Erik Bysell

Ansvarig Mäklare

Erik Bysell
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare & B.Sc.

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Anders Reimers väg 4, 3tr

Reimersholme/Hornstull

4 995 000 kr
Utgångspris
3242 kr
Avgift
2
Rum
51
Boa
13
Bia
Budgivning pågår

Budhistorik

  • Bud: 4 800 000 kr
    Tid: 2020-03-31 kl. 09:37
    Av: Budgivare 1

Belägen i gränslandet mellan Hornstull och Reimersholme finner du denna unika och sociala vindsetage med stor solig balkong. Från lägenheten har man fantastisk utsikt mot Pålsundets glittrande vatten som ger en lugn och rofylld känsla i hela bostaden. Välplanerade, öppna ytor och gott om förvaring. Badrum med tvättmaskin. Stor och stabil förening med god ekonomi med övernattningslägenhet, båt för utlåning och bastu. Möjlig trea. Högst upp i huset. Vind. Flexibelt tillträde. Välkommen på visning!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
2 rum och kök
Boarea:
51m2
Biarea:
13m2
Avgift:
3242 inkl. Värme, VA, Kabel-Tv (Grundutbud)
Byggnadsår:
1943
Lägenhetsnummer:
29
Byggnadstyp:
Flerbostdshus
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Våningsplan:
3
Hiss
Nej

Interiör

Belägen i gränslandet mellan Hornstull och Reimersholme finner du denna unika och sociala vindsetage med stor solig balkong. Från lägenheten har man fantastisk utsikt mot Pålsundets glittrande vatten som ger en lugn och rofylld känsla i hela bostaden. Välplanerade, öppna ytor och gott om förvaring. Badrum med tvättmaskin. Stor och stabil förening med god ekonomi med övernattningslägenhet, båt för utlåning och bastu. Högst upp i huset. Vind. Flexibelt tillträde. Välkommen på visning!

Hall:
Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter genom byrå samt två garderober. Det finns även plats att hänga ytterkläder samt plats att ställa skor.

Vardagsrum:
Stort och socialt vardagsrum med halvöppen planlösning mot köket. Vardagsrummet kan möbleras med soffgrupp, soffbord samt mediamöbel. Fantastisk ljusinsläpp genom ett stort fönster samt dörr i glas ut mot bostadens balkong. Från den soliga balkongen har du enastående utsikt över Pålsundet. Balkongen kan möbleras med valfritt möblemang samt härliga gröna växter. 

Kök:
Köket har mycket bra förvaringsmöjligheter bakom ljusa luckor i klassisk stil, goda arbetsytor på bänkskiva i ek och stänkskydd i gråvit mosaik. Maskinellt utrustat med diskmaskin, ugn, spis med såväl gas som spishäll samt kyl & frys. I köket ryms enkelt en större matplats för flera sittande personer. Ett stort fönster ger ett ljuvligt ljusinsläpp. 

Sovrum:
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord, arbetsplats, läshörna samt annan önskvärd inredning. Två garderober ger skapar bra förvaringutrymme. Tre fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Väggarna är tapetserade i en modern och sober beige nyans. På golvet ligger plankgolv.

Badrum:
Helkaklat badrum med vita väggar. Badrummet är inrett med WC, handfat, duschhörna, handdukstork, ett stort högt skåp samt ett mindre vägghängt skåp för optimala förvaringsmöjligheter. Även tvättmaskin finns i badrummet. 

Område:
Populära Reimersholme erbjuder sommartid ett idylliskt boende med grönska och närhet till bad och vattenaktiviteter. På intilliggande Långholmen finns både kajak- och paddleboard-uthyrning och det finns goda möjligheter att ordna egen båtplats om så önskas. På Långholmen hittar man även fina promenad- och joggingstråk i skog- och klippmiljö. Här bor du även ett stenkast från Hornstulls mysiga kvarter som klassas som ett av Stockholms mest attraktiva. Där hittar du den nybyggda gallerian Hornhuset med allt du kan tänkas behöva och även en mängd småbutiker, caféer och restauranger. På andra sidan Liljeholmsviken finner du även Liljeholmstorget med sin galleria som rymmer ca 90 butiker. Goda kommunikationer med bussar från Reimersholme tar dig till Hornstull och genom större delen av söder samt Fridhemsplan och Stockholms City. T-bana Hornstull nås med några minuters promenad och med bil är du snabbt ute på E4 i såväl söder som norrgående riktning. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter. 

Förening

HSB:s Brf Pålsundet bildades 1942 och är en äkta förening som äger marken. Föreningen omfattar 438 lägenheter samtliga med bostadsrätt samt 7 lokaler med hyresrätt.

Genomförda renoveringar:
2018 -  Byte tvättutrustning i en tvättstuga. 
2017 - installation av fibernätverk
2016 - installation av elektronisktbokningssystem för visa gemensamma utrymmen (så som gästlägenhet)
2016 - OVK åtgärder avslutade vilket gav ett godkänt resultat för alla lägenheter.
2016 - Omläggning av taken i låghusen
2015/2016 Balkong- och fastighetsrenovering, har skett i etapper och ska nu vara färdigt.
2011/2012 - Åtgärder med anledning av OVK utförda.
2011 - OVK-kontroll genomförd i låghusen.
2010 - Renovering av värmesystem.
2009/2010 - Fönsterrenovering med byte till energiglas.
2007 - OVK-kontroll genomförd i höghusen.
2005/2006 - Byte av yttertak på höghusen.
1991/1994 - Stambyte av köks- och badrumsstammar, samt kontroll och åtgärd av elstammar.
1989 - Fasadrenovering.

Kommande renoveringar:
Föreningen planerar en del förbättringar de kommande åren, bl.a.:
Värmesystem.
Byte av elbelysning.
Frånluftsåtervinning.

Ekonomi:
Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsförändring. 

Gemensamma utrymmen:
Cykel- och barnvagnsrum.
Tvättstugor.
Två gästlägenheter som kan hyras för 300-500 kr/dygn.
Föreningslokal.
Bastu
Hobbyrum.
Det finns även möjlighet att använda föreningens roddbåt.

Kabel-TV/Bredband:
Kabel-TV som innehåller ca 15 analoga kanaler, levereras från ComHem. Detta ingår i månadsavgiften. Boende kan därutöver teckna avtal om digitala kanaler med ComHem.
Bredband tillhandahålles via föreningens fibernätverk och tillgången till internet regleras genom ett avtal med Stockholms Stadsnät AB. Samtliga boende har tillgång till 200/200 Mbit/s, men kan betala extra för högre kapacitet genom att teckna avtal med Stockholms stadsnät. För det gemensamma avtalet som föreningen har med Stockholms Stadsnät AB debiteras medlemmarna 41 kr/mån.

Parkeringplatser/Garage:
Föreningen har tre parkeringsplatser till uthyrning utomhus. Priset är 1 300 kr/månad. Det finns även en garageplats för uthyrning. Priset är 2 000 kr/månad. I övrigt gäller boendeparkering på Stockholms kommun anvisade parkeringsytor.

Övrigt:
Föreningen accepterar delat ägande. Minsta ägarandel är 10%. 
Juridisk person accepteras ej.
Föreningen kräver medlemskap i HSB Stockholm. 
För mer information om föreningen, besök deras hemsida: http://palsundet.se/. 

Karta