Jim Ribe

Ansvarig Mäklare

Jim Ribe
Grundare | Reg. Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för privatvisning.

Hägerstensvägen 151

Aspudden

7 500 000 kr
4778 kr
Avgift
3
Rum
79
Boa

Välkommen till Aspudden och ett av områdets finaste sekelskifteshus, anno 1912. Här hittar man en kvalitetsrenoverad 3:a med en svårslagen standard. Ljus lägenhet med fina, stora fönsterpartier samt tidstypiska detaljer. I denna sociala lägenhet får du ett generöst, ljust vardagsrum med gott om plats för matplats och soffgrupp. Minutiöst planerat och välbyggt kök utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn i arbetshöjd, inbyggd micro, spisfläkt och integrerad diskmaskin. Mysigt sovrum med två stora fönster. Modernt och smakfullt renoverat badrum. Utanför dörren promenerar du på ett par minuter till Aspuddens T-bana, runt hörnet har du områdets blomstrande utbud av både restauranger, inredningsbutiker, caféer, blomsteraffär samt kort promenad både till populära Svandammsparken och till sjön Trekanten.

Välkomna!

Fakta

Objekt:
Bostadsrätt
Rum:
3 rum och kök
Boarea:
79m2
Avgift:
4778 inkl. Värme, Va & Kabel-TV
Byggnadsår:
1912
Lägenhetsnummer:
...........................
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Driftskostnader:
350 kr/mån
Våningsplan:
2

Interiör

Välkommen till Aspuddens kanske snyggaste trea!

Lägenheten är genomgående och totalrenoverad med ett exceptionellt fokus på kvalité och detaljer. Lägenheten är väl genomtänkt ner till minsta detalj och stilkänslan talar för sig själv i detta drömboende. Lägenhetens väggar är vitmålade och fönstren är gråmålade vilket ger en snygg kontrast. På golvet ligger en rejäl enstavsparkett av ek i hela lägenheten förutom i master bedroom och badrum. 

Social, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en fantastisk känsla och naturlig plats för både stort matsalsmöblemang och rejäl soffgrupp med tillhörande tv-möblemang.

Lägenhetens kök är välplanerat och välutrustat. Här hittar man inbyggnadsugn i arbetshöjd, inbyggd micro, integrerad diskmaskin, infälld diskho, inbyggd kyl/frys, induktionshäll och spisfläkt. Här finns gott om arbetsyta och förvaringsutrymmen.

Badrummet är modernt och fräscht med helkaklade väggar, klinkergolv och golvvärme. Badrummet har utrustats med WC, dusch, rak duschvägg av glas, handfat med tillhörande kommod och badrumspegel. I taket sitter infällda spotlights och ett vägghängt förvaringsskåp ger extra förvaringsutrymme.

Sovrummen är välproportionerade och rymliga. Master bedroom är väl tilltaget med två stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp och på golvet ligger en sisalmatta.

Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats!

OMRÅDE:  
Aspudden har på senare år vuxit upp som en av Stockholms mest eftertraktade närförorter. Här bor du med stor närhet till söder och i bostadens omnejd finner du grönområden samt Mälarens vatten.

Området är en grön stadsdel med mycket naturmark mellan husen och flera små parker. Trots lugnet finns på gångavstånd Aspuddens centrum. Där finns välsorterad ICA, caféer, pizzerior, videobutik, blomsteraffär, cykelaffär, kemtvätt, skräddare, frisör och annan service.

Här finns också flera restauranger bl.a. indisk, japansk och vietnamesisk.

Ett par minuter till centrum och kommunikationer med tunnelbana och buss, Södermalm nås snabbt och smidigt med tunnelbanan på fem minuter. Flertal dagis och skolor samt livsmedelsbutiker. I närområdet finns klippbad och välkända besöksmål som Vinterviken med Café Pladder och Café Vinterviken.

Kort gångavstånd till Telefonplan med Konstfack och restaurang Landet. På bekvämt gångavstånd finns även Liljeholmsgallerian med över 90 butiker, kvällspromenaden tillbaka tar man längs sjön Trekanten.

 

Välkommen!

Förening

Brf Vandraren 2 är en äkta förening med 15 bostadsrätter och en hyresrätt. Föreningen bildades 2009 och har under de senaste åren utfört de flesta stora renoveringarna som krävts, finansierade av försäljningar av hyresrätter.

Det finns inga planer på att höja avgifterna, då ekonomin är god och huset väl underhållet.

UTFÖRDA RENOVERINGAR:
2016 Trapphusrenovering
2016 Ny häck planterad mot Pilgrimsvägen samt beskärning av träden på innergården
2016 Renovering av bergvärmepumpen (byte av kompressor)
2016 Byte av låsterminalerna mot innergården
2015 Spolning av samtliga köksstammar
2015 Plattläggning på gården renoverad samt omledning av regnvatten direkt till dagvattenbrunn
2015 Ventilation – OVK
2015 Sopsugen – Det stora kärlet har ersatts med ett nytt
2015 Byte av blandaren i tvättstugan
2014 Fönsterrenovering
2014 Värmeinjustering av bergvärmepumpen
2014 Takrenovering
2014 Byte av samtliga lås
2013 Stambyte av VA-stammar inkl renovering av samtliga badrum
2010-2011 Tvättstugebyggnation/renovering
2010-2011 Installation av bergvärme

PÅGÅENDE PROJEKT:
Ny underhållsplan beställd och framtagen av Sustend år 2016. Under 2017 planeras renovering av rökkanaler för att möjliggöra installation av eldstäder. Föreningen ser över möjligheten att flytta ner vindsförråd till källaren för att nyttja vinden till ökad boyta/nya lägenheter.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Föreningen har en gemensam tvättstuga renoverad 2010-2011 med tre tvättmaskiner, torktumlare, torkskål samt mangel.

 

Karta