Erik Bysell

Ansvarig Mäklare

Erik Bysell
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.
Louise Lindbäck

Biträdande Mäklare

Louise Lindbäck
Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Visningar

 • 25 augusti
  14:15 - 14:45
 • 27 augusti
  17:30 - 18:00

Brahegatan 23

Östermalm

3 495 000 kr
Utgångspris
2054 kr
Avgift
1
Rum
32
Boa
Budgivning pågår

Budhistorik

 • Bud: 3 495 000 kr
  Tid: 2019-08-20 kl. 10:39
  Av: Budgivare 1

Social och välplanerad sekelskiftesetta med balkong i västläge belägen invid Karlavägen. Bostaden är planerad på allra bästa vis och har vackra detaljer så som spröjsade fönster, speglade dörrar samt vackert furugolv. Lägenheten har en enastående takhöjd och ett härligt ljusinsläpp. Mycket bra förvaring genom platsbyggda lösningar. Möjlighet att installera kakelugn. Helkaklat badrum. Flexibelt tillträde. Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
1 rum och kök
Boarea:
32m2
Avgift:
2054 inkl. Värme, Vatten
Byggnadsår:
1880
Lägenhetsnummer:
701
Andelstal, förening:
2.26 %
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Våningsplan:
2tr
Hiss
Nej

Interiör

Social och välplanerad sekelskiftesetta med balkong i västläge belägen invid Karlavägen. Bostaden är planerad  på allra bästa vis och har vackra detaljer så som spröjsade fönster, speglade dörrar samt vackert furugolv. Lägenheten har en enastående takhöjd och ett härligt ljusinsläpp. Mycket bra förvaring genom platsbyggda lösningar. Helkaklat badrum. Flexibelt tillträde. Välkommen på visning!

Hall:
Trevlig hall med vacker hylla för avhängning av ytterkläder och plats att ställa skor. Platsbyggd garderob ger ytterligare förvaringsmöjligheter. 

Allrum:
Stort och luftigt rum som kan möbleras med soffgrupp, matplats och skrivbord. Genom det yteffektiva och praktiska loftet får man en separat rofylld sovavdelning. Från rummet når du bostadens härliga balkong. Härligt ljusinsläpp genom stort fönster samt glasdörr ut mot balkongen. 

Kök:
Praktiskt modernt kök med förvaring bakom vita skåpsluckor. Bänkskiva i trä och stänkskydd i svart kakel. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, diskmaskin, samt kyl/frys. 

Badrum:
Helkaklat badrum med vita väggar och grått klinkersgolv. Badrummet är inrett med duschhörna bakom glasvägg, WC, handfat och överhängande spegel samt elektrisk handdukstork. En inbyggd hylla ger förvaringsmöjligheter. 

Område:
Bostaden är belägen på anrika Brahegatan endast ett stenkast från lummiga Humlegården. Området kännetecknas av magnifik arkitektur och här finns några av Stockholms vackraste fastigheter. Kvarteret utgör en elegant och fridfull del av Östermalm med Stureplan och stadens puls belägen runt hörnet. Du tar dig snabbt ner till Stureplan med shopping, omåttligt populära restauranger som Sturehof, Taverna Brillo och Riche samt ett rikt nattliv. Området erbjuder full service med välsorterade matvarubutiker, caféer, shopping och restauranger med mat från världens alla hörn. För den kulturintresserade är det inte långt till Dramatens både stora och lilla scen samt Maxinteatern. På promenadavstånd når du Strandvägen och sedan Kungliga Djurgården. Även Östermalstorg är nära beläget. Här erbjuds även goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt tunnelbanans röda linje.

Förening

Brf Humlegården JS bildades 2007 och är en äkta förening som äger marken. Föreningen har upplåter 14st lägenheter med bostadsrätt. 

Genomförda renoveringar:
Under 2000-talet har fastigheten genomgått.
Stambyte.
Takrenovering.
Fasadrenovering.

Kommande renoveringar:
Fönsterenovering. 

Gemensamma utrymmen:
Tvättstuga.
Innergård.

Ekonomi:
Inga planerade avgiftsförändringar.
Stabil förening.

Övrigt:
Föreningen godkänner delat ägande.

Karta