några minuter. Området erbjuder även ett brett utbud av butiker, caféer, uteserveringar och restauranger med mat från världens alla hörn. Även stor närhet till biografer, Kulturhuset och Stadsteatern. Härliga grönområden som Johanneslunden, Tegnérlunden och Observatorielunden på kort avstånd. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje från Rådmansgatan och flertalet busslinjer. Gångavstånd till T-centralen med pendeltåg, samtliga tunnelbanelinjer, Arlanda express, in- och utrikeståg och bussar. Ett boende i Stockholms hjärta med närhet till allt! 

Förening

Brf Geten31 bildades 2007 och är en äkta förening som äger marken. Föreningen har 96 lägenheter varav 3 stycken är hyresrätter. De kommersiella lokalerna är totalt 7 stycken varav 4 är upplåtna som bostadsrättslokaler.

Genomförda renoveringar:
2009 - Stambyte, utbyte av termostater och till- och frånventiler på radiatorer. 
2010 - Utbyte av el-installation i allmänna utrymmen. 
2012 - Fasadrenovering.
2012 - Balkongbyggnation och utbyte av fjärrvärmeinstallation. 
2013 - Upprustning av gård/framsida och förbättringsåtgärder radiatorsystem. 
2013/14 - Ventilationsåtgärder/OVK. 
2015  Renovering kungsbalkonger. 
2016 - Fönsterrenovering. 

Kommande renoveringar:
2020 - Garage.
2023 - Innegård. Nytt ytskikt. 

Ekonomi:
Föreningen planerar ingen avgiftsförändring. 

Gemensamma utrymmen:
Tvättstugor.
Cykelförråd. 
Innegård. 

TV/Bredband:
Bredband levereras av Ownit som levererar 1000MB/s till varje lägenhet, tjänsten ingår i avgiften i form av ett obligatoriskt tillägg.
Comhem är leverantör för TV men avtalet är uppsagt och slutas att leverera om ca 1 år. Då får kunder skapa egna abonnemang.

Parkering/Garage:
Föreningen har hyrt ut garageplanen till Stockholm Parkering AB. Föreningsmedlemmar har förtur. 1300kr/mån. Du kan vända dig till dem om du önskar hyra en garageplats.

Övrigt:
Föreningen godkänner inte juridisk person.
Föreningen godkänner delat ägande. 
Föreningsinformation kontrollerad 2020-03-11. 

Karta