fbpx

Vasastan / Sibirien

Döbelnsgatan 56, 7tr

Visa planlösning Visa alla bilder
Avgift: 4 750 kr
Antal rum: 4 rum och kök
Storlek: 123m2
Kontakta mäklaren för privat visning.
Anmäl intresse
Ylva Ekelund
Ansvarig Mäklare
Ylva Ekelund
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

Belägen högst upp i huset finner du denna optimalt planerade fyrarummare med tre rymliga sovrum mot den tysta innergård och socialt disponerat kök och vardagsrum i öppen planlöning mot gata. Två helkaklade badrum med stilrena materialval, varav ett utrustat med tvättmaskin. Ljust och luftigt boende med utsikt över Stockholms takåsar. Populär förening med vackert skötta innergårdar och stora terrasser på taket. Garage i huset!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
4 rum och kök
Boarea:
123 KVM
Avgift:
4750 kr/mån inkl. Värme & VA
Byggnadsår:
1963
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Mekanisk (endast frånluft)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Våningsplan:
7
Hiss:
Ja

Interiör

Belägen högst upp i huset finner du denna optimalt planerade fyrarummare med tre rymliga sovrum mot den tysta innergård och socialt disponerat kök och vardagsrum i öppen planlöning mot gata. Två helkaklade badrum med stilrena materialval, varav ett utrustat med tvättmaskin. Ljust och luftigt boende med utsikt över Stockholms takåsar. Populär förening med vackert skötta innergårdar och stora terrasser på taket. Garage i huset!

Hall

Välkomnande hall med klinkergolv och goda möjligheter att hänga ytterkläder samt att ställa skor.  

Kök

Fantastiskt kök med gott om förvaring i köksskåp bakom speglade luckor och goda arbetsytor samt diskho med utsikt över takåsarna. Det moderna köket är fullt utrustat med fullstor kyl och frys med ismaskin, ugn, mikro, diskmaskin, spishäll och fläkt. Här finns gott om plats att placera ett stort matsalsmöblemang och den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar härliga sällskapsytor. Köket lyses upp med flertalet spotlights.

Vardagsrum

Lägenhetens hjärta utgörs av det ljusa och luftiga vardagsrummet med stora fönsterpartier från vägg till vägg och utsikt över vackra takåsar. Dem stora sällskapsytorna bjuder gott om plats för stora soffor, tv-möblemang, bokhyllor och även kontorsdel om så önskas. Ljust målade väggar och på golvet ligger det stilrena parkettgolv som genomgående löper genom hela bostaden. 

WC med dusch

I anslutning till hallen nås det stilrena duschrummet med vitkalkade väggar och mörk klinkergolv. Duschrummet är utrustat med vägghängd wc, handfat, spegel och dusch med vikväggar i glas. 

Sovrum

Ljust och insynsskyddat sovrum mot föreningens innergård. Här finns plats att placera säng med tillhörande nattduksbord och förvaring. Stort fönster med elementskydd. 

Sovrum

Ytterligare ett sovrum med stort fönsterparti och utgång till lägenhetens balkong. Här kan enkelt säng med nattduksbord samt arbetshörna placeras. I anslutning till sovrummen finns en stor garderobslösning med gott om förvaring bakom luckor i trä. 

Master bedroom

Stort master bedroom med stilrent lingröna väggar och förvaring i två garderober. Här placeras dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Från master bedroom nås även lägenhetens balkong med utsikt över innergården.

Badrum

Yteffektiv badrum med tvättmaskin, vägghängd wc, handfat med kommod och dusch med vikväggar. Kakel och klinker i samma färgsättning som duschrummet.

Område

Bostaden är belägen i omtyckt läge i perfekt avvägning mellan lummiga grönområden och myllrande citypuls. Här bor i populära kvarter med omtyckta restauranger som Svartengrens, Meno Male och Delphine & Edouard precis runt knuten.
Området erbjuder även ett brett utbud av butiker, caféer, uteserveringar och restauranger med mat från världens alla hörn. Närhet till Vanadislunden, Hagaparken och Brunnsvikens härliga promenadstråk och badmöjligheter. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar och närhet till Roslagsbanan samt tunnelbanans röda och gröna linje. 

Förening

Brf Geten är en oäkta förening som bildades 2001. Föreningen äger Kv. Geten 25 och består av 108 lägenheter med bostadsrätt, fyra lägenheter och 35 lokaler med hyresrätt.

Genomförda renoveringar

2004 - Genomfördes en omgjutning av alla föreningens balkonger och fasaden mot gården på Tulegatsidan renoverades.
2005 - Genomfördes en separation av fjärrvärmesystemet som tidigare delades med grannfastigheten. Samtidigt byttes våra fjärrvärmeväxlare som sänkte våra uppvärmningskostnader. Successivt har därefter våra lokaler fått nya ventilationssystem med återvinning av värme.
2009 - Byttes hissarna ut och entréerna renoverades.
2010 - Genomfördes ommålningar i gemensamma utrymmen på varje plan, trapphus samt garage.
2011 - Byggdes tre takterrasser, vilket möjliggjort en av stadens bästa utsikter.
2012 - Genomfördes stambyte i lägenheterna på Tulegatan 41.
2013 - Stambyte i lägenheterna på Döbelnsgatan 52 och 56. Nya markkärl för sopor utanför fastigheterna samt byte av fasad och fönster på gatuplanen.
2014 - Genomfördes stambyten i lägenheterna på föreningens sista trappuppgång; Tulegatan 43. Ett nytt skalskydd samt säkerhetssystem vid entréportar installerades.
2015/2016 - Totalrenovering av innergården vilket omfattande ett nytt tätskick för den nedre gårdsytan mot Tulegatan. Innergården i sin helhet rustades upp med nya växter, gräsmattor, lekplats och en gemensam pergola med grillplats.
2017 - Totalrenovering av den stora lokalen på Döbelnsgatan 52 samt ombyggnad av ventilationsanläggningarna.
2018 - Fönsterrenovering för föreningens samtliga lägenheter, ett projekt som är planerat att pågå fram till och med 2021. Föreningen startar även en projektering för att införa laddstationer för elbilar.
2020 - Fönsterrenovering.

Ekonomi

Föreningen beskattas som en oäkta bostadsrättsförening.

Gemensamma utrymmen

2 tvättstugor med 3 tvättmaskiner, 1 centrifug, 1 torktumlare samt torkskåp och mangel vardera.
Innergård med planteringar, lekytor och stora möblemang.
Bastu.
Cykelförråd.
Tre enorma takterrasser med trädäck och möblemang.

TV/Bredband

Levereras via ComHem.

Parkering/Garage

Garage med 120 platser, kostnad 1200:-/mån för medlemmar i Brf Geten, viss kö men brukar ordna sig snabbt för nya medlemmar.

Övrigt

Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.

Karta