fbpx

Vasastan

Döbelnsgatan 25, 2 tr

Visa planlösning Visa alla bilder
Antal rum: 4 rum och kök
Storlek: 132m2
Anmäl intresse
Claudia Allerholm
Ansvarig Mäklare
Claudia Allerholm
Reg. Fastighetsmäklare

Sensationell sekelskiftesfyra i hörnläge med exceptionellt optimerade kvadratmeter. Ljuvlig känsla med genomgående påkostade och tidlösa materialval. Ett hem som har allt man kan önska i form av sociala sällskapsytor, ett arkitektritat kök som är unikt i sitt slag, väl tilltagna sovrum, utmärkta förvaringsmöjligheter och balkong mot innergård. Här finns inget att sakna!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
4 rum och kök
Boarea:
132 KVM
Avgift:
5263 kr/mån inkl. Värme, Vatten & Bredband
Byggnadsår:
1881
Lägenhetsnummer:
00018
Andelstal, förening:
6.47344%
Andelstal, ägande:
6.48171%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
Mekanisk (endast frånluft)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Våningsplan:
2
Hiss:
Ja

Interiör

Sensationell sekelskiftesfyra i hörnläge med exceptionellt optimerade kvadratmeter. Ljuvlig känsla med genomgående påkostade och tidlösa materialval. Ett hem som har allt man kan önska i form av sociala sällskapsytor, ett kök som är unikt i sitt slag, väl tilltagna sovrum, utmärkta förvaringsmöjligheter och balkong mot innergård. Här finns inget att sakna!

Hall

Inbjudande med varma toner som inger ett mjukt och stilrent intryck. Hallen blir navet som sammanlänkar de sociala sällskapsrummen och de mer avskilda sovrummen. En heltäckningsmatta klär golvet och det finns platsbyggda garderober samt linneskåp till förvaring.

Kök

Ett linjärt, naturinspirerat träkök i valnöt med utanpåliggande ramverk i varma jordiga toner och eleganta detaljer. På golvet ligger en ljus kalksten. Köket är utrustat med spishäll med varmluftsugn från ILVE, kombinerad kyl/frys från Siemens, diskmaskin Miele, inbyggnadsmikro från Gaggenau, diskho samt fläkt. Arbetsytorna som är klädda i Terrazzo sten och är såväl praktisk som avskiljande mot matgruppen för minst åtta personer. En platsbyggd hyllösning skapar en intressant kontrast mot den slående takhöjden och mjuka sekelskifteskaraktären.

Matsal

Hemmets naturliga plats att samlas för gemensam uppskattning av matkultur och smaksensationer. Perfekt för middagsbjudning såväl som morgonkaffet. 

Vardagsrum

Exeptionellt ljusflöde då rummet ligger i hörnläge. Tre högresta fönster skänker ett vackert ljusspel över det fina parkettgolvet i fiskbensmönster som löper tröskelfritt in till matsal såväl som master bedroom. Ypperliga ytor för en gedigen soffgrupp, läshörna och TV-möblemang.

Master Bedroom

Subtila och lugna toner som förhöjer rummets känsla av rymd och luft. Förvaringen har maximerats och följer hela takhöjden upp. 

Duschrum

Påkostat med känsla hjärtevinnande boutiquehotell. Väggar och golv är klädda med marmor från Fire and Earth och har behaglig underliggande golvvärme.

WC

Väggar och golv är klädda i marmor från Fire and Earth. Vägghängd WC samt handfat med kommod. Behaglig underliggande golvvärme.

Gästbadrum

Sobra färgval med vacker kakel från Fire and Earth som bryter mot en målad grön ton på väggarna. Vägghängd WC, dusch med glasdörrar som ramas in av marmor från Fire and Earth. Ni finner även ett handfat med kommod.

Gästrum

Med lugnt läge in mot innergård kläs rummet av en mjuk heltäckningsmatta som ger en lyxig upplevelse. Gott om plats för dubbelsäng och här finner ni förvaring i en platsbyggd garderob. Balkongen nås genom pardörrar med spröjsat glas. 

Barnrum

Väggar och golv i varm gråskala med plats för säng såväl som arbetshörna. Tre garderober skänker bra förvaringsmöjligheter.

Tvättstuga

Vardagslyx speglas i den genomtänkta och våtrumsanpassade tvättavdelningen med torkskåp, tvättmaskin samt torktumlare. Fint kalkstensgolv och målade vita väggar.

Renoveringar

Bostaden totalrenoverades Q1 2019 som omfattade kök, samtliga badrum och el. 

Område

Här bor du i perfekt avvägning mellan lugn och myllrande citypuls belägen precis runt hörnet. Mycket attraktivt läge med stor närhet till allt tänkbar service. Härifrån når du Hötorget, Odenplan och Stureplan inom några minuter. Området erbjuder även ett brett utbud av butiker, caféer, uteserveringar och restauranger med mat från världens alla hörn. Även stor närhet till biografer, Kulturhuset och Stadsteatern. Härliga grönområden som Johanneslunden, Tegnérlunden och Observatorielunden på kort avstånd. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje från Rådmansgatan och flertalet busslinjer. Gångavstånd till T-centralen med pendeltåg, samtliga tunnelbanelinjer, Arlanda express, in- och utrikeståg och bussar. Ett boende i Stockholms  hjärta med närhet till allt!

Förening

Brf Jägaren 16 är en äkta förening som bildades 1999. Föreningen består av 29 lägenheter med bostadsrätt och två lokaler med hyresrätt. Marken är upplåten med tomträtt, tomträttsavtalet skrivs om 2025.

Genomförda renoveringar

2002 – Renovering av tvättstuga, el-stambyte samt rörstambyte.

2005/2006 – Omläggning av tak.

2007 – Renovering och ommålning av trappuppgångar.

2008 – Nya balkonger.

2010 – 2012 – OVK.

2012 – Fastigheten ansluten till Stokabs fibernät.

2014 – Takmålning samt byte av hisslina.

2014/2015 – Åtgärde av två vattenskador i huset samt renovering och ommålning trappuppgångar.

2014 – Byte av pump i restaurangen .

2015 – Renovering av entréer, underhåll av fönster samt stamspolning.

2018 – Renovering av dusch & WC i källare, stamspolning.

2019 - OVK.

Planerade renoveringar:

2021 – Fasadrenovering

2022 – Målning av tvättstuga och soprum.

Ekonomi

Föreningen planerar inga avgiftsförändringar.

Utöver månadsavgiften tillkommer 50 kr/mån i balkongtillägg.

Gemensamma utrymmen

Till bostaden disponeras ett förråd om ca 5-6 kvm.

Gemensam tvättstuga finns i passagen mellan grannfastigheten och denna fastighet, och är utrustad med 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp.

Innergård med cykelparkering.

TV/Bredband

Kabel-TV förmedlas via ComHem. Bredband fiber via Ownit.

Parkering

Boendeparkering råder i området.

Övrigt

Föreningen godkänner delat ägande.

Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.

För mer information besök föreningens hemsida http://www.jagaren16.se.

Karta