Ylva Ekelund

Ansvarig Mäklare

Ylva Ekelund
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Dalagatan 35A

Vasastan

5 995 000 kr
utgångspris
3194 kr
Avgift
3
Rum
70
Boa
Budgivning pågår

Budhistorik

  • Bud: 5 995 000 kr
    Tid: 2019-11-18 kl. 22:10
    Av: Budgivare 1

Genomgående sekelskiftesbostad anno 1906 med djupa fönsterpartier mot både gata och gård. Optimalt disponerad bostad med stort badrum, sovrum i fil mot innergården och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Gott om förvaring och kök och badrum i toppskick. Förening med god ekonomi i ståtlig Jugendfastighet. Generös takhöjd och stora fönster i alla rum skapar ett ljust och luftigt boende på populär adress. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
3 rum och kök
Boarea:
70m2
Avgift:
3194 inkl. Värme & VA
Byggnadsår:
1906
Lägenhetsnummer:
02
Andelstal, förening:
2.39 %
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Ventilation och kyla:
F-system
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Energiklass:
F
Driftskostnader:
375 kr/mån
Våningsplan:
0,5 tr

Interiör

Genomgående sekelskiftesbostad anno 1906 med djupa fönsterpartier mot både gata och gård. Optimalt disponerad bostad med stort badrum, sovrum i fil mot innergården och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Gott om förvaring och kök och badrum i toppskick. Förening med god ekonomi i ståtlig Jugendfastighet. Generös takhöjd och stora fönster i alla rum skapar ett ljust och luftigt boende på populär adress. Varmt välkommen på visning!

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring i garderober med spegeldörr. Från hallen nås samtliga av bostaden rum. Ytterligare förvaring i originalklädkammare med speglad dörr och tidstypiskt nyckelhandtag. 

Kök
Det socialt disponerade köket erbjuder gott om förvaring i köksskåp med gråa luckor och arbetssyta på mörk bänkskiva med stilren diskho och blandare. Den maskinella utrustningen består av integrerad ugn, integrerad mikro, kyl/frys, diskmaskin och spishäll. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök skapar stora sällskapsytor och naturlig plats för ett stort matsalsmöblemang. Invid köket finns ett charmigt mindre fönster samt ett djupt fönsterparti. 

Vardagsrum
Lägenhetens hjärta utgörs av det härliga vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. Härligt ljusinsläpp genom flertalet djupa fönster skapar ett luftigt rum där man gärna vistas. Här finns gott om plats för tv-möblemang och två soffor. 

Sovrum
Stort master bedrog beläget mot innergården. Gott om förvaring i dubbla garderober, en med vita dörrar och en skjutgarderob med spegel. Gott om plats för stor säng med tillhörande nattduksbord.

Sovrum 
Från hallen nås även ett mindre sovrum mot innergården. Sobert färgsatta väggar och härligt ljusinsläpp från det djupa fönsterpartiet. Här finns plats för mindre säng med tillhörande nattduksbord. Förvaring i skjutgarderob med spegeldörrar. 

Badrum
Väl tilltaget badrum med ett härligt fönster. Badrummet är utrustat med toalett, handfatskommod, spegelskåp, badrumsskåp, handdukstork, dusch med vikvägg samt tvättmaskin med vikyta ovan för största komfort. Klinkergolv i mörk färgsättning och stora vita kakelplattor på väggarna. Taket lyses upp av flertalet infällda spotlights. 

Område
Kvarteret karaktäriseras av sina välkända restauranger och välbesökta antikaffärer. Ett boende med största närhet till utmärkta kommunikationer genom tunnelbanans gröna linje liksom citybanan och flertalet busslinjer som smidigt tar dig till stadens alla hörn. Vasastan kantas av gemytliga bagerier, fina caféer och välrenommerade restauranger samt två systembolag och välsorterade matvarubutiker. Stadsdelens grönskande oas Hagaparken med vidsträcktade rekreationsområden, bad och löparspår ligger i direkt närhet och på bekvämt promenadavstånd Vasaparken, Observartorielunden och Tegnérlunden. 

Förening

Brf Dala 35 är en äkta förening som bildades 2001. Förening består av 39 bostadsrätter, 2 stycken hyresrätter och 2 lokaler. 

Genomförda renoveringar:
2013 - Målning av taket på gatuhuset.
2014 - Fasadrenovering på baksidan av gårdshuset.
2016 - Taksäkerhet och värmeslingor i takrännor och stuprör.
2016 - Ny sopstation med kärlhus.
2017 - Målning av fastighetens ytterfönster. 

Stambyte gjordes 1979-80 i samband med renovering av hela fastigheten.
El-stigare är troligtvis bytta under 80-talet. 

Kommande renoveringar:
Planerad målning av gårdshusets tak. 

Ekonomi:
Föreningen planerar inga avgiftsförändringar. 

Gemensamma utrymmen:
Innergård med möblemang, grill och cykelställ.
Barnvagnsrum 
Cykelrum 
Sopstation med kärlhus för hushållsavfall, källsortering och matavfallsinsamling. 
Trapphusbalkonger
Tvättstuga

Tv/Bredband
TV via ComHem.
Bredband via ComHem och Bredbandsbolaget. 

Parkering/Garage:
Inga parkeringsplatser eller garage finns i föreningen. 

Övrigt:
Juridisk person godkänns inte. 
Delat ägande godkänns. Angående ägarandelar tas beslut vid medlemsansökan.
För mer information besök föreningens hemsida: www.dala35.se

Karta